Barcelona - VLIEGVAKANTIE
Vliegreizen & cruises

Barcelona - VLIEGVAKANTIE

Algemeen
Foto's
Verblijf

Barcelona! Barna! 

Laat je betoveren door deze prachtige stad!

Voor de liefhebber van geschiedenis en architectuur is Barcelona een waar paradijs. Breng eens een bezoek aan de Sagrada Familia, één van de architecturale meesterwerken van Gaudi. Net als de Casa Milà. Maak eens een wandeling door de Ciutat Vella (de oude stad), het historische centrum van Barcelona. Of bezoek de Mercat del Born, een overdekte marktplaats (1876) waar men tijdens recente restauratiewerken stuitte op de overblijfselen van het oude Barcelona. Een deel van de stad dat bijna 400 jaar eerder werd begraven. 
Veel van de musea zijn gratis op bepaalde dagen in de maand. Je kan ook met een speciale museumpas tot 6 musea bezoeken aan een verminderd tarief.
Daarnaast zijn er nog vele andere plekjes waar je je hart als geschiedenisfanaat kan ophalen...

Andere interesses? Geen probleem. Wat rondslenteren over La Rambla behoort zeker tot de mogelijkheden. Of een uitstapje naar één van de kunstige parken en gezellige marktjes zoals de Mercat de la Boqueria, de grootste en mooiste versmarkt van Spanje. Of de Mercat del Encants, een gigantische vlooienmarkt waar je naar hartelust kan rondsnuffelen. Voor de voetballiefhebbers onder ons is een bezoek aan Camp Nou, de thuisbasis van FC Barcelona, misschien een leuk uitje. 

Tijdens deze citytrip zijn de mogelijkheden legio. Je bepaalt zelf waar je naartoe gaat en wanneer...

Er is een rondrit per autocar en met plaatselijke gids voorzien. De andere momenten kan je zelf je bezoeken vrij inplannen. 

Inclusief:

  • Vlucht Düsseldorf/Barcelona en Barcelona/Düsseldorf
  • Vervoer naar en van de luchthaven
  • Vervoer naar en van het hotel
  • Hotel in halfpension


Centraal gelegen driesterrenhotel

Centraal gelegen hotel.

Vervoer

  • Onze autocar brengt je naar de luchthaven van Düsseldorf en komt je daar de laatste dag ook terug oppikken. 
  • Het traject Düsseldorf/Barcelona en Barcelona/Düsseldorf doen we met het vliegtuig.


top