Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Alles is anders in Londen: rode dubbeldekkers, zwarte taxi’s, gezellige pubs, links verkeer, het pond sterling waar de Britten zo koppig aan vasthouden… Precies dat maakt de charme uit van Europa’s meest swingende hoofdstad! Gelegenheid tot bezoek aan het wereldberoemde warenhuis Harrods, het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds, de aflossing van de wacht aan Buckingham Palace en het 135 meter hoge reuzenrad: London Eye. Ook aan cultuur is er in Londen uiteraard geen gebrek. Wat dacht je van een bezoek aan het Natural History Museum, het Science Museum of het V&A? Je kan natuurlijk ook gaan funshoppen in de langste winkelstraat van Europa, Oxford Street.

PROGRAMMA VRIJBLIJVEND


Laat de BREXIT je niet afschrikken om naar Engeland te gaan. Het is een bijzonder mooi eiland om te bezoeken. (Wij verwachten geen problemen.)
Via onderstaande site kan je alle info over noodzakelijke documenten voor de UK terugvinden.  Dit is de info die de toeristische dienst Vist Britain op dit ogenblik verstrekt.

https://www.visitbritain.com/be/nl/plan-jouw-reis/reizen-naar-groot-brittannie/paspoorten-en-id-kaarten

Bekijk ook zeker eens onze andere reizen naar Londen:

Reisdata
zaterdag 15 aug tot maandag 17 aug
zaterdag 12 sep tot zondag 13 sep
zaterdag 26 sep tot zondag 27 sep
zaterdag 10 okt tot zondag 11 okt
zaterdag 24 okt tot zondag 25 okt
zaterdag 31 okt tot maandag 2 nov
...

Bekijk data en prijzen

Hotel Double Tree by Hilton Docklands en Hotel Jury's Inn Watford

Hotel Double Tree by Hilton Docklands ✪✪✪✪ 

Fantastisch viersterrenhotel in een voormalig pakhuis langs de Thames, op amper 10 minuten van Tower Bridge en het centrum.


Hotel Jury’s Inn Watford ✪✪✪✪ 

Hotel in het centrum van Watford nabij Londen. Restaurants, bars, cafés, high street winkels en parken op 10 minuten van het hotel.


Faciliteiten

Hotel Jury’s Inn Watford ✪✪✪✪ 

Het hotel beschikt over een stijlvolle bar en een restaurant. Er is ook een Costa koffiebar. Gratis wifi in het hele hotel.

Kamers

Hotel Double Tree by Hilton Docklands ✪✪✪✪ 

Mooie kamers met alle moderne comfort: tv met pay-tv, airco, koffiezet, haardroger, ligbad/douche. 


Hotel Jury’s Inn Watford ✪✪✪✪ 

Stijlvolle, comfortabele kamers met badkamer. Gratis wifi, thee- en koffiefaciliteiten, tv, airco en haardroger.

Eten en drinken

Hotel Double Tree by Hilton Docklands ✪✪✪✪ 

Zeer uitgebreid Engels ontbijtbuffet.


Hotel Jury’s Inn Watford ✪✪✪✪ 

's Morgens kunnen we in ons hotel genieten van een hartelijk ontbijt.


Bezoeken

  • Mme. Tussauds: £ 27,50
  • London Eye: £ 23
  • Dinner hotel: £ 22
  • Tower of London: £ 23 (enkel bij driedaagse)

(prijzen zijn richtprijzen, prijzen 2019)

Kledij

Voorzie gemakkelijke schoenen. Voor bezoeken aan kerken is gepaste kledij noodzakelijk.

Documenten

Voor EU-burgers volstaat de identiteitskaart (niet EU-burgers hebben een internationale reispas nodig – vraag na op je gemeentehuis of ambassade).

ZEER BELANGRIJK!!! Zonder identiteitskaart kom je Groot-Brittannië niet in! Een A-, B-, C-, D-, E- of F-card (verblijfskaart) is geen geldig identiteitsbewijs! Ook kinderen jonger dan 12 jaar moeten een identiteitsbewijs kunnen voorleggen (Kids-ID met foto!), verkrijgbaar op het gemeentehuis. Europese ziekteverzekeringspas en SIS-kaart (vraag na bij je ziekenfonds).

Munten

Engelse ponden. Hou er rekening mee dat je ponden een week op voorhand moet bestellen bij je bank. Geldautomaten zowat overal in de stad. Visa-creditcards worden bijna overal aanvaard.

Netspanning

230 V – speciale stekker nodig (adapter). Eventueel aan te schaffen in het hotel via een automaat aan de receptie. (£ 8)

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Prijzen

Datum Volwassene K+O
1
zaterdag 15 aug tot maandag 17 aug - Hilton Docklands - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 279
1
Reserveer
zaterdag 12 sep tot zondag 13 sep - Hilton Docklands - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 165
1
Reserveer
zaterdag 26 sep tot zondag 27 sep - Hilton Docklands - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 165
1
Reserveer
zaterdag 10 okt tot zondag 11 okt - Hilton Docklands - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 165
1
Reserveer
zaterdag 24 okt tot zondag 25 okt - Hilton Docklands - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 165
1
Reserveer
zaterdag 31 okt tot maandag 2 nov - Hilton Docklands - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 279
1
Reserveer
vrijdag 6 nov tot zondag 8 nov - Hilton Docklands - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 279
1
Reserveer
zaterdag 28 nov tot zondag 29 nov - Hilton Docklands - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 165
1
Reserveer
zaterdag 5 dec tot zondag 6 dec - Hilton Docklands - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 165
1
Reserveer
zaterdag 12 dec tot zondag 13 dec - Hilton Docklands - Shuttle 2 dagen / 1 nachten € 165
1
Reserveer
zaterdag 19 dec tot maandag 21 dec - Hilton Docklands - Boot 3 dagen / 2 nachten € 279
1
Reserveer
maandag 28 dec tot woensdag 30 dec - Hilton Docklands - Shuttle 3 dagen / 2 nachten € 279
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
  • Overtocht met Shuttle of ferry (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
  • 2 x dagreis

Vanaf 1 maand voor vertrek: kamers op aanvraag & prijsverhoging mogelijk.

