Londen - Hotel Double Tree by Hilton Docklands
City- & minitrips

Londen - Hotel Double Tree by Hilton Docklands

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Alles is anders in Londen: rode dubbeldekkers, zwarte taxi’s, gezellige pubs, links verkeer, het pond sterling waar de Britten zo koppig aan vasthouden… Precies dat maakt de charme uit van Europa’s meest swingende hoofdstad! Gelegenheid tot bezoek aan het wereldberoemde warenhuis Harrods, het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds, de aflossing van de wacht aan Buckingham Palace en het 135 meter hoge reuzenrad: London Eye. Ook aan cultuur is er in Londen uiteraard geen gebrek. Wat dacht je van een bezoek aan het Natural History Museum, het Science Museum of het V&A? Je kan natuurlijk ook gaan funshoppen in de langste winkelstraat van Europa, Oxford Street.

PROGRAMMA VRIJBLIJVEND


Laat de BREXIT je niet afschrikken om naar Engeland te gaan. Het is een bijzonder mooi eiland om te bezoeken. (Wij verwachten geen problemen.)
Via onderstaande site kan je alle info over noodzakelijke documenten voor de UK terugvinden.  Dit is de info die de toeristische dienst Vist Britain op dit ogenblik verstrekt.

https://www.visitbritain.com/be/nl/plan-jouw-reis/reizen-naar-groot-brittannie/paspoorten-en-id-kaarten

Bekijk ook zeker eens onze andere reizen naar Londen:

Reisdata
zaterdag 23 nov tot maandag 25 nov
zaterdag 7 dec tot zondag 8 dec
zaterdag 14 dec tot zondag 15 dec
zaterdag 21 dec tot maandag 23 dec
zaterdag 28 dec tot maandag 30 dec
zaterdag 11 jan tot zondag 12 jan 2020
...

Bekijk data en prijzen

Hotel Double Tree by Hilton Docklands

Fantastisch viersterrenhotel in een voormalig pakhuis langs de Thames, op amper 10 minuten van Tower Bridge en het centrum.

Kamers

Mooie kamers met alle moderne comfort: tv met pay-tv, airco, koffiezet, haardroger, ligbad/douche. 

Eten en drinken

Zeer uitgebreid Engels ontbijtbuffet.

Bezoeken

  • Mme. Tussauds: £ 27,50
  • London Eye: £ 22
  • Dinner hotel: £ 22
  • Tower of London: £ 23 (enkel bij driedaagse)

(prijzen zijn richtprijzen, prijzen 2018)

Kledij

Voorzie gemakkelijke schoenen. Voor bezoeken aan kerken is gepaste kledij noodzakelijk.

Documenten

Voor EU-burgers volstaat de identiteitskaart (niet EU-burgers hebben een internationale reispas nodig – vraag na op je gemeentehuis of ambassade).

ZEER BELANGRIJK!!! Zonder identiteitskaart kom je Groot-Brittannië niet in! Een A-, B-, C-, D-, E- of F-card (verblijfskaart) is geen geldig identiteitsbewijs! Ook kinderen jonger dan 12 jaar moeten een identiteitsbewijs kunnen voorleggen (Kids-ID met foto!), verkrijgbaar op het gemeentehuis. Europese ziekteverzekeringspas en SIS-kaart (vraag na bij je ziekenfonds).

Munten

Engelse ponden. Hou er rekening mee dat je ponden een week op voorhand moet bestellen bij je bank. Geldautomaten zowat overal in de stad. Visa-creditcards worden bijna overal aanvaard.

Netspanning

230 V – speciale stekker nodig (adapter). Eventueel aan te schaffen in het hotel via een automaat aan de receptie. (£ 8)

Prijzen

Datum Volwassene K+O
1
zaterdag 23 nov tot maandag 25 nov - Boot 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
zaterdag 7 dec tot zondag 8 dec - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 155
1
Reserveer
zaterdag 14 dec tot zondag 15 dec - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 155
1
Reserveer
zaterdag 21 dec tot maandag 23 dec - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
zaterdag 28 dec tot maandag 30 dec - Boot 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
zaterdag 11 jan tot zondag 12 jan 2020 - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 155
1
Reserveer
zaterdag 25 jan tot zondag 26 jan 2020 - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 155
1
Reserveer
zaterdag 22 feb tot maandag 24 feb 2020 - Boot 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
vrijdag 28 feb tot zondag 1 mrt 2020 - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 259
1
Reserveer
zaterdag 14 mrt tot zondag 15 mrt 2020 - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 155
1
Reserveer
zaterdag 28 mrt tot zondag 29 mrt 2020 - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 155
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
  • Overtocht met Shuttle of ferry
  • 2 x dagreis

Vanaf 1 maand voor vertrek: kamers op aanvraag & prijsverhoging mogelijk.


