Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Het emiraat Dubai is het Hongkong van de Arabische wereld. Maak kennis met de grote contrasten van Dubai en val letterlijk van de ene verbazing in de andere. Duik in de wereld van de oliesjeiks en hun extreme rijkdom. In Abu Dhabi waan je je in een Arabisch sprookje. De majestueuze moskee is werkelijk oogverblindend mooi. Ook brengen we je naar de door Unesco uitgeroepen Arabische cultuurhoofdstad Sharjah.

Shopaholics kunnen in Dubai hun dromen werkelijkheid laten worden in de Dubai Mall, het allergrootste winkelcentrum. 

Inclusief:

  • Bustransfer naar Zaventem en terug.
  • Vlucht naar Dubai en terug
  • Volpension vanaf het ontbijt op dag 2 tot en met het ontbijt op dag 

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates

Eten en drinken

Volpension vanaf het ontbijt op dag 2 tot en met het ontbijt op dag 5.

Bezoeken

Te voorziene kosten (niet inbegrepen):

  • Tourism Dirham Taks te Dubai: € 3/ nacht per kamer.
  • Lokale fooien
  • Niet vermelde dranken en maaltijden

Documenten

Internationaal paspoort met minimum geldigheid tot 6 maanden na retour uit Dubai is verplicht.

Activiteiten

Dubai - 5 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1 Brussel - Dubai

Transfer vanuit Diepenbeek per autocar naar de luchthaven van Brussel. Vertrek per lijnvlucht van Emirates richting Dubai. 

Dag 2 Dubai

Aankomst rond 00.15 uur, gormaliteiten, onthaal en transfer naar het hotel Garden Inn Dubai Mall of the Emirates.

's Ochtends vertrek voor een volledige dag bezoek aan de unieke en spectaculaire metropool Dubai. De stad ontwikkelde zich vanuit een kleine vissershaven in Dubai Creek en is in minder dan 30 jaar uitgegroeid tot een van de machtigste steden van de Arabische Golf. De dag begint met het bezoek aan het moderne Dubai met fotostop aan de Burj Al Arab. Verder langs de weg van Jumeirah naar Palm Island. Terugkeer per monorail om de kust en haar skyline te ontdekken. Verder ontdekking van Bastakya, bezoek aan het museum en de burcht Al Fahidi. We gaan door de kreek en bezoeken de soeks. Bezoek aan de Burj Khalifa en we eindigen met een fotostop aan de moskee van Jumeirah. Terug naar het hotel voor het avondmaal. 

Dag 3 Dubai - Sharjah - Dubai

Vertrek voor het bezoek van Sharjah, culturele hoofdstad van de Emiraten. Bezoek aan het museum van de Islamitische Kunst, het traditioneel huis werd in 1845 gebouwd en later hersteld. Wandeling doorheen de Al Arsah soeks waar je zijn mozaïeken en gouden koepel ontdekt. Verder fotostop aan de Blauwe Soek en zijn prachtige bogen versierd met keramiek. In de vroege namiddag vertrekken we op safari per 4x4 en 's avonds barbecue met Oosterse dansen.

Dag 4 Dubai - Abu Dhabi - Dubai

Vertrek naar Abu Dhabi, bezoek aan de moskee van Sjeik Zayed en de buitenkant van het paleis van Al Husn. Bezoek aan het "Heritage Village", we rijden voorbij het Emirates Palace en ontdekken de culturele projecten van de stad met het eiland Saadyat. Stop aan het expositiecenter van Al Manarat en kijkje op het eiland Yas met bezoek aan de Louvre. Retour naar Dubai.

Dag 5 Dubai - Brussel

Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven en vlucht naar Brussel. Rit per autocar naar Diepenbeek.

top