4 november 2020, 14:42

UPDATE COVID-19: 04/11

Beste klanten, 

GOED nieuws (de nieuwe brochure) en MINDER GOED nieuws (sluiting kantoren):

Omwille van de nieuw opgelegde maatregelen van de overheid zijn onze kantoren opnieuw gesloten t.e.m. 13 december 2020. Wij blijven telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur via het volgende telefoonnummer 011/35 04 04 en dit van maandag tot vrijdag. Je kan ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen op info@dezigeuner.com. De e-mails worden op regelmatige tijdstippen gelezen en beantwoord.

Boekingen kunnen nog steeds telefonisch of via e-mail gebeuren.

Indien je een reis boekt voor 2021 en wij zijn verplicht de reis te annuleren omwille van maatregelen i.v.m. Corona, dan krijg je als klant jouw geld terugbetaald. - Aarzel dus niet om te boeken.

Wij hopen onze nieuwe zomerbrochure begin december te kunnen rondsturen, maar online vind je nu al ons aanbod van reizen.


Heb je vragen over de terugbetaling van de coronabon?

  • De terugbetaling gebeurt enkel indien je geen nieuwe reis kan boeken in 2021. 
  • De coronabon is terugbetaalbaar 1 jaar nadat de bon werd uitgeschreven. Bv. Werd de bon op 6 april 2020 uitgeschreven, dan kan je terugbetaling vragen vanaf 6 april 2021 – dit even ter info.


Bedankt al voor jouw steun en vertrouwen in onze firma en hopelijk mogen wij je volgend jaar terug begroeten op één van onze reizen. Verder proberen wij ons uiterste best te doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Het team van De Zigeuner

top