Zeeland Renesse - Fietstocht dagtrip
Fiets- en wandelvakanties

Zeeland Renesse - Fietstocht dagtrip

Algemeen
Foto's
Activiteiten

Fietsen op sterrenniveau doe je in Zeeland. Hier fiets je op de grens van land en water. Met uitzicht op zee, op de dijken en zeeweringen. Je ziet de zeeschepen aan je voorbij trekken terwijl je aan de andere kant het Zeeuwse achterland ziet. Fietsen in Zeeland betekent ook optimaal genieten en het ontdekken van de mooiste plekjes in de historische stadjes en dorpen. Het Zeeuwse fietsroutenetwerk kent een grote diversiteit aan bewegwijzerde fietsroutes.


Algemene info fietsreizen

Inbegrepen:

  • Plaatselijke gids
  • Avondeten: soep, hoofdgerecht (vlees of vis) en dessert
  • Mogelijkheid om individueel of in groep te fietsen

Activiteiten

Vertrek

Diepenbeek om 07.00 uur.

Aankomst

Met de autocar richting Schouwen-Duivenland, hier worden de huurfietsen (elektrische fietsen verkrijgbaar tegen meerprijs) in ontvangst genomen. Wie Renesse zegt, denkt ook aan zee, strand, duinen en water. We komen o.a. in de bekende plaatsen zoals Burg Haamstede, Renesse, Brouwershaven, Dreischor, Zonnemaire Den Osse en Scharrendijke. Ook fietsen wij langs de Noordzee, de Oosterschelde en het Grevenlingenmeer. 

Route 50 km Renesse & omgeving

De vele fietspaden bieden je een gevarieerd uitzicht op de kustroutes door de fraaie duingebieden, de rustige landweggetjes over het platteland en de gemoedelijke dorpjes. De route kan ook individueel gefietst worden aan de hand van de kaart "fietsknooppuntennetwerk Zeeland".

Avondeten

Omstreeks 16.30 uur eindigen wij deze fietsdag terug bij de fietsverhuur. Verder met de autocar naar ons restaurant "de Boei" in Wolphaartsdijk voor het avondeten.

Terug

19.00 uur vertrek vanuit Zeeland richting Diepenbeek. Aankomst voorzien rond 21.00 uur.

Vervoer

Heen en terug in comfort autocar.

top