Fietsvakantie Kirchberg - Hotel Zentral
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Kirchberg - Hotel Zentral

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Fietsen door de Kitzbüheler Alpen. Met de fiets komen we op de mooiste plekjes in de Kitzbüheler Alpen en in het Kaisergebergte. Het is voor de e-bikers een plezier om er te fietsen  en voor de gewone fietser is het af en toe een sportieve uitdaging. Met de fiets ervaart men veel bezienswaardigheden, prachtige uitzichtpunten en kan men ook nog culturele hoogtepunten bezoeken. We combineren de Inn Radweg met de Mozart Radweg in een unieke mooie Tiroolse omgeving met imposante bergtoppen. We logeren 6 nachten in halfpension (met dagelijks inbegrepen van 15.30 uur tot 20.30 uur: bier van het vat, huiswijn en frisdranken) in het gezellige hotel Zentral in het dorp Kirchberg op 837 m hoogte met enkele meren in de buurt om 's zomers even af te koelen. Kitzbühel ligt op slechts 6 km afstand.


Algemene info fietsreizen

Reisdata
zondag 9 jun tot zaterdag 15 jun

Bekijk data en prijzen

Hotel Zentral

6 nachten halfpension (grill- en muziekavond)Dagelijks inbegrepen van 15.30-20.30 u: bier van het vat, huiswijn en frisdranken.

In Kirchberg Tirol.

Prijzen

Datum Volwassene HP
1
zondag 9 jun tot zaterdag 15 jun 7 dagen € 760
1
Volzet
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 60
  • Eigen fiets meebrengen

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering: 6%; Annulatieverzekering: 5,5%;
Verenigde Staten & worldwide: annulatie- en bijstandsverzekering: 8%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Activiteiten

Dag 1

Van Diepenbeek naar Kirchberg is 833 km.

•

Dag 2 - 40 km Rattenberg - Walchsee

Met de bus richting Inn. We vertrekken in het kleinste Oostenrijkse glasstadje Rattenberg. We fietsen langs de Inn richting Wörgl en Kufstein. Na Kufstein gaat het naar Ebbs en kronkelend naar de Walchsee. Een tocht met prachtige uitzichten en een schitterend einde aan de Walchsee. Met de bus naar het hotel. 

• •

Dag 3 - 40 km Panorama route Walchsee - Kirchdorf

We vertrekken terug aan de Walchsee en fietsen naar het hotel. Door een idyllisch landschap over goed onderhouden fietspaden naar Schwendt. We volgen dan de Mozartradweg naar Kirchdorf. Door het dal van de Grossbach naar Sankt Johann in Tirol en verder naar Kirchberg. Prachtige tocht door sfeervolle en mooie skidorpjes. 

• •

Dag 4 - 54 km Kirchberg - Itter - Kirchberg

We vertrekken aan het hotel en fietsen dan de Brixentalradweg richting Kitzbühel. Aan de Schwarzsee is het naar Reith en Itter. We fietsen vandaag langs de Brixentalen Ache. Het is een prachtige, licht heuvelachtige tocht.

• •

Dag 5 - 50 km Kirchberg - Kitzbühel - Pillersee

Vanuit Kirchberg fietsen we terug naar Kitzbühel en door het dal naar Sankt Johann. Door een smaller dal naar Fieberbrunn en Hochfilzen. Het einddoel vandaag is St Ulrich am Pillersee. Met de bus terug naar het hotel.

• •

Dag 6 - 65 km Pillersee - Lofer - Hochfilzen

We vertrekken terug aan de Pillersee en fietsen noordwaarts naar de Waidring. Vanaf hier volgen we de Mozartradweg tot Lofer, aan de voet van de Lofener Alm. We starten met een lange afdaling tot Wessbach bei Lofer waarna een geleidelijke klim terug tot in Hochfilzen. Hier worden de fietsen geladen.

Dag 7

Van Kirchberg terug naar Diepenbeek met de nodige stops.

Vervoer

Heen- en terugreis in comfort autocar.

top