Fietsvakantie Parijs
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Parijs

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Bekijk Parijs eens anders!

Vanop de fiets bijvoorbeeld... Fietsen door Parijs  ligt niet zo voor de hand en juist dat maakt deze fietstocht zo verrassend. Er is de laatste jaren veel veranderd betreffende de fietscultuur in Parijs. Er zijn honderden kilometers fietspaden aangelegd en op zondag zijn sommige wegen autovrij. Het blijft echter oppassen in de Parijse straten: automobilisten moeten nog steeds wennen aan het fietsverkeer. 

Wij fietsen in groep door Parijs met begeleiding. Op de plaatsen waar het mogelijk is wordt ook de nodige uitleg gegeven. Het is ook mogelijk om individueel te fietsen aan de hand van een stadsplan. 

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.Algemene info fietsreizen

Inclusief:

  • Huurfiets 
  • 1 nacht in Hotel Ibis in het centrum van Parijs. K+O


Bekijk hier ook zeker onze andere reizen naar Parijs.

Reserveer deze reis

Hotel Ibis Montmartre

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 24 aug tot zondag 25 aug 2024 2 dagen € 235 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in kamer met ontbijt
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 46
  • Gewone en elektrische huurfietsen mogelijk (huurprijs inbegrepen!)

Activiteiten

Fietsvakantie Parijs - 2 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1 - 400 km

Vandaag verkennen wij de Franse hoofdstad met de autocar langsheen de vele gebouwen en monumenten die Parijs rijk is: Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Louvre, Notre Dame, Moulin Rouge, Montmartre... Verder naar ons hotel in het centrum van Parijs. Avondmaal in groep in de buurt van het hotel (facultatief).

Dag 2 - 35 km

Een rustige zondag... Vandaag stippelden wij een fietstocht uit dwars door Parijs, met extra veel aandacht voor enkele mooie parken, zoals Jardin du Luxembourg en Tuileries. En je zal je even Tom Boonen wanen als wij de meest beroemde laan ter wereld, de Champs-Elysées, afrijden. In groep door Parijs met begeleider. In de late namiddag vertrek richting Diepenbeek. Het avondmaal (facultatief) nemen wij in Péronne, op weg naar huis.

Vervoer

Heen- en terugreis in comfortautocar
2 x dagreis

top