Parijs - Hotel Ibis Montmartre

Minitrips Frankrijk Parijs

Reserveer deze reis
Algemeen
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

DE MEEST ROMANTISCHE STAD TER WERELD!

Voor velen blijft Parijs de mooiste stad ter wereld. En met namen als de Eiffeltoren, Montmartre, Notre Dame, Louvre, Champs-Elysées, Moulin Rouge... meteen ook de meest romantische! Mogelijkheid tot boottocht op de Seine en tot bezoek aan Tour Montparnasse, met adembenemend uitzicht over Parijs. Bij de driedaagse reis staat ook een uitstap naar Versailles op het programma. Reisdata
zaterdag 15 apr tot maandag 17 apr
zaterdag 29 apr tot maandag 1 mei
zaterdag 13 mei tot maandag 15 mei
donderdag 25 mei tot zaterdag 27 mei
zaterdag 3 jun tot maandag 5 jun
zaterdag 17 jun tot maandag 19 jun
...

Bekijk data en prijzen

Hotel Ibis Montmartre

Al jaren onze thuishaven in Parijs.

Uitstekend hotel, centraal gelegen op amper 150 meter van de Moulin Rouge en op wandelafstand van Sacré Coeur en Place du Tertre. 

Faciliteiten

Het hotel heeft gratis wifi en een mooie bar.

Kamers

Mooie kamers met flatscreen-tv, douche en haardroger. 

Bezoeken

Parijs 2 of 3 dagen:

 • Tour Montparnasse € 15
 • Boottocht Seine € 14
 • Moulin Rouge € 112


Parijs anders ... 3 dagen: te voorziene uitgaven: € 85 per persoon:

 • Moulin-Rouge: € 112


Parijs 3 dagen nieuwjaarsreis: Te voorziene uitgaven (vrijblijvend) zijn: 

 • gezamenlijk aperitief: € 12
 • Tour Montparnasse: € 12
 • Boottocht: € 12
 • Moulin Rouge: € 112 
 • gezamenlijk eindejaarsdiner: € 50
 • Dôme des Invalides: € 9,50.

Kledij

Voorzie aangepaste kledij.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringpas.( gratis verkrijgbaar, vraag nabij uw ziekenfonds) Niet EU-burgers hebben een internationale reispas nodig

Munten

Euro. Geldautomaten overal in de stad.

Netspanning

220V. Geen speciale stekkers nodig

Prijzen

Datum Volwassene K+O
1
zaterdag 15 apr tot maandag 17 apr 3 dagen € 235,00
1
Reserveer
zaterdag 29 apr tot maandag 1 mei 3 dagen € 235,00
1
Reserveer
zaterdag 13 mei tot maandag 15 mei - PARIJS ANDERS - aangepast programma 3 dagen € 245,00
1
Reserveer
donderdag 25 mei tot zaterdag 27 mei 3 dagen € 245,00
1
Reserveer
zaterdag 3 jun tot maandag 5 jun 3 dagen € 249,00
1
Reserveer
zaterdag 17 jun tot maandag 19 jun 3 dagen € 249,00
1
Reserveer
zaterdag 8 jul tot maandag 10 jul 3 dagen € 239,00
1
Reserveer
vrijdag 21 jul tot zondag 23 jul 3 dagen € 235,00
1
Reserveer
zaterdag 29 jul tot zondag 30 jul 2 dagen € 229,00
1
Reserveer
zaterdag 12 aug tot maandag 14 aug 3 dagen € 229,00
1
Reserveer
zaterdag 19 aug tot maandag 21 aug 3 dagen € 229,00
1
Reserveer
zaterdag 9 sep tot maandag 11 sep 3 dagen € 249,00
1
Reserveer
zaterdag 16 sep tot zondag 17 sep 2 dagen € 139,00
1
Reserveer
zaterdag 30 sep tot maandag 2 okt 3 dagen € 249,00
1
Reserveer
zaterdag 14 okt tot zondag 15 okt 2 dagen € 139,00
1
Reserveer
zaterdag 28 okt tot maandag 30 okt 3 dagen € 235,00
1
Reserveer
vrijdag 3 nov tot zondag 5 nov 3 dagen € 235,00
1
Reserveer
zaterdag 11 nov tot maandag 13 nov 3 dagen € 229,00
1
Reserveer
zaterdag 25 nov tot zondag 26 nov 2 dagen € 139,00
1
Reserveer
zaterdag 2 dec tot maandag 4 dec 3 dagen € 229,00
1
Reserveer
zaterdag 9 dec tot zondag 10 dec 2 dagen € 139,00
1
Reserveer
dinsdag 26 dec tot donderdag 28 dec 3 dagen € 238,00
1
Reserveer
zaterdag 30 dec 2017 tot maandag 1 jan 2018 - NIEUWJAAR 3 dagen € 255,00
1
Reserveer
 • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
 • 2 x dagreis 


