A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Invalid argument supplied for foreach()

Filename: libraries/Lib_reizen.php

Line Number: 314

Backtrace:

File: /data/sites/web/dezigeunerbe/www/application/libraries/Lib_reizen.php
Line: 314
Function: _error_handler

File: /data/sites/web/dezigeunerbe/www/application/libraries/Lib_reizen.php
Line: 161
Function: set_price_by_dates

File: /data/sites/web/dezigeunerbe/www/application/controllers/modules/Reizen.php
Line: 136
Function: item

File: /data/sites/web/dezigeunerbe/www/index.php
Line: 295
Function: require_once

Belfast - Special Tour
Belfast - Special Tour
Meerdaagse reizen

Belfast - Special Tour

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Heenreis met overnachting aan boord van P&O ferries naar Hull. Na een tocht door het mooie Lake District overnachten we in een viersterrenhotel. Vervolgens nemen we de ferry naar Noord-Ierland. We maken kennis met Belfast. Hier overnachten we ook twee nachten in een viersterrenhotel. Tijdens onze rondrit zien we onder andere de protestantse Shankhill, de bekende muurschildering. We brengen een bezoek aan de Titanic Experience, Botanic Garden. Via de noordkust zien we de bijzondere Giant's Causeway. Deze beroemde rotsformatie staat op de Werelderfgoedlijst. Een Whiskydistillereij, Bushmills, zit zeker in ons programma. We bezoeken Londenderry, de stad is bekend van Bloody Sunday. Hier blijven we twee nachten. Rondritten door het wonderschoon natuurgebied Malin Head. Op de terugreis naar Belfast bezoeken we Ulster American Folk Park. Terugreis met de ferry, dan door naar Hull. Overnachting aan boord van P&O ferries. 

Deze reis is voor natuur- en cultuurliefhebbers een echte aanrader. We verblijven in viersterrenhotels, centraal gelegen en zorgvuldig geselecteerd.

Overtocht via P&O in speciale binnenkajuiten met douche en wc. Aan boord geniet u zowel bij de heen- en de terugreis van een heerlijk avondmaal en een Engels ontbijt in buffetvorm.

We logeren in viersterrenhotels.

Activiteiten

Noord-Ierland - 9 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek vanuit Diepenbeek richting Rotterdam met onderweg een tussenstop. Aan de haven van Europoort checken we in voor onze nachtboot naar Hull. Aan boord zijn er verschillende faciliteiten voorzien. Dinerbuffet en overnachting op de boot. 

Dag 2

Na een uitgebreid Engels ontbijt aan boord van de ferry gaan we aan wal en zetten we onze reis verder door Noord-Engeland. Via de Yorkshire snelweg gaan we naar Fountains Abbey, een ruïne van een cisterciënzerklooster. Na hier een bezoek gebracht te hebben, zetten we onze reis verder via de prachtige Yorkshire Dales en zo richting het Lake District om hierna door te rijden naar Penrith voor diner en overnachting.

Dag 3

Vanuit Penrith rijden we door naar de haven van Cairnryan waar we de ferry nemen naar Larne, Noord-Ierland. Aankomst in de late namiddag. Diner en avondmaal in een viersterrenhotel in het centrum van Belfast. 

Dag 4

Vandaag bezoeken we de hoofdstad Belfast. Hier voorzien we een stadsrondrit en een stadswandeling alsook wordt er voldoende vrije tijd voorzien voor bezienswaardigheden zoals HMS Caroline, de Botanic Gardens waar tevens zich het Ulster Museum bevindt, het Grand Opera House, het Belfast City Hall…

In Belfast brengen we een bezoek aan het Titanic Museum, het schip dat hier werd gebouwd en, zoals de hele wereld weet, tegen een ijsberg voer.

Dag 5

Na het heerlijk Iers ontbijt rijden we noordwaarts naar de Antrim Coast waar we een indrukwekkend natuurspektakel bezichtigen nl. de “Giant’s Causeway”. Dit zijn basaltrotsen aan de Noord-Ierse kust. Nadien gaan we de Old Bushmills Distillery, de oudste erkende Whiskystokerij van Bushmills bezoeken. Na deze proeverij snuiven we weer wat zeelucht op en trekken we verder door naar Londonderry. Avondmaal en overnachting in een luxe viersterrenhotel in Londonderry of omgeving. 

Dag 6

Vandaag staat de stad Londonderry, oftewel Derry, op ons programma. Hier wordt zowel een stadsrondrit voorzien, als een stadswandeling. Vrije lunch. Hierna rijden we door naar Malin Head, in de Republiek Ierland.  Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting. 

Dag 7

We verlaten Londonderry en zakken weer af naar Belfast. Onderweg maken we een tussenstop om het Ulster American Folk Park te bezoeken. Dit museum laat ons het verhaal achter de emigratie van Ulster naar Amerika zien, uit de 18de en 19de eeuw. Na dit bezoek zetten we onze weg verder en maken we nog een stop aan het grootste meer van Noord-Ierland, Lough Neagh. Avondmaal en overnachting in ons hotel te Belfast. 

Dag 8

De dag dat we Noord-Ierland weer moeten verlaten. We nemen de ferry terug naar Cairnryan. Van hieruit rijden we rechtstreeks door naar Hull. Hier nemen we de nachtboot terug richting Rotterdam/Europoort. Avondmaal en overnachting op de ferry. 

Dag 9

’s Morgens aankomst in Rotterdam. Na ons ontbijt op de ferry zetten we onze weg verder richting Diepenbeek. Aankomst Diepenbeek rond de middag. 

Vervoer

met VIP-AUTOCAR 

top