Nationaal Park Eifel: Monschau & Einruhr
Dagtrips

Nationaal Park Eifel: Monschau & Einruhr

Algemeen
Foto's
Toon reisdata & prijzen

In Monschau bezoeken we de historische Mosterdmolen en de Altstadt. Namiddag genieten we van de mooie omgeving in Einruhr met een boottocht op de Obersee.

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Er even tussenuit met een all-in formule? Dat is eten en genieten in de prachtige omgeving van het Nationaal Park Eifel. Een bezoekje aan de historische mosterdmolen in Monschau en we weten waar Abraham de mosterd haalt. 

Daarna genieten we van een broodmaaltijd met koffie of thee in de Altstadt om ze nadien al kuierend verder te verkennen. In de namiddag rijden we het Nationaal Park Eifel binnen om op de Obersee te genieten van een boottocht met vrijblijvend bezoek aan de stuwdam. 

De dag afsluiten doen we met een avondmaal (met keuze van vlees, vis of vegetarisch). Op deze daguitstap is alles geregeld, zodat jij alleen maar hoeft te genieten!

Inclusief: 

  • Busreis heen & terug
  • Bezoek aan de Mosterdmolen
  • Lunch in Monschau
  • Boottocht en avondmaal

Reserveer deze reis

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
dinsdag 18 juni 2024 1 dag € 94 Reserveer
donderdag 25 juli 2024 1 dag € 94 Reserveer
  • Vertrek Diepenbeek: 08.30 u - Terug Diepenbeek: 21.30 u
  • Inbegrepen: busreis heen & terug, bezoek aan de Mosterdmolen en lunch in Monschau, boottocht en avondmaal in Einruhr.
top