Extra's

Eenpersoonskamers op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering: 6%
Annulatieverzekering: 5.5%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Reservaties zijn pas definitief als u van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Activiteiten

PARIJS - 2 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen. Omstreeks 9.45 uur korte koffiestop in Péronne. Aankomst in Parijs net voor de middag. Bezoek aan La Défense met La Grande Arche en gelegenheid tot middagmaal (facultatief). Nadien grote stadsrondrit: Arc de Triomphe, Eiffeltoren, Ecole Militaire, Dôme des Invalides, Champs-Elysées, Palais de l’Elysée, Place de la Concorde, Madeleine, Opéra... Vrije tijd in het grootste grootwarenhuis van Frankrijk, Galeries Lafayette. Omstreeks 16.00 uur inchecken in ons hotel. Avondmaal in groep in de buurt van het hotel (facultatief). Vrije tijd op de meest beroemde laan ter wereld, Avenue des Champs-Elysées. Gelegenheid tot bijwonen van een schitterende show in de Moulin Rouge, compleet met champagne (facultatief).

Dag 2

Na het ontbijt en ontruiming van de kamers, is er de mogelijkheid voor de boottocht op de Seine (facultatief). Nadien bezoek aan de Tour Montparnasse met adembenemend uitzicht over Parijs (facultatief). Via Place de la Bastille en Place de la République naar het Centre Pompidou. Middagmaal (facultatief) en vrije tijd. Na de middag naar het Ile de la Cité, waar meer dan 2000 jaar geleden de geschiedenis van Parijs begon. Bezoek aan de Notre Dame. We besluiten onze tweedaagse Parijs hoog op de heuvel van Montmartre, met de Sacré-Coeur en de Place du Tertre. In de late namiddag, vertrek uit Parijs. Stop in Péronne voor het avondmaal (facultatief). Thuiskomst in Diepenbeek in de late avond.

PARIJS - 3 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

’s Morgens vroeg vertrek vanuit Diepenbeek. Omstreeks 9.45 uur houden we een korte koffiestop in Péronne. Aankomst in Parijs rond de middag. Bezoek aan La Défense met La Grande Arche en gelegenheid tot middagmaal (facultatief). Nadien grote stadsrondrit: Arc de Triomphe (stop), Eiffeltoren (stop), Ecole Militaire, Dome des Invalides, Champs- Elysées, Palais de l’Elysée, Place de la Concorde, Madeleine, Opéra... Vrije tijd in het grootste grootwarenhuis van Frankrijk: Galeries Lafayette. Omstreeks 17.00 uur check-in in ons hotel. Vrij avondmaal in het centrum (facultatief). Bezoek aan Tour Montparnasse, “het dak van Parijs”, met adembenemend uitzicht over de Franse hoofdstad (facultatief). Avondrondrit.

Dag 2

Na het ontbijt, vertrek naar Versailles voor een bezoek aan het weergaloze kasteel van Zonnekoning Lodewijk XIV. Nadien terug naar Parijs. Middagmaal (facultatief) en wat vrije tijd in de buurt van het Centre Pompidou. Net na de middag naar het Ile de la Cité, waar meer dan 2000 jaar geleden de geschiedenis van Parijs begon. Bezoek aan de Notre Dame. In de late namiddag naar Montmartre, met de Sacré-Coeur en de Place du Tertre. Avondmaal in groep in de buurt van het hotel (facultatief). Nadien met de autocar naar de Eiffeltoren met aansluitend vrije tijd op de beroemdste laan ter wereld: Avenue des Champs-Elysées. Gelegenheid tot bijwonen van een schitterende show in de Moulin Rouge, compleet met champagne (facultatief).

Dag 3

Na ontbijt en ontruiming van de kamers, mooie boottocht op de Seine (facultatief). Nadien rondrit langs de belangrijkste verwezenlijkingen van François Mitterrand, met de nieuwe nationale bibliotheek. Vrije namiddag. De autocar brengt ons naar  keuze naar het Louvre of naar het kerkhof Père Lachaise (bij voldoende belangstelling). In de late namiddag, vertrek uit Parijs. Stop in Péronne voor het avondmaal (facultatief). Thuiskomst in Diepenbeek in de late avond.

PARIJS ANDERS - aangepast programma 13/05 - 15/05

3 Dagen Parijs en Versailles .... Anders 

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen. 

