Schotland Glasgow - Golden Jubilee Conference Hotel
Cruises

Schotland Glasgow - Golden Jubilee Conference Hotel

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Tijdens deze vijfdaagse reis combineren we luxueuze overtochten met een rondrit door Schotland.

We brengen een uitgebreid bezoek aan één van Schotlands bekendste steden, Glasgow. We brengen ook een bezoek aan Newcastle. Daar schepen we dan ook weer in om onze tocht richting IJmuiden aan te vatten.


Laat de BREXIT je niet afschrikken om naar het Verenigd Koninkrijk te gaan. Het is een bijzonder mooi eiland om te bezoeken. (Wij verwachten geen problemen.)
Via onderstaande site kan je alle info over noodzakelijke documenten voor de UK terugvinden.  Dit is de info die de toeristische dienst Vist Britain op dit ogenblik verstrekt.
https://www.visitbritain.com/be/nl/plan-jouw-reis/reizen-naar-groot-brittannie/paspoorten-en-id-kaarten

Golden Jubilee Conference Hotel

Dit luxehotel bevindt zich aan de oevers van de rivier de Clyde.

Faciliteiten

Je kan gratis gebruik maken van de recreatieve faciliteiten van het hotel, zoals een verwarmd binnenbad, een stoombad, een sauna en een moderne en volledig uitgeruste fitnessruimte.

Kamers

Stijlvolle kamers voorzien van telefoon, HD Smart-tv, thee- en koffiefaciliteiten, gratis wifi, bad/douche en haardroger.

Eten en drinken

Verblijf in halfpension.

Bezoeken

Voorzie ± £ 41/ persoon voor toegangsgelden

Kledij

Voorzie aangepaste kledij. Stevige schoenen en regenkledij zijn aangewezen. Nachtbagage voor op de boot. 

Munten

Engelse Pond 

Netspanning

230V –> speciale stekker noodzakelijk 

Activiteiten

Schotland - Glasgow - 5 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

‘s Ochtends vertrek vanuit Diepenbeek met bestemming Haarlem. Aansluitend stadsbezoek met mogelijkheid tot vrij middagmaal. Inscheping aan boord van de veerboot in IJmuiden. Avondmaal aan boord en overnachting in kajuiten met douche en toilet. Vergeet je nachtbagage niet! 

Dag 2

Na het ontbijt meren we aan in Newcastle. Vervolgens rijden we naar de Muur van Hadrianus voor een fotostop. Verder door het mooie grensgebied naar Gretna Green voor een kort bezoek en lunch. Vervolgens naar Glasgow, de grootste stad van Schotland, voor een boeiende stadswandeling door het historische centrum.

Dag 3

Rondrit richting The Highlands met o.a. een bezoek aan het mooie dorpje Inveraray en Loch Lomond. Uiteraard mag een bezoek aan een whiskydistillerie niet ontbreken. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 4

Op de terugweg brengen we nog een bezoek aan Newcastle, één van de verborgen parels van het Verenigd Koninkrijk. Mogelijkheid tot vrij middagmaal. Vervolgens rijden we door naar de haven waar we terug inschepen. Avondmaal en overnachting aan boord. Vergeet ook nu je nachtbagage niet!

Dag 5

Na het ontbijt meren we aan in IJmuiden. Via de kortste weg rijden we naar Diepenbeek. Aankomst omstreeks het middaguur. 

top