Fietsvakantie Brugse Ommeland en Polderroute
Fietsreizen

Fietsvakantie Brugse Ommeland en Polderroute

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Het Brugse ommeland is de enige regio vlakbij zee en op een boogscheut van de werelderfgoedstad Brugge. Er is de enorme variatie in landschappen, het weidse en open polderlandschap met de pittoreske dorpjes. Meer naar het binnenland fiets je in de groene gordel rond Brugge. Een aanrader voor een korte fietsvakantie met 3 zeer gevarieerde fietstochten. Langs strand, kustlijn, het Zwin en de haven in Zeebrugge naar het verrassend groene ommeland rond Brugge. We overnachten 2 nachten in een tophotel in het centrum van Brugge. 

Eigen fiets meebrengen 


Algemene info fietsreizen

2 nachten halfpension in Hotel NH****, Brugge 

Hotel NH

Activiteiten

•

Dag 1 - 44 km Middelburg – Vlissingen

Vertrek in Diepenbeek en via Antwerpen naar Zeeland. We starten in Middelburg en fietsen langs de kustlijn naar Vlissingen. In Vlissingen nemen we de shuttle naar Breskens. (7km op de veerboot) Via Nieuwvliet langs de kust naar Cadzand het Zwin. Daarna door de polders tot in het centrum van Brugge.

•

Dag 2 - 55 km Brugge – Loppem

Vertrek aan het hotel en we fietsen op de wallen langs het Minnewater, de molens en de reien volledig rond Brugge. Zeer afwisselende fietstocht door het groene Brugse Ommeland.

•

Dag 3 - 45 km Brugge – Sluis - Damme

Vandaag fietsen we langs rustige fietspaden naar Damme en Sluis. Van Sluis volgen we afwisselend de Damse vaart en enkele kleinere veldwegen. In Damme worden de fietsen geladen en kunnen we nog avondeten in een restaurant. (niet inbegrepen) Na het avondeten brengt de autocar ons terug naar Diepenbeek.

Vervoer

Heen- en terugreis in comfort autocar.

top