Amsterdam - Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
City- & minitrips

Amsterdam - Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

De stad van Rembrandt, Ajax en... André Hazes 

Het bruisende Amsterdam is meer dan ooit de Europese topbestemming!

Je maakt er kennis met de wereldberoemde grachten, de statige herenhuizen uit de gouden eeuw en met enkele van de beste musea ter wereld (het schitterend gerestaureerde Rijksmuseum met Rembrandts Nachtwacht, het opgefriste Van Gogh museum, de “badkuip” van het Stedelijk Museum, de Hermitage en het niet te missen Anne Frankhuis...) En nu de gigantische werken aan de metro Noord/Zuidlijn stilaan hun voltooiing naderen, wordt de Nederlandse hoofdstad aantrekkelijker dan ooit! Het shoppingaanbod is overweldigend en het Amsterdamse nachtleven langs de beruchte Walletjes ongeëvenaard. We maken ook een ommetje langs het pittoreske Volendam. 

Reisdata
zaterdag 15 dec tot zondag 16 dec

Bekijk data en prijzen

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Nu al enkele jaren op rij verkozen tot beste viersterrenhotel van Nederland! Steigenberger hotel staat voor tijdloze luxe en onberispelijke service.

Faciliteiten

Het hotel beschikt ook over een zwembad.

Kamers

Schitterende kamers met heerlijke bedden.

Eten en drinken

Het hotel biedt een zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

Bezoeken

Toegangsprijzen (prijzen 2017):

  • Boottocht grachten € 17 


Ideetjes voor de vrije namiddag:

  • Mme Tussaud’s € 21
  • Rijksmuseum € 17,50
  • Van Gogh museum € 17,50
  • Hermitage € 15
  • Amsterdam Dungeon € 20
  • Heineken Experience € 16


Kledij

Voorzie aangepaste kledij.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringspas (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds).

Munten

Euro

Netspanning

220 V. Geen speciale stekker noodzakelijk.

Prijzen

Datum Volwassene K+O
1
zaterdag 15 dec tot zondag 16 dec 2 dagen € 159
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 41
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering: 6%; Annulatieverzekering: 5,5%;
Verenigde Staten & worldwide: annulatie- en bijstandsverzekering: 8%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Activiteiten

Amsterdam - 2 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Welkom in het bruisende Amsterdam, stad van Rembrandt, Ajax en … André Hazes.

Dag 1

Vertrek ’s morgens vanuit Diepenbeek, via Hasselt, Lommel, Nederlandse grens, Eindhoven en Den Bosch. Iets voor 9.00 uur koffiestop in wegrestaurant De Lucht. Nadien via Utrecht en Amsterdam richting Volendam. Onderweg bezoek aan een kaasboerderij/klompenmakerij. Verder door naar Volendam. Vrije tijd voor bezoek en gelegenheid tot middagmaal (facultatief). Na het middagmaal naar Amsterdam. Sightseeing met de autocar en eerste kennismaking met de stad. Bezoek aan diamantslijperij Gassan Diamonds en vrije tijd aan het Waterlooplein, waar dagelijks (behalve op zondag) de grootste vlooienmarkt van Nederland wordt gehouden. Omstreeks 16.30 uur naar ons viersterrenhotel, Steigenberger Amsterdam Airport Hotel, gelegen in de buurt van de nationale luchthaven, Schiphol. Nadien weer de stad in voor het avondmaal (vrij) in de buurt van het Leidseplein en het Vondelpark. Na het avondmaal, wandeling met onze reisleider langs de Walletjes, de beruchte rosse buurt van Amsterdam.

Dag 2

Na het ontbijt en ontruiming van de kamers, mooie boottocht over de wereldberoemde grachten, dé topattractie van Amsterdam (facultatief). Aansluitend met de fans naar het standbeeld van André Hazes. Nadien richting Westerkerk voor een mooie wandeling door de Jordaan, de vroegere arbeiderswijk van Amsterdam maar tegenwoordig o zo trendy, langs de Prinsengracht, het voormalige gebouw van Greenpeace, het Homo-monument en langs enkele van de meest bruine kroegen van Amsterdam, zoals Café Nol en Café Lowietje, het café van Baantjer! Wie naar het Anne Frank Huis, wil, dient individueel online te reserveren. Dit kan vanaf 2 maanden op voorhand. Groepsreservaties zijn jammer genoeg niet meer mogelijk.

Vrije namiddag, dus voldoende tijd voor shopping (Bijenkorf, Kalverstraat… zowat alle winkels zijn ook op zondagnamiddag open!), voor een bezoek aan het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussaud’s aan de befaamde bloemenmarkt op het water, aan één van Amsterdams topmusea (Rijksmuseum met Rembrandts Nachtwacht, Van Gogh museum, Hermitage…). Of aan de vroegere Heinekenbrouwerij, nu de Heineken Experience. Of aan griezelmuseum The Amsterdam Dungeon. Vertrek uit Amsterdam omstreeks 18.00 uur, met op de terugweg even langs de Arena, de voetbaltempel van Ajax, en de Ziggo Dome, de nieuwe concertzaal van Amsterdam (indien mogelijk, korte fotostop). Op de terugweg stop in wegrestaurant De Lucht. Thuiskomst in Diepenbeek omstreeks 22.00 uur.

top