Oostelijke Middellandse Zee Cruise
Cruises

Oostelijke Middellandse Zee Cruise

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen

Cruise oostelijke Middellandse Zee

Geniet van een heerlijke nazomer op deze fantastische cruise met als hoogtepunten Bari, Santorini, Kreta, Corfu en Dubrovnik. Vertrek en aankomst in Venetië.

Deze reis wordt georganiseerd door Intra-Mundi. Voor meer info mag je hen steeds een mailtje sturen op reizen@intra-mundi.be of een kijkje nemen op hun website.

Prijs inclusief:

 • busreis heen en terug (2 x nachtreis)
 • gratis parking op de parkeerplaats van Reizen De Zigeuner
 • volpension aan boord van het cruiseschip met drankenpakket Easy Package
 • havengelden en fooien

Niet inbegrepen in de prijs:

 • reis- en annulatieverzekering
 • excursies en inkomgeldenFoto's © MSC Cruises

Verblijf aan boord van het cruiseschip MSC Musica

Cruises op het MSC Musica schip belichamen Italiaanse verfijning en elegantie.

Faciliteiten

Cruises op het MSC Musica schip belichamen Italiaanse verfijning en elegantie. Dit wonderbaarlijke schip biedt gasten een waaier aan schitterende ontmoetingsplaatsen en een glinsterend palet faciliteiten. Laat je verbluffen door de centrale lounge op MSC Musica, gesierd met een waterval van drie niveaus en een piano die zweeft boven een kristallen vloer en een zwembad van glinsterend water. Kansen genoeg om te schitteren in de Crystal Lounge, de gesofisticeerde Havana Club sigaarlounge, de stijlvolle Kaito Sushi Bar en de rustgevende Zentuin, om nog maar te zwijgen over de onweerstaanbare Italiaanse eetgelegenheden!

Kamers

Alle kajuiten zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet. Zij beschikken tevens standaard over airconditioning, interactieve televisie, minibar, een kluis en radio. De kajuiten zijn verdeeld over verschillende categorieën:

 • Binnenkajuiten: Alle bedden kunnen geconfigureerd worden als enkel of dubbel op aanvraag. Kledingkast, badkamer met douche, interactieve tv, telefoon, wifi (tegen betaling), minibar, airco en kluisje aanwezig. 
 • Buitenkajuiten: Alle bedden kunnen geconfigureerd worden als enkel of dubbel op aanvraag. Deze kajuiten beschikken over dezelfde faciliteiten als de binnenkajuiten maar zijn wat ruimer.
 • Balkonkajuiten: Alle bedden kunnen zowel enkel als dubbel (op aanvraag). Deze kajuiten beschikken over dezelfde faciliteiten als de binnenkajuiten maar zijn wat ruimer en hebben een balkon.

Eten en drinken

De gevarieerde keuken aan boord werkt met verse eersteklas ingrediënten. Probeer de heerlijke Italiaanse gastronomische specialiteiten in Il Giardino, trakteer jezelf op Japanse delicatessen in de Kaito Sushi Bar of geniet van authentieke Italiaanse pizza's. In de bars & lounges geniet je van een uitgebreide internationale selectie heerlijke wijnen, dorstlessende bieren en klassieke en innovatieve cocktails. Met negen elegante bars om uit te kiezen, is er een locatie voor elke gelegenheid.

Reserveer deze reis

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Prijzen

Datum Volwassene VP binnenkajuit Bella
1
Volwassene VP buitenkajuit Fantastica
2
Volwassene VP balkonkajuit Bella
3
Volwassene VP balkonkajuit Fantastica
4
vrijdag 7 okt tot zaterdag 15 okt 9 dagen / 7 nachten € 1168
1
€ 1340
2
€ 1386
3
€ 1468
4
Reserveer
 • Prijs op basis van verblijf in volpension
 • Familiekajuiten en kinderkortingen: op aanvraag
 • Voor verschillende kajuiten worden er verschillende toeslagen gerekend: op aanvraag
 • Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheden van hotelkamers en transport (vliegtuig, boot, bus) op het ogenblik van definitieve reservatie. 
 • 1 x nachtreis
top