München
City- & minitrips

München

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Feesten met Beierse allures

In hartje zomer gaan wij feesten in München.

Dat ze daar goed ambiance kunnen maken, is ons bekend van de jaarlijkse bierfeesten.

Blikvanger van deze reis is dan ook het evenement  “Paulanerfest am Nockherberg”.

De hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren heeft echter nog meer te bieden.  Het programma omvat ook een rondrit door de stad, een wandeling over de Viktualienmarkt en een bezoek aan de Bavaria filmstudio’s waar de opnames van “Sturm der Liebe” plaatsvinden. Scoren bij de voetballiefhebbers doen we zeker met een bezoek aan de Allianz Arena (bij tijdige aankomst en indien er geen wedstrijd is).

München beleven! Jij bent er toch bij?

Inclusief:

 • Avondmaal 1ste dag
 • 2 overnachtingen inclusief ontbijtbuffet
 • Stadsrondrit
 • Toegang Paulanerfest inclusief maaltijd, 2 glazen bier en 1 Brezel
 • Toegang en rondleiding Bavaria filmstudio’s.


Bekijk ook onze trip naar Oktoberfest in München.

Driesterrenhotel in München

Bezoeken

Inbegrepen:

 • Avondmaal 1ste dag
 • 2 overnachtingen inclusief ontbijtbuffet
 • stadsrondrit
 • Toegang Paulaner Oktoberfest inclusief maaltijd, 2 glazen bier en 1 Brezel
 • Toegang en rondleiding Bavaria filmstudio’s. 

Niet inbegrepen:

 • Bezoek Allianz Arena - enkel mogelijk bij tijdige aankomst en geen wedstrijd – facultatief. 

Documenten

 Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringskaart (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds).

Munten

Euro

Netspanning

220 V. Geen speciale stekker noodzakelijk.

Activiteiten

3 dagen - Feesten met Beierse allures

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vroeg in de ochtend verlaten we Diepenbeek om richting München te rijden. Bij tijdige aankomst en indien er geen wedstrijd is, brengen we een bezoek aan de Allianz Arena (facultatief). Een blik achter de schermen van de modernste voetbalarena van Europa en een duik in de geschiedenis van FC Bayern. Ons avondmaal nuttigen we in het Hofbräuhaus. Dat wordt smullen van een typische Beierse maaltijd in een traditionele taverne.

Dag 2

Alvorens we aan de rondrit door de stad München beginnen, versterken we de inwendige mens met een lekker ontbijt. Tijdens de 2 uur durende stadstour toont een gids ons de mooiste bezienswaardigheden.  Aansluitend vrije tijd met mogelijkheid om te slenteren over de  Viktualienmarkt, een markt die al eeuwenlang plaatsvindt. ’s Avonds is het dan zover. Om 18.30 uur worden we verwacht op het exclusief Oktoberfest im Paulaner am Nockherberg. Het aanslaan van het biervat door Wiesnwirt Herrn Schottenhamel en het feest kan beginnen. Zo’n feest kan natuurlijk niet zonder een stevige maaltijd die bestaat uit varkensgebraad met knödel en witte koolsalade. Dit alles spoelen we door met een goed glas Beiers bier. De Oktoberfestband Kirchdorfer zal deze avond voor entertainment zorgen met bekende hits en schlagers. Dat wordt meezingen en dansen! Of je kan jouw geluk uitproberen op de originele speelstanden. Om 22.30 uur breekt dan helaas het tijdstip aan dat we terugkeren naar ons hotel!

Dag 3

Je altijd al afgevraagd hoe het eraan toegaat achter de schermen van een tv-uitzending, serie of film?  Vandaag krijg je op deze geheimen een antwoord met een bezoek aan de Bavaria Filmstudio’s. In de namiddag keren we huiswaarts. Onderweg praten we nog na over onze belevenissen in München. Aankomst in Diepenbeek in de late avond.

 

top