Bekijk ook zeker eens onze andere reizen naar Londen:

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering: 6%; Annulatieverzekering: 5,5%;
Verenigde Staten & worldwide: annulatie- en bijstandsverzekering: 8%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Activiteiten

LONDEN - 2 dagen in Europa’s meest swingende hoofdstad.

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Shuttle: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen richting Calais. Met de autocar de Shuttle op en doorheen de Chunnel richting Groot-Brittannië. De treinrit onder het Kanaal duurt nauwelijks 35 minuten. Bij aankomst in Folkestone verder naar Londen. Koffiestop in Maidstone (enkel bij voldoende tijd). Aankomst in Londen rond de middag. Mogelijkheid tot bezoek aan Londen’s reuzenrad het London Eye, (facultatief). Neem plaats in één van de 32 futuristische capsules en geniet van een view fit for a Queen. Nadien uitgebreide stadsrondrit langs Westminster Bridge, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Hyde Park... Shopping bij Harrods en in Oxford Street. Via Piccadilly Circus en Trafalgar Square gaat de rondrit verder tot het hotel. Rond 18.30 u plaatselijke tijd inchecken in het hotel. Mogelijkheid tot gezamenlijk diner in het restaurant van het hotel (facultatief).

Dag 2

Na een uitgebreid Engels ontbijt en ontruiming van de kamers, naar het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds (facultatief). Rond het middaguur naar Covent Garden met zijn mooie winkeltjes, terrasjes en restaurants. De fans van de Britse royals kunnen vanaf Covent Garden een wandeling maken naar Buckingham Palace. (aflossing van de wacht enkel bij een 3-daags programma!) Omstreeks 14.30 u vertrek uit Londen. In de vooravond opnieuw met de autocar de trein op richting Frankrijk (Folkestone-Coquelles). Avondmaal op Belgische bodem in een Belgisch wegrestaurant. Thuiskomst in Diepenbeek omstreeks 23.30 u.

3 dagen in Europa’s meest swingende hoofdstad.

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen

Dag 1

Boot: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen, naar Calais. Overtocht Calais-Dover met luxe-ferry van P&O Ferries (90 minuten). Vanuit Dover met de autocar naar Londen. 

Of Shuttle: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen richting Calais. Met de autocar de Shuttle op en doorheen de Chunnel richting Groot-Brittannië. De treinrit onder het kanaal duurt 35 minuten. 

Bij aankomst in Folkestone verder naar Londen. Koffiestop in Maidstone (enkel bij voldoende tijd). Aankomst in Londen net na de middag. Gelegenheid tot middagmaal (facultatief) in de buurt van de Tower of London. Mogelijkheid tot bezoek aan de Tower met zijn kroonjuwelen en vrije tijd in de buurt van de Tower en de Tower Bridge. Nadien uitgebreide stadsrondrit: Trafalgar Square, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Bridge, Westminster Abbey, Hyde Park… De rondrit wordt in de buurt van Big Ben onderbroken om de sightseeing verder te zetten vanuit de futuristische capsules van het London Eye (135m) (facultatief). Rond 18.30 u plaatselijke tijd inchecken in het hotel. Mogelijkheid tot gezamenlijk diner in het restaurant van het hotel (facultatief).

Dag 2

Na het uitgebreid Engels ontbijt brengt de autocar ons naar Trafalgar Square. We wandelen via het mooie St. James’s Park naar Buckingham Palace voor de aflossing van de wacht. Indien de aflossing van de wacht niet doorgaat op dag 2 zal het bezoek aan Madame Tussauds verplaatst worden naar dag 2 en de aflossing van de wacht naar dag 3. Na de middag vrije tijd voor het beroemdste warenhuis ter wereld, Harrods, of voor een bezoekje aan één van Londens topmusea: Natural History Museum, Science Museum of het V&A Museum. Nadien nog wat vrije tijd om te shoppen in de langste winkelstraat van Groot-Brittannië Oxford Street en Regent Street, de “Mile of Style”. Gezamenlijk avondmaal in Italiaans restaurant (facultatief). Vrije avond in de buurt van Piccadilly Circus, Leicester Square en Chinatown.

Dag 3

Engels ontbijt en ontruiming van de kamers. Bezoek aan één van de topattracties van Groot-Brittannië, het wassenbeeldenmuseum van Mme Tussauds (facultatief). Nadien nog wat vrije tijd in de buurt van Covent Garden. Omstreeks 14.00 u vertrek uit Londen. Boot: in de vooravond overtocht Dover-Calais. Mogelijkheid tot avondmaal aan boord. Of Shuttle: in Folkestone opnieuw de trein op richting Frankrijk. Avondmaal op Belgische bodem in wegrestaurant te Marke (of in een Belgisch wegrestaurant). Thuiskomst in Diepenbeek, in de late avond (vanaf 23.30 u).

Vervoer

Boot of Shuttle

Wijzigingen mogelijk bij overtochten met Shuttle 

top