Amsterdam Light Festival - Hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport
City- & minitrips

Amsterdam Light Festival - Hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

BUITENKANS!

Ga met ons mee naar het niet te missen AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL!

Unieke rondvaart langs de verlichte kunstwerken van kunstenaars uit de hele wereld op en boven de wereldberoemde grachten van het artistieke én hippe Amsterdam. Ook heel wat gebouwen langs de route baden in het feeërieke avondlicht.

Hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Het hotel ligt op slechts 200 meter afstand van station Hoofddorp vanwaar er directe treinen zijn naar het centrum.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een fitnesscentrum dat 24/7 open is. Het hotel heeft ook een restaurant en bar. Het elegante restaurant met open keuken pakt uit met verse en gezonde gerechten.

Kamers

De kamers zijn ruim en modern en uitgerust met een flatscreen-tv, airconditioning en een kluisje. Er is een kleine koelkast op de kamer en je hebt er koffie- en theefaciliteiten. In de badkamer beschik je over een inloopdouche of een bad. Je kan in alle kamers gebruik maken van het gratis wifinetwerk.

Eten en drinken

Het uitgebreide ontbijtbuffet en de erg lekkere koffie zorgen ervoor dat je je dag goed start.

Activiteiten

Amsterdam Light Festival - 2 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Voormiddag naar Volendam, met gelegenheid tot middagmaal. Namiddag eerste kennismaking met Amsterdam: Waterlooplein, Museumplein… Om 17.00 uur rondvaart door verlicht Amsterdam. Nadien naar Amsterdam Novotel Airport. Uitstekend avondmaal-buffet.

Dag 2

Uitgebreid ontbijt in het hotel. Bij goed weer bezoek (facultatief) aan de nieuwe attractie de A’dam Lookout – aan de overkant van het IJ – met de spectaculaire lift naar een hoogte van 100 meter. Bovenop de toren 360° uitzicht over Amsterdam. Daar bevindt zich ook de hoogste schommel van Europa! (facultatief) Namiddag is vrij voor museumbezoek of… soldenjacht in de Bijenkorf, Kalverstraat en Nieuwendijk.

top