Fietsvakantie Voie verte Trans-Ardennes - Hotel Ibis Charleville-Mezières
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Voie verte Trans-Ardennes - Hotel Ibis Charleville-Mezières

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Op slechts een paar uur rijden van Diepenbeek ben je in een echte Franse omgeving. Je fietst over de Voie verte Trans-Ardennes, een fietspad langs de Maas van 130 kilometer. Sinds 2016 maakt de Trans-Ardennes deel uit van de Maasfietsroute. De route over het jaagpad is bijna helemaal autovrij en loopt meestal langs de rustige kant van de Maas. Je fietst langs weilanden, bossen en dorpjes met landelijke woningen. De route begint in Givet (niet ver van de Belgische grens) en loopt via Charleville-Mezières en Sedan om te eindigen in Dinant. 

Eigen fiets meebrengen


Algemene info fietsreizen

Hotel Ibis Charleville-Mezières

Activiteiten

Fietsvakantie Voie verte Trans-Ardennes - 3 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

•

Dag 1 - 50 km - Mouzon - Charleville-Mézières

Vertrek in de vroege morgen via Namen en Bouillon tot in Mouzon (Frankrijk). Vanaf hier starten we onze fietstocht langs mooie fietspaden met een eerste stop in Sedan met zijn mooie burcht. Verder langs de kronkelende Maas tot in Charleville-Mézières. Overnachting in hotel Ibis Charleville-Mézières.

•

Dag 2 - 60 km - Charleville-Mézières - Ham-sur-Meuse

Vanuit ons hotel met de fiets richting Ham-sur-Meuse. Via kleine dorpjes als Nouzonville, Monthermé, Revin en Fumay tot in Ham-sur-Meuse. Met de bus terug naar ons hotel in Charleville-Mézières.

•

Dag 3 - 40 km - Ham-sur-Meuse - Dinant

Met de bus naar Ham-sur-Meuse. Verder met de fiets tot in Givet. Hier verlaten we het fietspad Trans-Ardennes en volgen we het fietspad "Ravel" tot in Dinant. Fietsen inladen en vrij avondeten in de omgeving. (Niet inbegrepen in de prijs.)

Vervoer

Heen en terug in comfort autocar. 

top