Portoroz - Hotel Riviera of Grand Hotel Portoroz

Meerdaagse reizen Slovenië ortorož

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Portoroz en de Sloveense
Rivièra

Slovenië zal u verbazen door de adembenemende pracht van het landschap van de Julische Alpen dat uitvloeit naar de kust van de Adriatische Zee. Wij verblijven in Portoroz, de populairste badplaats aan de circa 40 km lange, prachtige kust. Het klimaat is er bijzonder zacht en alzo kan u hier niet alleen van zon en zee genieten, maar bieden wij u een waaier van uitstappen aan, o.a. bezoek aan de stad Piran, een bezoek aan de hoofdstad Ljubljana, daguitstap naar Kroatisch Istrië met bezoek aan de stadjes Rovinj en Porec, bezoek aan de stad Trieste en het wondermooie kasteel “Di Miramare”, ook de alom bekende grotten van Postojna staan op ons programma. Hiernaast maken wij ook een boottocht op de Adriatische Zee, een gezellige Istrische namiddag... Tevens bieden wij u een facultatieve daguitstap naar Venetië aan.

Reisdata
zaterdag 6 mei tot zaterdag 13 mei
vrijdag 9 jun tot zaterdag 17 jun
vrijdag 14 jul tot zaterdag 22 jul
donderdag 20 jul tot vrijdag 28 jul
vrijdag 15 sep tot zaterdag 23 sep
zaterdag 30 sep tot zaterdag 7 okt

Bekijk data en prijzen

Hotel Riviera of Grand Hotel Portoroz

Hotel Riviera ✪✪✪✪
Modern hotel met een mooi uitzicht op de baai van Piran. Ideaal hotel voor een welverdiende relaxatie en ontspanning. 

Grand Hotel Portoroz ✪✪✪✪
Het hotel bevindt zich in het centrum van Portoroz, op een steenworp van de zee. Elegant ingerichte kamers met badkamer, airco, tv, telefoon, internet, safe en minibar. De hotels zijn toegankelijk voor rolstoelpatiënten.Ter plaatse spreekt men Sloveens, maar de meerderheid van de bevolking spreekt ook Duits, Engels en Italiaans.

Faciliteiten

Hotel Riviera ✪✪✪✪

Het beschikt over een binnen- en buitenzwembad met verwarmd water, gratis wifi, verschillende outdoor activiteiten, etc.


Grand Hotel Portoroz ✪✪✪✪

2 restaurants, zwembad + kinderzwembad, een zonneterras, boetieks, fitnesscenter, panoramische lift en een exclusief strand. Gratis wifi. Laat u verwennen in het spacentrum. Opgelet Zwembad gesloten van 04/07-14/07 en Saunapark gesloten 04/07 tot 05/08

Kamers

Alle kamers zijn volledig uitgerust: telefoon, televisie, koelkast, safe (gratis). Alle badkamers hebben toilet, douche, haardroger en de volledige badbenodigdheden (badhanddoeken, zeep, enz.). Water is drinkbaar. Mogelijkheid tot internetgebruik.

Eten en drinken

Verblijf in halfpension beginnend met het avondmaal op dag 2 en eindigend met het ontbijt op dag 8.

Bezoeken

Prijzen en toegangsprijzen bij facultatieve uitstappen, bezoeken, maaltijden en boottocht (onder voorbehoud): 

 • Inkom grotten van Postojna:
  Volwassene: € 23 - Kinderen € 16 
 • Boottocht:
  Volwassene: € 17 - Kinderen € 9 
 • Daguitstap naar Venetië:
  Volwassene: € 60 - Kinderen € 30 
 • Istrische ontspanningsnamiddag:
  Volwassene: € 15 - Kinderen gratis. 
 • Middagmaal in Rovinj (drank inbegrepen):
  Volwassene: € 18 - Kinderen € 9 

Deze tarieven zijn van 2016 en kunnen eventueel aangepast worden. De uitstappen worden ter plaatse aan onze reisleider betaald.

Kledij

Aangepaste kledij. Stevige schoenen voor de uitstappen. Zwemgerief.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers), ook voor kinderen. Europese ziekteverzekeringspas (gratis verkrijgbaar bij uw ziekenfonds).

Munten

Euro

Netspanning

220 V. Geen speciale stekker nodig.

Prijzen

Datum Hotel Riviera Volwassene HP
1
Hotel Riviera Kind 3 - 13 jaar
2
Grand Hotel Portoroz Volwassene HP
3
Grand Hotel Portoroz Kind 3 - 13 jaar
4
zaterdag 6 mei tot zaterdag 13 mei 8 dagen € 539,00
1
€ 420,00
2
€ 619,00
3
€ 460,00
4
Reserveer
vrijdag 9 jun tot zaterdag 17 jun 9 dagen € 585,00
1
€ 440,00
2
€ 679,00
3
€ 490,00
4
Reserveer
vrijdag 14 jul tot zaterdag 22 jul 9 dagen € 639,00
1
€ 465,00
2
€ 699,00
3
€ 500,00
4
Reserveer
donderdag 20 jul tot vrijdag 28 jul 9 dagen € 639,00
1
€ 465,00
2
€ 699,00
3
€ 500,00
4
Reserveer
vrijdag 15 sep tot zaterdag 23 sep 9 dagen € 605,00
1
€ 435,00
2
€ 669,00
3
€ 480,00
4
Reserveer
zaterdag 30 sep tot zaterdag 7 okt 8 dagen € 535,00
1
€ 415,00
2
€ 585,00
3
€ 440,00
4
Reserveer
 • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
 • Geen vierpersoonskamers mogelijk in Grand Hotel Portoroz
 • 3de persoon op tweepersoonskamer: -10 %
 • Kinderen: miniclub tijdens maanden juli en augustus
 • Toeslag kamer met zeezicht € 10/pers/nacht (Grand Hotel Portoroz) –  € 5/pers/nacht (Hotel Riviera) 
 • Supplement Balkon € 5/persoon/nacht (Grand Hotel Portoroz) - € 3/pers/nacht (Hotel Riviera)
 • Ook te boeken als strandvakantie
 • 2 x nachtreis

