Londen - Hotel Hilton Docklands

Minitrips Groot Brittannië Londen

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Alles is anders in Londen: rode dubbeldekkers, zwarte taxi’s, gezellige pubs, links verkeer, het pond sterling waar de Britten zo koppig aan vasthouden… Precies dat maakt de charme uit van Europa’s meest swingende hoofdstad! Gelegenheid tot bezoek aan het wereldberoemde warenhuis Harrods, het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds, de aflossing van de wacht aan Buckingham Palace en het 135 meter hoge reuzenrad: London Eye. Ook aan cultuur is er in Londen uiteraard geen gebrek. Wat dacht je van een bezoek aan het Natural History Museum, het Science Museum of het V&A? Je kan natuurlijk ook gaan funshoppen in de langste winkelstraat van Europa, Oxford Street.

Reisdata
zaterdag 16 sep tot zondag 17 sep
...

Bekijk data en prijzen

Hotel Hilton Docklands (of evenwaardig hotel*)

Fantastisch viersterrenhotel in een voormalig pakhuis langs de Thames, op amper 10 minuten van Tower Bridge en het centrum.

* Indien er gekozen werd voor een evenwaardig hotel, staat dit naast de reisdatum aangegeven.

Kamers

Mooie kamers met alle moderne comfort: tv met pay-tv, airco, koffiezet, haardroger, ligbad/douche. 

Eten en drinken

Zeer uitgebreid Engels ontbijtbuffet.

Bezoeken

  • Mme. Tussauds: £ 27,50
  • London Eye: £ 21
  • Dinner hotel: £ 21

(prijzen zijn richtprijzen, prijzen 2016)

Kledij

Voorzie gemakkelijke schoenen. Voor bezoeken aan kerken is gepaste kledij noodzakelijk.

Documenten

Voor EU-burgers volstaat de identiteitskaart (niet EU-burgers hebben een internationale reispas nodig – vraag na op uw gemeentehuis of ambassade).

ZEER BELANGRIJK!!! Zonder identiteitskaart kom je Groot-Brittannië niet in! Een A, B, C, D, E of F-card (verblijfskaart) is geen geldig identiteitsbewijs! Ook kinderen jonger dan 12 jaar moeten een identiteitsbewijs kunnen voorleggen (Kids-ID met foto!), verkrijgbaar op het gemeentehuis. Europese ziekteverzekeringspas en SIS-kaart (vraag na bij uw ziekenfonds).

Munten

Engelse ponden. Groot-Brittannië doet niet mee met de euro! Geldautomaten zowat overal in de stad. Visa-creditcards worden bijna overal aanvaard.

Netspanning

230 V – speciale stekker nodig (adapter). Eventueel aan te schaffen in het hotel via een automaat aan de receptie.

Prijzen

Datum Volwassene K+O
1
zaterdag 19 aug tot maandag 21 aug - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
zaterdag 16 sep tot zondag 17 sep - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 155
1
Reserveer
vrijdag 29 sep tot zondag 1 okt - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
zaterdag 28 okt tot maandag 30 okt - Boot 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
maandag 30 okt tot woensdag 1 nov - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
vrijdag 10 nov tot zondag 12 nov - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
zaterdag 18 nov tot zondag 19 nov - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 155
1
Reserveer
zaterdag 25 nov tot maandag 27 nov - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
zaterdag 9 dec tot zondag 10 dec - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 155
1
Reserveer
zaterdag 16 dec tot zondag 17 dec - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 155
1
Reserveer
dinsdag 26 dec tot donderdag 28 dec - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
donderdag 28 dec tot zaterdag 30 dec - Boot 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
zaterdag 30 dec 2017 tot maandag 1 jan 2018 - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: 
    • € 55/nacht (Hilton Docklands)
    • op aanvraag (evenwaardige hotels)
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering: 6%
Annulatieverzekering: 5.5%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Reservaties zijn pas definitief als u van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Activiteiten

2 dagen in Europa’s meest swingende hoofdstad.

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Shuttle: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen richting Calais. Met de autocar de Shuttle op en doorheen de Chunnel richting Groot-Brittannië. De treinrit onder het Kanaal duurt nauwelijks 35 minuten. Bij aankomst in Folkestone verder naar Londen. Koffiestop in Maidstone. Aankomst in Londen rond de middag. Mogelijkheid tot bezoek aan Londen’s reuzenrad het London Eye, (facultatief). Neem plaats in één van de 32 futuristische capsules en geniet van een view fit for a Queen. Nadien uitgebreide stadsrondrit langs Westminster Bridge, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Hyde Park... Shopping bij Harrods en in Oxford Street. Via Piccadilly Circus en Trafalgar Square gaat de rondrit verder tot het hotel. Rond 19.00 uur plaatselijke tijd inchecken in het hotel. Mogelijkheid tot gezamenlijk diner in het restaurant van het hotel (facultatief).

Dag 2

Na een uitgebreid Engels ontbijt en ontruiming van de kamers, naar het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds (facultatief). Rond het middaguur naar Covent Garden met zijn mooie winkeltjes, terrasjes en restaurants. De fans van de Britse royals kunnen vanaf Covent Garden een wandeling maken naar Buckingham Palace. Omstreeks 14.30 uur vertrek uit Londen. In de vooravond opnieuw met de autocar de trein op richting Frankrijk (Folkestone-Coquelles). Avondmaal op Belgische bodem in een Belgisch wegrestaurant. Thuiskomst in Diepenbeek omstreeks 23.30 uur.

