Trier - Best Western Hotel Trier City
City- & minitrips

Trier - Best Western Hotel Trier City

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Advent met de Glühweinkoningin

Het is niet gemakkelijk om te ontsnappen aan de aantrekkingskracht van dit UNESCO-werelderfgoed. Trier en zijn omgeving omvatten zeven Romeinse gebouwen, de kathedraal, de Liebfrauenkirche en de Codex Egberti als werelderfgoed. De Porta Nigra is de best bewaarde Romeinse stadspoort ten noorden van de Alpen en werd gebouwd rond 170 na Christus. Het vormt een onvergelijkbare verbinding tussen het oude verleden en de moderne stad van vandaag. In het midden van het centrum van Trier ligt de Dom. Het is de oudste bisschoppelijke kerk van Duitsland. Daarnaast staat al het volgende erfgoed, de vroegste gotische kerk in Duitsland, de Liebfrauenkirche, gebouwd in de 13de eeuw. Het was een van de duurste kerkgebouwen van zijn tijd en kon alleen worden gebouwd door een collecte van het bisdom Keulen. Na zoveel cultuur kun je jezelf nu trakteren op een lekkere warme glühwein. De kerstmarkt hier is een van de mooiste van Duitsland. Met het brede aanbod aan heerlijke specialiteiten zoals de "Original Mosel Winzerglühwein" en feestelijk handwerk, is er ook iets voor jou. Op de heen- en terugreis bezoeken we ook nog Saarburg en Bernkastel.

Reisdata
vrijdag 4 dec tot zondag 6 dec

Bekijk data en prijzen

Best Western Hotel Trier City

Het hotel werd modern ingericht maar met een informele sfeer.

Dit comfortabele hotel ligt aan het begin van de voetgangerszone in Trier. De Porta Nigra, de Kaiserthermen en de Dom liggen op wandelafstand van het hotel.

Faciliteiten

In het hotel is er gratis wifi en het heeft een Amerikaanse pooltafel. Er is ook een gezellige bar.

Kamers

Alle kamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten, gratis wifi, haardroger en flatscreen-tv. In de eigen badkamer is er een bad en regendouche.

Eten en drinken

's Morgens genieten we van een rijkelijk ontbijtbuffet dat geserveerd wordt in de lichte bistroachtige lounge. 

Bezoeken

Voorzie ongeveer € 40 per persoon voor inkomgelden, boottocht en wijnproeverij. (Eventuele extra avondmalen met gids zijn niet in dit bedrag opgenomen.)

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringskaart (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds)

Munten

Euro

Netspanning

230 V – geen speciale stekker nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Prijzen

Datum Volwassene K+O
1
vrijdag 4 dec tot zondag 6 dec 3 dagen / 2 nachten € 185
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 46
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Activiteiten

Trier – 3 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

DAG 1

’s Morgens vertrek in Diepenbeek. We houden een eerste stop in Echternach met vrije tijd en vrij middagmaal. Dan vervolgen we onze weg naar Saarburg, een gezellig stadje. Daar maken we een kleine wandeling en kunnen we genieten van nog wat vrije tijd. Verder naar Trier waar we inchecken in ons hotel. We maken nog een wandeling naar het centrum. Vrije avond in Trier met vrij avondmaal. (Of de gids kan iets reserveren voor wie wil.) Terugkeer naar ons hotel voor overnachting.

DAG 2

’s Morgens genieten we van een heerlijk ontbijt waarna er in de voormiddag een geleid bezoek aan de Barbarathermen, de Kaiserthermen en de Porta Nigra op het programma staat. Vrij middagmaal gevolgd door een vrije namiddag voor een bezoek aan de kerstmarkt, kerstshoppen… Vrij avondmaal.

DAG 3

Na het ontbijt is het tijd om onze koffers te pakken en vertrekken we naar Bernkastel waar we een bezoek brengen aan het museum Zylinderhaus. Vrij middagmaal gevolgd door vrije tijd in het stadje. Namiddag maken we nog even tijd voor een boottocht met wijnproeverij. Tegen 18.00u vertrekken we dan weer huiswaarts.

top