Fietsvakantie Kirchberg - Hotel Zentral
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Kirchberg - Hotel Zentral plus

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Fietsen door de Kitzbüheler Alpen. Met de fiets komen we op de mooiste plekjes in de Kitzbüheler Alpen en in het Kaisergebergte. Het is voor de e-bikers een plezier om er te fietsen  en voor de gewone fietser is het af en toe een sportieve uitdaging. Met de fiets ervaart men veel bezienswaardigheden, prachtige uitzichtpunten en kan men ook nog culturele hoogtepunten bezoeken. We combineren de Inn Radweg met de Mozart Radweg in een unieke mooie Tiroolse omgeving met imposante bergtoppen. We logeren 6 nachten in halfpension (met dagelijks inbegrepen van 15.30 uur tot 20.30 uur: bier van het vat, huiswijn en frisdranken) in het gezellige hotel Zentral in het dorp Kirchberg op 837 m hoogte met enkele meren in de buurt om 's zomers even af te koelen. Kitzbühel ligt op slechts 6 km afstand.


Algemene info fietsreizen

Hotel Zentral plus

6 nachten halfpension (grill- en muziekavond)Dagelijks inbegrepen van 15.30-20.30 u: bier van het vat, huiswijn en frisdranken.

Activiteiten

Fietsvakantie Kirchberg - 7 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Van Diepenbeek naar Kirchberg is 833 km.

•

Dag 2 - 50 km De Inn route

Met de bus richting Inn. We vertrekken in het kleinste Oostenrijkse glasstadje Rattenberg. We fietsen langs de Inn richting Wörgl en Kufstein. Na Kufstein gaat het naar Ebbs en kronkelend naar de Walchsee. Een tocht met prachtige uitzichten en een schitterend einde aan de Walchsee. Met de bus naar het hotel. 

• •

Dag 3 - 40 km Panorama route Walchsee - Kirchdorf

We vertrekken terug aan de Walchsee en fietsen naar het hotel. Door een idyllisch landschap over goed onderhouden fietspaden naar Schwendt. We volgen dan de Mozart Radweg naar Kirchdorf. Door het dal van de Grossbach naar Reith en verder naar Kirchberg. Prachtige tocht door sfeervolle en mooie skidorpjes. 

• •

Dag 4 - 54 km Kirchberg - Itter - Kirchberg

We vertrekken aan het hotel en fietsen dan de Brixentalradweg richting Hopgarten en Itter. Langs het Wilden Kaisergebergte fietsen we terug naar de Schwarzsee. Het is een prachtige, licht heuvelachtige tocht.

• •

Dag 5 - 50 km Kitzbüheler Alpentour

De bus brengt ons naar Hochfilzen. Vandaag veel bergaf door een smaller dal richting Saalfelden. Vanaf hier noordwaarts op de Mozart Radweg naar Lofer en Waidring. Vanaf hier is het naar het mooie dal van de Pillersee. Hier worden de fietsen gestald. 

• •

Dag 6 - 48 km Pillersee Runde

We vertrekken met de bus naar de Pillersee. Verder met de fiets richting Hochfilzen. Van Hochfilzen op een hoog gelegen fietspad naar Fierberbrunn en naar Sankt Johann in Tirol. Het laatste deel van onze fietstocht gaat langs Kitzbühel en wij eindigen in ons hotel in Kirchberg. 

Dag 7

Van Kirchberg terug naar Diepenbeek met de nodige stops.

Vervoer

Heen- en terugreis in comfort autocar.

top