Parijs - Hotel Ibis Montmartre
City- & minitrips

Parijs - Hotel Ibis Montmartre

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

DE MEEST ROMANTISCHE STAD TER WERELD!

Voor velen blijft Parijs de mooiste stad ter wereld. En met namen als de Eiffeltoren, Montmartre, Notre Dame, Louvre, Champs-Elysées, Moulin Rouge... meteen ook de meest romantische! Mogelijkheid tot boottocht op de Seine en tot bezoek aan Tour Montparnasse, met adembenemend uitzicht over Parijs. Bij de driedaagse reis staat ook een uitstap naar Versailles op het programma. PARIJS ANDERS

** aangepast programma

Op deze driedaagse bekijken we Parijs en omgeving op een andere manier: we bezoeken o.a. Versailles, hetzij al wandelend in het Park, hetzij het kasteel. het Quartier Latin blijft een publiekstrekker, de Fondation Louis Vuitton getuigt van fantastische moderne architectuur, de Promenade Plantée en de voormalige wijndepots van Bercy spreken tot de verbeelding en het Marais is al lang geen moeras meer…

Bekijk ook zeker onze andere reizen naar Parijs:

Reisdata
vrijdag 14 aug tot zondag 16 aug
zaterdag 22 aug tot zondag 23 aug
zaterdag 5 sep tot maandag 7 sep
zaterdag 3 okt tot maandag 5 okt
zaterdag 31 okt tot maandag 2 nov
vrijdag 6 nov tot zondag 8 nov
...

Bekijk data en prijzen

Hotel Ibis Montmartre

Al jaren onze thuishaven in Parijs.

Uitstekend hotel, centraal gelegen op amper 150 meter van de Moulin Rouge en op wandelafstand van Sacré Coeur en Place du Tertre. 

Faciliteiten

Het hotel heeft gratis wifi en een mooie bar.

Kamers

Mooie kamers met flatscreen-tv, douche en haardroger. 

Bezoeken

Parijs 2 of 3 dagen:

  • Tour Montparnasse: € 18
  • Boottocht Seine: € 16
  • Moulin Rouge: € 122
  • Versailles: € 18
  • Louvre: € 17


Parijs anders... 3 dagen: te voorziene uitgaven: € 80 per persoon


Kledij

Voorzie aangepaste kledij.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringpas. (gratis verkrijgbaar, vraag na bij je ziekenfonds) Niet EU-burgers hebben een internationale reispas nodig.

Munten

Euro. Geldautomaten overal in de stad.

Netspanning

220V. Geen speciale stekkers nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Prijzen

Datum Volwassene K+O
1
vrijdag 14 aug tot zondag 16 aug 3 dagen / 2 nachten € 235
1
Reserveer
zaterdag 22 aug tot zondag 23 aug - *Aangepast programma 2 dagen / 1 nachten € 139
1
Reserveer
zaterdag 5 sep tot maandag 7 sep 3 dagen / 2 nachten € 265
1
Reserveer
zaterdag 3 okt tot maandag 5 okt 3 dagen / 2 nachten € 265
1
Reserveer
zaterdag 31 okt tot maandag 2 nov 3 dagen / 2 nachten € 245
1
Reserveer
vrijdag 6 nov tot zondag 8 nov 3 dagen / 2 nachten € 245
1
Reserveer
zaterdag 5 dec tot zondag 6 dec 2 dagen / 1 nachten € 149
1
Reserveer
zaterdag 19 dec tot maandag 21 dec 3 dagen / 2 nachten € 245
1
Reserveer
zaterdag 26 dec tot maandag 28 dec 3 dagen / 2 nachten € 245
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
  • 2 x dagreis


Bekijk ook zeker onze andere reizen naar Parijs:


Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Activiteiten

PARIJS - 2 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen. Omstreeks 09.45 uur korte koffiestop in Péronne. Aankomst in Parijs net voor de middag. Bezoek aan La Défense met La Grande Arche en gelegenheid tot middagmaal (facultatief). Nadien grote stadsrondrit: Arc de Triomphe, Eiffeltoren, Ecole Militaire, Dôme des Invalides, Champs-Elysées, Palais de l’Elysée, Place de la Concorde, Madeleine, Opéra... Vrije tijd in het grootste grootwarenhuis van Frankrijk, Galeries Lafayette. Omstreeks 16.00 uur inchecken in ons hotel. Avondmaal in groep in de buurt van het hotel (facultatief). Vrije tijd op de meest beroemde laan ter wereld, Avenue des Champs-Elysées. Gelegenheid tot bijwonen van een schitterende show in de Moulin Rouge, compleet met champagne (facultatief).

Dag 2

Na het ontbijt en ontruiming van de kamers, is er de mogelijkheid voor de boottocht op de Seine (facultatief). Nadien bezoek aan de Tour Montparnasse met adembenemend uitzicht over Parijs (facultatief). Via Place de la Bastille en Place de la République naar het Centre Pompidou. Middagmaal (facultatief) en vrije tijd. Na de middag naar het Île de la Cité, waar meer dan 2000 jaar geleden de geschiedenis van Parijs begon. Wandeling naar de Notre Dame-kathedraal. We besluiten onze tweedaagse Parijs hoog op de heuvel van Montmartre, met de Sacré-Coeur en de schilders op de Place du Tertre. In de late namiddag, vertrek uit Parijs. Stop in Péronne voor het avondmaal (facultatief). Thuiskomst in Diepenbeek in de late avond.

