11 december 2017, 14:59

Opendeurdagen 2018 - 5, 6 & 7 januari

Het nieuwe jaar begint in zicht te komen en daarmee ook onze opendeurdagen...

Traditiegetrouw betekent een nieuw jaar ook de voorstelling van onze reizen. Nieuwe en al wat minder nieuwe. Daar 2018 voor ons een jubileumjaar is, we bestaan dan 70 jaar, zijn er ook een aantal speciale reizen voorzien om dit te vieren.

Het eerste weekend van 2018 is het zo ver. Dan zetten wij de deuren van ons bedrijf open voor de wereld. En dat kan je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Iedereen is dan welkom om aan de verschillende standen alles te weten te komen over de verschillende reizen die wij aanbieden. Even uitblazen bij een lekkere koffie of een fris pintje kan natuurlijk ook. Of misschien even bijpraten met mensen die je hebt leren kennen op een vorige reis of alvast gelijkgestemde zielen zoeken voor een toekomstige reis.

Een reis gevonden? Dan kan je ze ook boeken. Boek je je reis trouwens tijdens de opendeurdagen dan krijg je bovendien een opendeurkorting van 5 %*.

5, 6 & 7 januari kan je dus best al in je agenda noteren. 


* Korting geldig op basisfolderprijs en beperkt tot € 30/persoon en enkel geldig bij onmiddellijke betaling van het voorschot. Deze korting is niet geldig voor ski-, dag-, promo- en vliegreizen. Deze korting is niet geldig voor telefonische boekingen of boekingen via de website. Deze korting is enkel geldig tijdens de opendeurdagen.  

top