Fietsvakantie Echternach - Sauer - Saar en Moezel - Hotel Deutscher Hof
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Echternach - Sauer - Saar en Moezel - Hotel Deutscher Hof

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Fietstocht op de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Kleine romantische wijnstadjes en een afwisselend rivierenlandschap zijn de troeven van deze tocht. Deze kwaliteitsfietsroute met vier sterren staat garant voor fietsplezier voor jong en oud. Naast de rivier fiets je door vlak terrein van de Franse grens tot aan Konz, waar de Saar uitmondt in de Moezel. Verder fietsen we naar Echternach en de stad Ettelbruck. 

Eigen fiets meebrengen Algemene info fietsreizen

Reisdata
zaterdag 1 jun tot dinsdag 4 jun

Bekijk data en prijzen

Hotel Deutscher Hof

Prijzen

Datum Volwassene HP
1
zaterdag 1 jun tot dinsdag 4 jun 4 dagen € 525
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 63
  • Eigen fiets meebrengen

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering: 6%; Annulatieverzekering: 5,5%;
Verenigde Staten & worldwide: annulatie- en bijstandsverzekering: 8%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Activiteiten

•

Dag 1 - 50 km Saarbrucken – Merzig

We vertrekken in Saarbrucken, een grensstad met Franse sfeer. We fietsen naar Völklingen naar het werelderfgoed Völklinger Hütte, het Europees centrum voor kunst en industriecultuur. Saarlouis is een stad met Franse sfeer en werd in 1680 door Lodewijk de Zonnekoning gesticht. We stallen de fietsen in Merzig en gaan met de autocar naar Trier.

•

Dag 2 - 60 km Merzig – Trier

Vertrek met de autocar naar Merzig. Vandaag fietsen we langs de Saar naar Konz. In Mettlach is het de moeite waard om de tentoonstelling van Villeroy & Boch te bezoeken. We fietsen richting Serrig, in Saarburg zijn talrijke bezienswaardigheden te onderkken zoals de burcht en de waterval. Het stadscentrum Saarburg wordt ook Klein Venetië genoemd. In Konz is de monding van de Saar in de Moezel. Verder tot aan ons hotel in Trier. 

•

Dag 3 - 45 km Trier – Echternach

Van Trier naar Echternach. Trier is een prachtige stad langs de Moezel met enkele historische pareltjes. Langs de andere oever terug naar Wasserbillig waar de Sauer (Sure) in de Moezel uitmondt. Van hieruit gaat het dan naar Echternach langs het wondermooie dal van de Sure en Klein Zwitserland. Terug naar ons hotel in Trier met de autocar.

•

Dag 4 - 40 km Echternach – Diekirch – Ettelbruck

Met de autocar naar Echternach. De route gaat dwars door het Müllerthal naar Bollendorf, Diekirch en Ettelbruck. We fietsen op de grens van Duitsland en Luxemburg. Diekirch en Ettelbruck zijn typische Luxemburgse dorpjes. De fietsen worden in Ettelbruck ingeladen. Terug naar Diepenbeek (180 km).

Vervoer

Heen- en terugreis in comfort autocar.

top