PARIJS - 3 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

’s Morgens vroeg vertrek vanuit Diepenbeek. Omstreeks 09.45 uur houden we een korte koffiestop in Péronne. Aankomst in Parijs rond de middag. Bezoek aan La Défense met La Grande Arche en gelegenheid tot middagmaal (facultatief). Nadien grote stadsrondrit: Arc de Triomphe (stop), Eiffeltoren (stop), École Militaire, Dome des Invalides, Champs-Elysées, Palais de l’Elysée, Place de la Concorde, Madeleine, Opéra... Vrije tijd in het grootste grootwarenhuis van Frankrijk: Galeries Lafayette. Omstreeks 17.00 uur check-in in ons hotel. Vrij avondmaal in het centrum (facultatief). Bezoek aan Tour Montparnasse, “het dak van Parijs”, met adembenemend uitzicht over de Franse hoofdstad (facultatief). Avondrondrit.

Dag 2

Na het ontbijt, vertrek naar Versailles voor een bezoek aan het weergaloze kasteel van Zonnekoning Lodewijk XIV. Nadien terug naar Parijs. Middagmaal (facultatief) en wat vrije tijd in de buurt van het Centre Pompidou. Net na de middag naar het Ile de la Cité, waar meer dan 2000 jaar geleden de geschiedenis van Parijs begon. Wandeling naar de Notre Dame-kathedraal. In de late namiddag naar Montmartre, met de Sacré-Coeur en de Place du Tertre. Avondmaal in groep in de buurt van het hotel (facultatief). Nadien met de autocar naar de Eiffeltoren met aansluitend vrije tijd op de beroemdste laan ter wereld: Avenue des Champs-Elysées. Gelegenheid tot bijwonen van een schitterende show in de Moulin Rouge, compleet met champagne (facultatief).

Dag 3

Na ontbijt en ontruiming van de kamers, mooie boottocht op de Seine (facultatief). Nadien rondrit langsheen de belangrijkste verwezenlijkingen van François Mitterrand, met de nieuwe nationale bibliotheek. Vrije namiddag. De autocar brengt ons naar keuze naar het Louvre of naar het kerkhof Père Lachaise (bij voldoende belangstelling). In de late namiddag, vertrek uit Parijs. Stop in Péronne voor het avondmaal (facultatief). Thuiskomst in Diepenbeek in de late avond.

PARIJS & VERSAILLES ANDERS - aangepast programma

3 Dagen Parijs en Versailles .... Anders 

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen. 

Op deze driedaagse bekijken we Parijs en omgeving op een andere manier: Het Park van Versailles ontdekken we per fiets, het Quartier Latin blijft een publiekstrekker, de Fondation Louis Vuitton getuigt van fantastische moderne architectuur, de Promenade Plantée en de voormalige wijndepots van Bercy spreken tot de verbeelding en het Marais is al lang geen moeras meer… Daarnaast is er toch nog aandacht voor de klassiekers: Champs-Elysées, Montmartre, boottocht...

Dag 1

Vertrek in Diepenbeek. Koffiestop langs autoweg. Namiddag: bezoek aan de Basilique de Saint-Denis, nationale begraafplaats van de Franse koningen. Inchecken in ons hotel in Montmartre. Bezoek aan het nabijgelegen kerkhof van Montmartre met o.a. het graf van Dalida, Emile Zola, La Goulue en andere figuren uit de Parijse society. Gezamenlijk diner. (Facultatief) Bezoek aan de Champs-Elysées en de Arc de Triomphe. Facultatief bezoek aan de fantastische show in de Moulin Rouge (vooraf melden).

Dag 2

Versailles anders: mogelijkheid tot bezoek aan het paleis. Voor wie het anders wil: begeleide fietstocht door het Park van 900 ha met o.a. le Trianon, le Hameau de Marie-Antoinette, le Grand Canal… Vrij middagmaal in het Quartier Latin, de nog steeds aantrekkelijke studentenwijk in het centrum aan de Seine. Namiddag: bezoek aan het Ile de la Cité met de Notre-Dame, waar ooit Parijs ontstond. Geleide wandeling door het Marais, de voormalige jodenwijk ,het Mémorial de la Déportation, de trendy boutiques, oude hotels en de schitterende Place des Vosges. Kennismaking met Montmartre, de Place du Tertre en de kunstenaars, eventueel ook het gerenoveerde museum van “het dorp”. Vrij avondmaal op Montmartre.

Dag 3

Voormiddag: Boottocht op de Seine. Vervolgens maken we een wandeling op de Coulée Verte naar het voormalige “wijndorp” Bercy. Vrij middagmaal in één van de voormalige schilderachtige wijndepots. Namiddag: bezoek aan de Fondation Vuitton, het moderne kunstencentrum in het Bois de Boulogne (facultatieve vrije wandeling in het Bois de Boulogne). Rond 16.00 uur vertrek vanuit Parijs. Aankomst in Diepenbeek rond ± 22.00 uur.

top