Parijs - NIEUWJAAR
City- & minitrips

Parijs - NIEUWJAAR

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

NIEUWJAAR VIEREN IN DE MEEST ROMANTISCHE STAD TER WERELD!
Voor velen blijft Parijs de mooiste stad ter wereld. En met namen als de Eiffeltoren, Montmartre, Notre Dame, Louvre, Champs-Elysées, Moulin Rouge... meteen ook de meest romantische! Mogelijkheid tot bezoek aan Tour Montparnasse, met adembenemend uitzicht over Parijs. 

Bekijk hier ook zeker onze andere reizen naar Parijs.

Reserveer deze reis

Hotel Ibis Montmartre

Al jaren onze thuishaven in Parijs.

Uitstekend hotel, centraal gelegen op amper 150 meter van de Moulin Rouge en op wandelafstand van Sacré Coeur en Place du Tertre. 

Faciliteiten

Het hotel heeft gratis wifi en een mooie bar.

Kamers

Mooie kamers met flatscreen-tv, douche en haardroger. 

Kledij

Voorzie aangepaste kledij.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringspas. (Gratis verkrijgbaar, vraag na bij je ziekenfonds) Niet EU-burgers hebben een internationale reispas nodig.

Munten

Euro. Geldautomaten overal in de stad.

Netspanning

230V. Geen speciale stekkers nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
vrijdag 30 dec 2022 tot zondag 1 jan 2023 3 dagen € 265 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in kamer met ontbijt
  • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
  • 2 x dagreis

Activiteiten

Parijs - NIEUWJAAR - 3 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Ons bezoek aan Parijs begint op La Défense, de zakenwijk, ook wel eens het 21e arrondissement genoemd. Na een rondrit door het centrum, met zicht op de belangrijke monumenten is het tijd voor shopping in de wereldberoemde Galeries Lafayette, waar honderden merken baden in de prachtig versierde etalages. Dan passeren we nog even aan de Champs-Elysees alvorens in te checken in ons hotel. Vrij avondmaal en eventueel bijwonen van een show in de Moulin Rouge voor de liefhebbers (inschrijven).

Dag 2

In de voormiddag bezoeken we de Dôme des Invalides. De vrije lunch houden we in de buurt van het Centre Pompidou. Daarna maken we begeleid een aangename wandeling door de vroegere jodenwijk Le Marais met  de prachtige Place des Vosges, het mooiste plein van Parijs, omgeven door gezellige straatjes en bistro's en prachtige oude architectuur. We belanden op het Ile de la Cité met de eeuwenoude kathedraal Notre Dame. Een bezoek aan het Quartier Latin (of een vrij bezoek aan museum het Louvre, voor de liefhebbers). Het gezamenlijk eindejaarsdiner nemen we in de buurt van ons hotel. Daarna genieten van de sfeer op Montmartre!

Dag 3

Voormiddag: boottocht op de Seine met voorafgaand een blik op de Eiffeltoren. Daarna maken we een rondrit door het centrum. Om af te sluiten bezoeken we de kerstmarkt in de Tuileries. Rond 14.30 uur vertrekken we uit Parijs met onderweg BUBBELS (aangeboden door het huis).


Vervoer

2 x dagreis

top