Londen & Harry Potter - Jury's Inn Watford
City- & minitrips

Londen & Harry Potter - Jury's Inn Watford

Algemeen
Foto's
Verblijf

Bij ons bezoek aan de Warner Bros Studio word je ondergedompeld in de wereld van Harry Potter. Breng een bezoekje aan de Wegisweg of aan Hagrids huisje, een tripje naar het Verboden Bos of de Grote Zaal waar de leerlingen van Zweinstein door de huiselfen van het nodige krachtvoer worden voorzien alvorens ze hun volgende Zwerkbalwedstrijd trachten te winnen. Daarnaast ontdek je hier prachtige kostuums en accessoires die gebruikt werden bij het verfilmen van deze fantastische boekenreeks.

Afhankelijk van het bezoek aan de Warner Bros Studio gaan we op dag 1 of dag 2 een begeleide wandeling doen in de voetstappen van Harry Potter. De gids neemt jullie mee voor een wandeling door Londen en zal verschillende locaties aanduiden uit de Harry Potter films.


Laat de BREXIT je niet afschrikken om naar Engeland te gaan. Het is een bijzonder mooi eiland om te bezoeken. (Wij verwachten geen problemen.)
Via onderstaande site kan je alle info over noodzakelijke documenten voor de UK terugvinden.  Dit is de info die de toeristische dienst Vist Britain op dit ogenblik verstrekt.

https://www.visitbritain.com/be/nl/plan-jouw-reis/reizen-naar-groot-brittannie/paspoorten-en-id-kaarten

Inkom Warner Bros Studio inbegrepen.


Bekijk ook zeker eens onze andere reizen naar Londen:


Jury's Inn Watford

Hotel in het centrum van Watford nabij Londen. Restaurants, bars, cafés, high street winkels en parken op 10 minuten van het hotel.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een stijlvolle bar en een restaurant. Er is ook een Costa koffiebar. Gratis wifi in het hele hotel. 

Kamers

Stijlvolle, comfortabele kamers met badkamer. Gratis wifi, thee- en koffiefaciliteiten, tv, airco en haardroger. 

Eten en drinken

's Morgens kunnen we in ons hotel genieten van een hartelijk ontbijt.

top