Op deze driedaagse bekijken we Parijs en omgeving op een andere manier: bij het binnenrijden bezoeken we o.a. het gigantische Stade de France in Saint-Denis, het Park van Versailles ontdekken we per fiets, het Quartier Latin blijft een publiekstrekker, de Fondation Louis Vuitton getuigt van fantastische moderne architectuur, de Promenade Plantée en de voormalige wijndepots van Bercy spreken tot de verbeelding en het Marais is al lang geen moeras meer...

Daarnaast is er toch nog aandacht voor de klassiekers: Champs-Elysées, Montmartre, boottocht...

Dag 1

Vertrek in Diepenbeek. Koffiestop langs autoweg. Namiddag: bezoek aan de basilique de Saint-Denis, nationale begraafplaats van de Franse koningen. Aansluitend: bezoek aan het indrukwekkende Stade de France, de nationale voetbaltempel. Inchecken in ons hotel in Montmartre. Bezoek aan het nabijgelegen kerkhof van Montmartre met o.a. het graf van Dalida, Emile Zola, La Goulue en andere figuren uit de Parijse society. Gezamenlijk diner. (Facultatief) Bezoek aan de Champs-Elysées en de Arc de Triomphe. Facultatief bezoek aan de fantastische show in de Moulin Rouge (vooraf melden).

Dag 2

Versailles anders: mogelijkheid tot bezoek aan het paleis. Voor wie het anders wil: begeleide fietstocht door het Park van 900 ha met o.a. le Trianon, le Hameau de Marie-Antoinette, le Grand Canal.... Vrij middagmaal in het Quartier Latin, de nog steeds aantrekkelijke studentenwijk in het centrum aan de Seine. Namiddag: bezoek aan het Ile de la Cité met de Notre-Dame, waar ooit Parijs ontstond. Geleide wandeling door het Marais, de voormalige jodenwijk, het Mémorial de la Déportation, de trendy boutiques, oude hotels en de schitterende Place des Vosges. Kennismaking met Montmartre, de Place du Tertre en de kunstenaars, eventueel ook het gerenoveerde museum van “het dorp”. Vrij avondmaal op Montmartre.

Dag 3

Voormiddag: bezoek aan de Fondation Louis Vuitton in het Bois de Boulogne. Boottocht op de Seine. Vrij middagmaal op of rond de Place de la Bastille of de Rue St-Antoine. Namiddag: kennismaking met de Promenade Plantée en de Wijk Bercy, het voormalige “wijndorpje”, de bibliotheek Mitterrand, het Sportpaleis van Bercy.... Circa 16.00 uur vertrek uit Parijs. Avondstop onderweg langs de A1. Circa 22.00 uur thuiskomst.

Parijs - 3 dagen nieuwjaarsreis

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen. 

Dag 1

Vertrek vanuit Diepenbeek om 7.00 uur. Rond 9.45 uur houden wij een koffiestop in Péronne. Ons bezoek aan Parijs begint op La Défense, de zakenwijk, ook wel eens het 21ste arrondissement genoemd. De kerstmarkt is er zeer sfeervol! Na een rondrit door het centrum, met zicht op de belangrijke monumenten (Arc de Triomphe, Eiffeltoren, Dôme des Invalides, Opéra...) is het tijd voor shopping in de wereldberoemde Galeries Lafayette, waar honderden merken baden in de prachtig versierde etalages. We logeren in het goed gelegen hotel Ibis Montmartre. Na het gezamenlijk aperitief en het vrij avondmaal maken we nog een wandeling op de Champs-Elysées. En om te eindigen in de echte Parijse sfeer: de Moulin Rouge voor de liefhebbers!

Dag 2

In de voormiddag bezoeken we de Dôme des Invalides met het Graf van Napoleon en het Legermuseum. De vrije lunch houden we in de buurt van het Centre Pompidou. Daarna maken we begeleid een aangename wandeling door de vroegere jodenwijk Le Marais met de prachtige Place des Vosges, het mooiste plein van Parijs, omgeven door gezellige straatjes en bistro’s en prachtige oude architectuur. We belanden op het Ile de la Cité met de eeuwenoude Notre Dame. Het Louvre of de Carrousel met de winkelgalerij kan daarna bezocht worden. Het gezamenlijk eindejaarsdiner nemen we in de buurt van ons hotel. Daarna genieten van de sfeer op Montmartre... Of voor de liefhebbers, (op eigen houtje) het Champs-Elysées spektakel!

Dag 3

Uitwaaien op de 210 m hoge Tour Montparnasse met zijn prachtig panorama over de witte stad! Vervolgens nemen we de boot voor een mooie tocht op de Seine, doorheen het oude stadscentrum. We sluiten deze driedaagse af op de kerstmarkt van de Trocadéro. Vertrek uit Parijs: 14.00 uur. Onderweg u aangeboden: BUBBELS!!

Opstapplaatsen

De Zigeuner Industrielaan 7 - 3590 Diepenbeek
top