Fietsvakantie Imst in de Tiroolse Alpen
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Imst in de Tiroolse Alpen

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Fietsen rond Imst is één van de leukste manieren om dit gebied in Tirol te ontdekken. Een fietsvakantie met lichtgolvend parcours en vele lange afdalingen. Hoofdzakelijk fietsen we op rustige, geasfalteerde wegen of grindpaden. Onderweg ontdek je prachtige, sfeervolle dorpjes of barokke kerkjes. Overal kan je genieten van de natuur. We verblijven in het mooie hotel Hirschen*** met een groot binnenzwembad.

Eigen fiets meebrengen!


Algemene info fietsreizen
  • 6 nachten halfpension in Hotel Hirschen***, Imst met groot binnenzwembad

Reserveer deze reis

Hotel Hirschen

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 1 jul tot vrijdag 7 jul 7 dagen € 935 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 90
  • Eigen fiets meebrengen

Activiteiten

7 dagen - Fietsvakantie Imst in de Tiroolse Alpen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1 - 740 km Diepenbeek – Imst

De autocar brengt ons via Duitsland naar Oostenrijk waar we logeren in het mooie stadje Imst. We verblijven de ganse periode in hotel Hirschen*** Imst met prachtig binnenzwembad.

• •

Dag 2 - 60 of 87 km Reschenpas – Imst

Met de autocar naar Nauders/Reschenpas (Italië). Fietsen uitladen: voor de rit van 82 km vertrekken wij op de grens met Italië aan de "Reschensee" (1500 m). Voor de rit van 62 km fietsen uitladen ter hoogte van Pfunds/Nauder (1000 m). Via kleine dorpjes als Pfunds, Tösens, Ried en Prutz bereiken wij het stadje Landeck, verder langs het fietspad Innradweg tot in ons hotel.

• •

Dag 3 - 55 km Ötzdal – Imst

Met de autocar naar Sölden. Hier vertrekken we voor een rit (meestal bergaf) door mogelijk wel het mooiste dal van Oostenrijk, het Ötzdal. Via mooie dorpjes richting Oetz. Verder met de fiets langs het fietspad Innradweg tot in ons hotel in Imst.

• •

Dag 4 - 38 km Imst – Fernsteinsee – Imst

Vertrek en aankomst hotel: rondrit door het nabijgelegen Gurgltal biedt ons de mogelijkheid om volop te genieten van de Oostenrijkse bossen. Het mooie Nassereith kan een einddoel zijn maar voor de dapperen kan de weg nog wat verder tot aan het mooie kasteel van de Fernsteinsee.

•

Dag 5 - 68 km Imst – Innsbruck

Vanuit ons hotel een fietstocht over het fietspad langs de oevers van de Inn. Een bezoek aan de stift van Stams is een aanrader. Verder langs het Franziskanerkloster van Telfs naar Zirl tot in Innsbruck voor een korte stadsrondvaart. Terug met de autocar naar ons hotel in Imst.

•

Dag 6 - 58 km St Anton am Arlberg – Landeck

Met de autocar naar St Anton am Arlberg voor een mooie tocht bergafwaarts tot in Landeck. Ook vandaag fietsen we langs mooie idyllische plaatsen en prachtige landschappen. Fietsen laden in Landeck. Ook de mogelijkheid om met de fiets naar ons hotel in Imst te fietsen.

Dag 7 - 740 km Imst - Diepenbeek

Na het ontbijt vertrekken we terug, met de nodige stops, richting Diepenbeek.

Vervoer

Heen- en terugreis in comfortautocar
2 x dagreis

top