Extra's

Toeslag kamer met zeezicht (Grand Hotel Portoroz) € 10,00 /dag
Toeslag kamer met zeezicht (Hotel Riviera) € 5,00 /dag
Supplement Balkon (Grand Hotel Portoroz) € 5,00 /dag
Supplement Balkon (Hotel Riviera) € 3,00 /dag
Eenpersoonskamers op aanvraag
3de persoon op 2-persoonskamer: -10% op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering: 6%
Annulatieverzekering: 5.5%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Reservaties zijn pas definitief als u van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Activiteiten

Portoroz - 9 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen. Onze hotels zijn prachtig gelegen rechtover het strand. Mooie ruime kamers voorzien van douche en wc. ’s Morgens en ’s avonds uitgebreid buffet. In Hotel Riviera kan je gratis gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad met verwarmd zeewater, alsook van het aanpalende Hotel Grand Portoroz. Mogelijkheid tot Wai Thai Massage en verschillende andere soorten massages en sauna. Beide hotels zijn toegankelijk voor rolstoelpatiënten.

Dag 1

Vertrek in de late namiddag in Diepenbeek. Via Aken, Keulen (tussen Keulen en Frankfurt gelegenheid om het avondmaal te gebruiken), Frankfurt, Wurzburg, Nurnberg, Munchen, Rosenheim, grensovergang Oostenrijk, Salzburg, Tauerntunnel, Spittal, Villach (in de omgeving ontbijtstop), grensovergang Italië, Udine, Trieste, grensovergang Slovenië, Koper, Isola, Portoroz.

Dag 2

Aankomst in Portoroz in de late voormiddag. Vrije tijd voor het middagmaal. Kamerindeling (de kamers zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur) en vrije namiddag. Vrije verkenning van Portoroz. Rond 18.00 uur aperitief en inschrijving voor de facultatieve uitstappen en bezoeken.

Dag 3 – 4 – 5 – 6 – 7

Tijdens ons verlof in Portoroz maken we volgende uitstappen:* 1⁄2 daguitstap naar Piran. Aardig stadje, parel van Sloveens Istrië, dat terrasvormig gebouwd is rond de haven.Geboorteplaats van de bekende violist Tartini, de composist van de “Duivelssonate”.* Daguitstap naar de Grotten van Postojna en de hoofdstad Ljubljana. De Grotten van Postojna: een naam met wereldfaam. Zowat de mooiste en meest betoverende grotten ter wereld. Een traject van 5 km wordt in de grotten per treintje afgelegd. Op meer dan 90 meter diepte leidt een plaatselijke gids ons doorheen deze adembenemende grotten. (inkom van de grotten is niet in de reissom inbegrepen) Ljubljana heeft als kleine moderne hoofdstad een bijzondere binnenstad met veel bezienswaardigheden. Men vindt er veel bijzondere gebouwen, vaak een mix van Barok en Jugendstil* Daguitstap: Istrië Tour. We bezoeken de mooiste stadjes aan de Kroatische kust, zoals Rovinj (mogelijkheid om het middagmaal te gebruiken in typisch Kroatisch restaurant) en Porec.* 1⁄2 daguitstap naar de grootste havenstad van N.N.O. Italië, Trieste, met zijn mooie gebouwen, kerken en winkels.* 1⁄2 daguitstap naar het wondermooie kasteel “Castello di Miramare”, gebouwd op een rotspunt voor Aartshertog Maximiliaan van Oostenrijk en zijn echtgenote Charlotte van België.* Daguitstap naar Venetië (facultatief).* Mogelijkheid om een boottocht te maken op de Adriatische zee.* Mogelijkheid om deel te nemen aan een gezellige Istrische ontspanningsnamiddag met muziek, proeven van wijn en hesp.

Dag 8

Ontruimen van de kamers voor 11.00 uur. Verder vrije voormiddag in Portoroz. Laden van de bagage en vertrek uit Portoroz om 13.15 uur. In de namiddag op terugreis bezoeken wij het “Castello di Miramare”. Via dezelfde weg als bij het opkomen, en met de nodige haltes, terug naar België. Er wordt gestopt voor het vrije avondmaal in Oostenrijk.

Dag 9

Er wordt gestopt voor het vrije ontbijt in Duitsland. Aankomst voorzien in Diepenbeek in de ochtend. Opgelet: tijdens de achtdaagse reis valt de laatste dag van het normale programma (9 dagen) weg.
top