Sinsheim - Hotel Sinsheim
City- & minitrips

Sinsheim - Hotel Sinsheim

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Een bezoek aan het Auto & Technik Museum Sinsheim is leuk, spannend en verrassend. Hier beleef je alles rond het thema techniek op een unieke wijze. Oldtimers, raceauto's, vliegtuigen, locomotieven, telkens ontdek je weer iets nieuws. De originele Concorde van Air France en de Russische Tupolev TU-144 zijn vanbinnen toegankelijk. In de Imax 3D bioscoop beleef je spectaculaire 3D-films op een 22 m x 27 m groot doek. De nieuwste 3D-technologie zorgt voor een unieke ervaring die een normaal bioscoopbezoek overtreft.
Het Technik Museum Speyer heet je welkom in de wereld van de techniek. Te midden van Europa’s grootste ruimtevaarttentoonstelling wacht de spaceshuttle Buran op jou. Andere hoogtepunten die je gezien moet hebben zijn een originele Boeing 747 en een echte onderzeeër - vanbinnen toegankelijk. In de enige Imax Dome bioscoop van Duitsland wordt de film niet op een standaard filmdoek maar op een reuzenkoepel geprojecteerd. De nieuwste technologie zorgt voor een unieke ervaring die een normaal bioscoopbezoek overtreft.

Inkom gedurende twee dagen inbegrepen.

Reisdata
zaterdag 28 jul tot zondag 29 jul

Bekijk data en prijzen

Hotel Sinsheim

We logeren in dit prachtige vernieuwde hotel dat vlak aan het museum van Sinsheim gelegen is. 

Kamers

Kamers met alle comfort

Eten en drinken

Een heerlijk ontbijtbuffet. 

Kledij

Aangepaste kledij.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringspas (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds).

Munten

Euro

Netspanning

220V. Geen speciale stekkers nodig.

Prijzen

Datum Volwassene K+O
1
Volwassene HP
2
zaterdag 28 jul tot zondag 29 jul 2 dagen € 169
1
€ 196
2
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 28
  • Inkom 2 dagen inbegrepen
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering: 6%; Annulatieverzekering: 5,5%;
Verenigde Staten & worldwide: annulatie- en bijstandsverzekering: 8%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Activiteiten

Sinsheim – Speyer - 2 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Een bezoek aan het Auto &Technik museum Sinsheim is leuk, spannend en verrassend. Hier beleef je alles rondom het thema techniek op unieke wijze. Oldtimers, raceauto’s, vliegtuigen, locomotieven, telkens ontdek je weer iets nieuws. De originele Concorde van Air France en de Russische Tupolev TU-144 zijn vanbinnen toegankelijk.

In de IMAX 3D bioscoop beleef je spectaculaire 3D films op een 22 x 27 m groot doek. De nieuwste 3D technologie zorgt voor een unieke ervaring die een normaal bioscoopbezoek overtreft.

Het Technik museum Speyer heet je welkom in de wereld van de techniek. Te midden van Europa`s grootste ruimtevaarttentoonstelling wacht de spaceshuttle Buran op jou. Andere hoogtepunten die je gezien moet hebben zijn een originele Boeing 747 en een echte onderzeeër - vanbinnen toegankelijk. In de enige IMAX DOME bioscoop van Duitsland wordt de film niet op een standaard filmdoek maar op een reuzenkoepel geprojecteerd. De nieuwste technologie zorgt voor een unieke ervaring die een normaal bioscoopbezoek overtreft.

Dag 1

Vertrek te Diepenbeek in de vroege morgen met onderweg een koffiepauze. Bij aankomst in Sinsheim stoppen wij aan het Sinsheim hotel dat gelegen is aan het museum. Inchecken indien de kamers vrij zijn, anders bagage in bagageruimte. Verdeling van de inkomtickets en ticket voor de film in de Imax 3D. Vanaf nu is iedereen vrij om het museum en de Imax te bezoeken tot sluitingstijd. Vrij avondmaal (niet inbegrepen), dit kan in het hotel, of in het museum of in de verschillende restaurants in de buurt. Een Burger King en Mc Donald’s liggen in de nabije omgeving. Voor ‘s avonds is er zelfs een discotheek vlakbij.

Dag 2

Na het ontbijtbuffet (inbegrepen) vertrekken we naar het zustermuseum in Speyer, dit is een half uurtje rijden en opent om 09.00 uur. Verdeling van inkom- en filmtickets. In de late namiddag vertrekken we terug naar huis, met nog een stop onderweg.

top