Bekijk ook zeker eens onze andere reizen naar Londen:

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Activiteiten

LONDEN - 2 dagen in Europa’s meest swingende hoofdstad.

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Shuttle: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen richting Calais. Met de autocar de Shuttle op en doorheen de Chunnel richting Groot-Brittannië. De treinrit onder het Kanaal duurt nauwelijks 35 minuten. Bij aankomst in Folkestone verder naar Londen. Koffiestop in Maidstone (enkel bij voldoende tijd). Aankomst in Londen rond de middag. Mogelijkheid tot bezoek aan Londen’s reuzenrad het London Eye, (facultatief). Neem plaats in één van de 32 futuristische capsules en geniet van een view fit for a Queen. Nadien uitgebreide stadsrondrit langs Westminster Bridge, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Hyde Park... Shopping bij Harrods en in Oxford Street. Via Piccadilly Circus en Trafalgar Square gaat de rondrit verder tot het hotel. Rond 18.30 u plaatselijke tijd inchecken in het hotel. Mogelijkheid tot gezamenlijk diner in het restaurant van het hotel (facultatief).

Dag 2

Na een uitgebreid Engels ontbijt en ontruiming van de kamers, naar het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds (facultatief). Rond het middaguur naar Covent Garden met zijn mooie winkeltjes, terrasjes en restaurants. De fans van de Britse royals kunnen vanaf Covent Garden een wandeling maken naar Buckingham Palace. (aflossing van de wacht enkel bij een 3-daags programma!) Omstreeks 14.30 u vertrek uit Londen. In de vooravond opnieuw met de autocar de trein op richting Frankrijk (Folkestone-Coquelles). Avondmaal op Belgische bodem in een Belgisch wegrestaurant. Thuiskomst in Diepenbeek omstreeks 23.30 u.

3 dagen in Europa’s meest swingende hoofdstad.

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen

Dag 1

Boot: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen, naar Calais. Overtocht Calais-Dover met luxe-ferry van P&O Ferries (90 minuten). Vanuit Dover met de autocar naar Londen. 

Of Shuttle: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen richting Calais. Met de autocar de Shuttle op en doorheen de Chunnel richting Groot-Brittannië. De treinrit onder het kanaal duurt 35 minuten. 

Bij aankomst in Folkestone verder naar Londen. Koffiestop in Maidstone (enkel bij voldoende tijd). Aankomst in Londen net na de middag. Gelegenheid tot middagmaal (facultatief) in de buurt van de Tower of London. Mogelijkheid tot bezoek aan de Tower met zijn kroonjuwelen en vrije tijd in de buurt van de Tower en de Tower Bridge. Nadien uitgebreide stadsrondrit: Trafalgar Square, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Bridge, Westminster Abbey, Hyde Park… De rondrit wordt in de buurt van Big Ben onderbroken om de sightseeing verder te zetten vanuit de futuristische capsules van het London Eye (135m) (facultatief). Rond 18.30 u plaatselijke tijd inchecken in het hotel. Mogelijkheid tot gezamenlijk diner in het restaurant van het hotel (facultatief).

Dag 2

Na het uitgebreid Engels ontbijt brengt de autocar ons naar Trafalgar Square. We wandelen via het mooie St. James’s Park naar Buckingham Palace voor de aflossing van de wacht. Indien de aflossing van de wacht niet doorgaat op dag 2 zal het bezoek aan Madame Tussauds verplaatst worden naar dag 2 en de aflossing van de wacht naar dag 3. Na de middag vrije tijd voor het beroemdste warenhuis ter wereld, Harrods, of voor een bezoekje aan één van Londens topmusea: Natural History Museum, Science Museum of het V&A Museum. Nadien nog wat vrije tijd om te shoppen in de langste winkelstraat van Groot-Brittannië Oxford Street en Regent Street, de “Mile of Style”. Gezamenlijk avondmaal in Italiaans restaurant (facultatief). Vrije avond in de buurt van Piccadilly Circus, Leicester Square en Chinatown.

Dag 3

Engels ontbijt en ontruiming van de kamers. Bezoek aan één van de topattracties van Groot-Brittannië, het wassenbeeldenmuseum van Mme Tussauds (facultatief). Nadien nog wat vrije tijd in de buurt van Covent Garden. Omstreeks 14.00 u vertrek uit Londen. Boot: in de vooravond overtocht Dover-Calais. Mogelijkheid tot avondmaal aan boord. Of Shuttle: in Folkestone opnieuw de trein op richting Frankrijk. Avondmaal op Belgische bodem in wegrestaurant te Marke (of in een Belgisch wegrestaurant). Thuiskomst in Diepenbeek, in de late avond (vanaf 23.30 u).

Vervoer

Boot of Shuttle

Wijzigingen mogelijk bij overtochten met Shuttle 

top