Sinsheim - Hotel Sinsheim
City- & minitrips

Sinsheim - Hotel Sinsheim

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Een bezoek aan het Auto & Technik Museum Sinsheim is leuk, spannend en verrassend. Hier beleef je alles rond het thema techniek op een unieke wijze. Oldtimers, raceauto's, vliegtuigen, locomotieven, telkens ontdek je weer iets nieuws. De originele Concorde van Air France en de Russische Tupolev TU-144 zijn vanbinnen toegankelijk. In de Imax 3D bioscoop beleef je spectaculaire 3D-films op een 22 m x 27 m groot doek. De nieuwste 3D-technologie zorgt voor een unieke ervaring die een normaal bioscoopbezoek overtreft.
Het Technik Museum Speyer heet je welkom in de wereld van de techniek. Te midden van Europa’s grootste ruimtevaarttentoonstelling wacht de spaceshuttle Buran op jou. Andere hoogtepunten die je gezien moet hebben zijn een originele Boeing 747 en een echte onderzeeër - vanbinnen toegankelijk. In de enige Imax Dome bioscoop van Duitsland wordt de film niet op een standaard filmdoek maar op een reuzenkoepel geprojecteerd. De nieuwste technologie zorgt voor een unieke ervaring die een normaal bioscoopbezoek overtreft.

Inkom gedurende twee dagen inbegrepen.

Hotel Sinsheim

We logeren in dit prachtige vernieuwde hotel dat vlak aan het museum van Sinsheim gelegen is. 

Kamers

Kamers met alle comfort

Eten en drinken

Verblijf in halfpension.

Kledij

Aangepaste kledij.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringspas (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds).

Munten

Euro

Netspanning

220V. Geen speciale stekkers nodig.

Activiteiten

Sinsheim – Speyer - 2 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Een bezoek aan het Auto &Technik Museum Sinsheim is leuk, spannend en verrassend. Hier beleef je alles rondom het thema techniek op unieke wijze. Oldtimers, raceauto’s, vliegtuigen, locomotieven, telkens ontdek je weer iets nieuws. De originele Concorde van Air France en de Russische Tupolev TU-144 zijn vanbinnen toegankelijk. In de IMAX 3D bioscoop beleef je spectaculaire 3D films op een 22 x 27 m groot doek. De nieuwste 3D technologie zorgt voor een unieke ervaring die een normaal bioscoopbezoek overtreft. Het Technik Museum Speyer heet je welkom in de wereld van de techniek. Te midden van Europa`s grootste ruimtevaarttentoonstelling wacht de spaceshuttle Buran op jou. Andere hoogtepunten die je gezien moet hebben zijn een originele Boeing 747 en een echte onderzeeër - vanbinnen toegankelijk. In de enige IMAX DOME bioscoop van Duitsland wordt de film niet op een standaard filmdoek maar op een reuzenkoepel geprojecteerd. De nieuwste technologie zorgt voor een unieke ervaring die een normaal bioscoopbezoek overtreft.


Dag 1

Vertrek te Diepenbeek in de vroege morgen met onderweg een koffiepauze. Bij aankomst in Sinsheim stoppen wij aan het Sinsheim Hotel dat gelegen is aan het museum. Inchecken indien de kamers vrij zijn, anders bagage in bagageruimte. Verdeling van de inkomtickets en ticket voor de film in de Imax 3D. Vanaf nu is iedereen vrij om het museum en de Imax te bezoeken tot sluitingstijd. Avondmaal (inbegrepen). Voor ‘s avonds is er zelfs een discotheek vlakbij.

Dag 2

Na het ontbijtbuffet (inbegrepen) vertrekken we naar het zustermuseum in Speyer, dit is een half uurtje rijden en opent om 09.00 uur. Verdeling van inkom- en filmtickets. In de late namiddag vertrekken we terug naar huis, met nog een stop onderweg.

top