Frankfurt met avondrondvaart - Novotel Frankfurt City
City- & minitrips

Frankfurt met avondrondvaart - Novotel Frankfurt City

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

De mooiste tijd van het jaar...

Tijdens deze minitrip wentelen we onszelf in de kerstsfeer met een bezoek aan de kerstmarkt van Frankfurt. We genieten van een kerstige rondvaart aan boord van een adventschip met muziek, buffet en drank (wijn, bier en frisdranken) inbegrepen.

Verder bezoeken we de stad met haar imposante hoogbouw ondertussen bekend als Mainhattan. In de kerstperiode wordt ze bezocht voor haar vrij grote kerstmarkt op de Römermarkt. Op de heenreis bezoeken we de Russische kerk boven Wiesbaden en de kuurstad. Uiteraard is hier ook een kerstmarkt rond het standbeeld van Willem de Zwijger. Op de terugreis houden we halt in het historisch stadje Braunfels, aan de voet van de gelijknamige burcht. De verdere reis brengt ons tot Limburg-an-der-Lahn voor de Christkindlmarkt en/of een stadswandeling.


Reisdata
vrijdag 18 dec tot zondag 20 dec

Bekijk data en prijzen

Novotel Frankfurt City (of gelijkwaardig)

Dit hotel ligt op slechts 5km van het centrum van Frankfurt. 

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een sauna-/fitnessruimte. De hogere etages zijn bereikbaar met de lift. 

Kamers

Mooie kamers met alle comfort.

Eten en drinken

We verblijven hier in halfpension en kunnen er 's morgens genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. 

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Prijzen

Datum Volwassene HP
1
vrijdag 18 dec tot zondag 20 dec 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 40
  • Avondrondvaart: all inclusive
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Activiteiten

Frankfurt-am-Main - 3 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

De stad Frankfurt, door haar imposante hoogbouw ondertussen bekend als Mainhattan, wordt in de kerstperiode voornamelijk bezocht door een hoog aantal bezoekers aan de vrij grote kerstmarkt. De historische Römermarkt, op een boogscheut van de Mainz vormt het historische decor voor een wandeling in de (nieuwe) Altstadt.

Op de heenreis bezoeken we de Russische kerk boven Wiesbaden en de kuurstad. Uiteraard is hier ook de kerstmarkt rond het standbeeld van Willem de Zwijger.

Op de terugreis houden we halt in het historisch stadje Braunfels, aan de voet van de gelijknamige burcht. De verdere reis brengt ons tot Limburg-an-der-Lahn voor de Christkindlmarkt en/of een stadswandeling.


DAG 1 Diepenbeek – Wiesbaden (300 km) – Frankfurt (40 km)

Na een ontbijtstop onderweg bereiken we op de Neroberg de van verre zichtbare Russisch-orthodoxe kerk, een pareltje boven Wiesbaden. We dalen na het bezoek af naar de Hessense hoofdstad met belangrijke kerstmarkt rond het standbeeld van Willem de Zwijger. Mogelijkheid tot deelname aan een rondwandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden (Kurhaus, warmwaterbronnen en het kasteelplein met kerstmarkt). Verdere rit naar Frankfurt.

DAG 2 Frankfurt – Frankfurt (10 km)

Vandaag nemen we een kijkje vanaf de beroemde Main Tower, de enige bezoekbare wolkenkrabber. Met de lift bereiken we het uitzichtplatform op 198 meter van de vierde hoogste toren van Frankfurt.

We zakken af naar het historisch centrum voor een bezoek aan de Römerplatz waar de kerstmarkt zich afspeelt, maar we lopen ook zeker langs de dom, de ‘nieuwe’ oude stad en de beroemde Paulskirche. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de winkelbuurt op te zoeken.
’s Avonds gaan we aan boord van een Mainboot voor een sfeervolle en muzikale avond met een rijkelijk buffet (bier, wijn en softdrinks inbegrepen).

DAG 3 Frankfurt – Braunfels – Limburg-an-der-Lahn (80 km – 40 km – 250 km)

Na het ontbijt en de check-out rijden we naar het minder bekende, maar romantische en middeleeuwse stadje Braunfels. Een wandeling brengt ons boven voor een rondleiding in het 750-jarig oude kasteel, opgericht ter bescherming tegen de graven van Nassau. Voor we naar huis trekken, ronden we af in de bisschopsstad Limburg-an-der-Lahn. In deze door vakwerkhuizen en kathedraal gedomineerde stad sluiten we de reis af op de Christlkindmarkt.

top