Fietsvakantie Bremen - Hamburg
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Bremen - Hamburg

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Van Bremen naar Hamburg

Ongeveer 200 jaar geleden gingen de ezel, de hond, de kat en de haan met z'n vieren op pad. Hun bestemming Bremen, de grote stad aan de Weser. Ook wij gaan op pad, maar met de fiets. Bremen wordt onze vertrekplaats van een 8-daagse fietsvakantie langs rivieren, de zee, landelijke dorpjes en historische stadjes. Einddoel: Hamburg, dé coming stad van Duitsland.

Eigen fiets meebrengen


Algemene info fietsreizen
  • 1 nacht in halfpension in Hotel Courtyard by Marriott****, Bremen
  • 2 nachten halfpension en 1 nacht K&O in Nordsee Hotel Bremerhaven****, Bremerhaven
  • 2 nachten halfpension in Parkhotel Stader Hof****, Stade
  • 1 nacht halfpension in Mercure Hotel Hamburg Mitte****, Hamburg

Reserveer deze reis

Diverse viersterrenhotels. Verblijf in halfpension en K&O.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 30 jul tot zaterdag 6 aug 8 dagen € 1159 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension + 1 nacht in kamer met ontbijt
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 240
  • Eigen fiets meebrengen

Activiteiten

Fietsvakantie Bremen - Hamburg - 8 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1 - 420 km - Diepenbeek - Bremen

Vertrek in Diepenbeek. Aankomst rond de middag in Bremen. Namiddag een korte stadsrondrit of -wandeling in Bremen. Overnachting en avondeten in hotel in Bremen.

•

Dag 2 - 53 km - Bremen - Brake

Je fietst de Weserradweg richting het noorden door Lemwerder en Elsfleth (HunteSperrwerk). Verder langs een mooi fietspad tot Brake. Fietsen stallen en met de autocar naar Bremerhaven. Overnachting en avondeten in hotel in Bremerhaven. 

•

Dag 3 - 55 km - Brake - Bremerhaven

Samen met de autocar naar Brake. Je rijdt op eigen tempo verder met de fiets langs de groene oevers van de Weser. Via Brake, Nordenham en verder met de veerboot van Blexen fiets je naar Bremerhaven met de uitgestrekte haveninstallaties, het emigrantenhuis en het Duitse Scheepvaartmuseum. Overnachting en avondeten in het hotel in Bremerhaven.

•

Dag 4 - 53 km - Bremerhaven - Cuxhaven

Je kiest jouw eigen vertrekmoment. Geniet van de kleurrijke en  en levendige indrukken op deze etappe. Over asfaltwegen en straatjes gaat het langs de kust door het land Wursten voor je de duinenkust en de beroemde havenstad Cuxhaven bereikt. Fietsen stallen en met de autocar naar het hotel in Bremerhaven voor overnachting en avondeten.

•

Dag 5 - 52 km - Cuxhaven - Freiburg

Samen met de autocar naar Cuxhaven, verder individueel met de fiets. Met frisse, jodiumhoudende zeelucht in het gezicht, ga je over kleine straatjes en vogelreservaten langs de Elbe naar Freiburg. De fietsen stallen en met de autocar naar Stade. Overnachting en avondeten in hotel in Stade.

•

Dag 6 - 43 km - Freiburg - Stade

Na het ontbijt met de autocar naar Freiburg. Verder met de fiets richting Stade. Langs Grossenwörden en Horn naar het 1000 jaar oudeStade met historisch Rathaus en burgerwoningen uit de 16de en 17de eeuw. Ook de "mooiste" kraan van Duitsland en het oude "Baumhaus". Overnachting en avondeten in hotel in Stade.

•

Dag 7 - 64 km - Stade - Door het "Alte Land" naar Hamburg

Terug met de autocar naar Stade. Uitgebreide fietstocht door het grootste aaneengesloten fruitteeltgebied van Europa. Je treft zowel statige landhuizen als verzorgde boerderijen in de mooie stad Jork met de "Altländer Vakwerkhuizen" en de hoeve, het huidige Rathaus. Verder door tot in ons hotel in centrum Hamburg. 

•

Dag 8 - Stadsrondrit Hamburg

In de voormiddag een mooie stadsrondrit in Hamburg met bezoek aan de Elbphilharmonie. In de namiddag fietsen inladen en met de autocar richting Diepenbeek. 

Vervoer

Heen- en terugreis in comfortautocar
2 x dagreis

top