3 dagen in Europa’s meest swingende hoofdstad.

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen

Dag 1

Boot: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen, naar Calais. Overtocht Calais-Dover met luxeferry van P&O Ferries (tussen 75 en 90 minuten). Vanuit Dover met de autocar naar Londen. 

Of Shuttle: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen richting Calais. Met de autocar de Shuttle op en doorheen de Chunnel richting Groot-Brittannië. De treinrit onder het kanaal duurt 35 minuten. Bij aankomst in Folkestone verder naar Londen. Koffiestop in Maidstone. Aankomst in Londen net na de middag. 

Gelegenheid tot middagmaal (facultatief) in de buurt van de Tower of London. Mogelijkheid tot bezoek aan de Tower met zijn kroonjuwelen en vrije tijd in de buurt van de Tower en Tower Bridge. Nadien uitgebreide stadsrondrit: Trafalgar Square, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Bridge, Westminster Abbey, Hyde Park… De rondrit wordt in de buurt van Big Ben onderbroken om de sightseeing verder te zetten vanuit de futuristische capsules van het London Eye (135 m) (facultatief). Via Piccadilly Circus gaat de rondrit verder tot het hotel. Rond 19.00 uur plaatselijke tijd inchecken in het hotel. Mogelijkheid tot gezamenlijk diner in het restaurant van het hotel (facultatief).

Dag 2

Na het uitgebreid Engels ontbijt brengt de autocar ons naar Trafalgar Square. We wandelen via het mooie St. James’ Park naar Buckingham Palace voor de aflossing van de wacht. Na de middag vrije tijd voor het beroemdste warenhuis ter wereld, Harrods, of voor een bezoekje aan één van Londens topmusea: Natural History Museum, Science Museum of het V&A Museum. Nadien nog wat vrije tijd om te shoppen in de langste winkelstraat van Groot-Brittannië, Oxford Street en Regent Street, de “Mile of Style”. Gezamenlijk avondmaal in Italiaans restaurant (facultatief). Vrije avond in de buurt van Piccadilly Circus, Leicester Square en Chinatown.

Dag 3

Engels ontbijt en ontruiming van de kamers. Bezoek aan één van de topattracties van Groot-Brittannië, het wassenbeeldenmuseum van Mme Tussauds (facultatief). Nadien nog wat vrije tijd in de buurt van Covent Garden. Omstreeks 14.00 uur vertrek uit Londen. 

Boot: in de vooravond overtocht Dover-Calais. Mogelijkheid tot avondmaal aan boord.

Of Shuttle: in Folkestone opnieuw de trein op richting Frankrijk. Avondmaal op Belgische bodem in wegrestaurant te Marke (of in een ander Belgisch wegrestaurant). Thuiskomst in Diepenbeek, in de late avond (vanaf 23.30 uur).

3 dagen London: aangepast nieuwjaarsprogramma

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen. Via Brussel – E40 – Franse grens – A16 naar Calais. Overtocht Calais- Dover/Folkestone (boot of shuttle). Vanuit Dover/Folkestone met de autocar naar Londen.  Aankomst in Londen rond het middaguur. Mogelijkheid tot bezoek aan the London Eye (facultatief). Daarna stadswandeling tot Buckingham Palace of vrije tijd. Rond 19.00 uur plaatselijke tijd inchecken in het hotel. Mogelijkheid tot gezamenlijk diner in het restaurant van het hotel (facultatief) of in een pub in de buurt van het hotel (facultatief).

Dag 2

Vrij programma. De autocar brengt de gasten naar het centrum van Londen. Vertrek voorzien om 09.30 uur. Mogelijkheid om de stad op eigen houtje te verkennen. Dé kans om te kiezen uit musea met wereldfaam. Wat dacht je van “The Big Four”: het V&A museum, de National Gallery, het British Museum of Tate Modern? Of van museumshoppen naar funshoppen? De legendarische Sales zijn begonnen, een must voor iedere shopaholic! In de vooravond, rond 18.00 uur pikken we onze gasten terug op in het centrum van Londen en brengen hen naar het hotel waar ze zich kunnen opfrissen. Omstreeks 20.00 uur wordt iedereen die dat wil terug naar het centrum gebracht waar de laatste uurtjes van het jaar kunnen afgeteld worden. Om middernacht is er het spectaculaire vuurwerk. De beste plekjes zijn tegenover het London Eye en de Westminster Bridge. Met een vuurwerk om niet snel te vergeten! Wegens de rij- en rusttijden van de chauffeur wordt van onze gasten gevraagd om op eigen houtje met het openbaar vervoer of taxi terug naar het hotel te keren.

Dag 3

Het nieuwe jaar wordt rustig ingezet en je kan brunchen tot 12.00 uur. Na de middag mogelijkheid om met de Emirates Air Line, een kabelbaan, de skyline van Londen vanuit een ongewone invalshoek te bekijken (facultatief). In Greenwich, vrije tijd of een wandeling door het historische centrum van dit gedeelte van Londen dat al populair was in de tijd van Charles Dickens. Vertrek rond 15.00 uur uit Londen, in de vooravond overtocht Dover-Calais. Mogelijkheid tot avondmaal aan boord. Thuiskomst in Diepenbeek omstreeks 23.30 uur.

Vervoer

Boot of Shuttle

Wijzigingen mogelijk bij overtochten met Shuttle 

Opstapplaatsen

De Zigeuner Industrielaan 7 - 3590 Diepenbeek
top