Fietsvakantie Parijs - Hotel Ibis Montmartre
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Parijs - Hotel Ibis Montmartre

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Bekijk Parijs eens anders!

Vanop de fiets bijvoorbeeld... Fietsen foor Parijs  ligt niet zo voor de hand en juist dat maakt deze fietstocht zo verrassend. Er is de laatste jaren veel veranderd betreffende de fietscultuur in Parijs. Er zijn honderden kilometers fietspaden aangelegd en op zondag zijn sommige wegen autovrij. Het blijft echter oppassen in de Parijse straten: automobilisten moeten nog wennen aan het fietsverkeer. 

Wij fietsen in groep door Parijs met begeleiding, op de plaatsen waar het mogelijk is wordt ook de nodige uitleg gegeven. Het is ook mogelijk om individueel te fietsen aan de hand van een stadsplan. 


Algemene info fietsreizen

Inclusief:

  • Huurfiets 
  • 1 nacht in Hotel Ibis in het centrum van Parijs. K+O


Bekijk ook onze andere reizen naar Parijs:

Hotel Ibis Montmartre

Activiteiten

Dag 1 - 400 km

Vandaag verkennen wij de Franse hoofdstad met de autocar langsheen de vele gebouwen en monumenten die Parijs rijk is: Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Louvre, Notre Dame, Moulin Rouge, Montmartre... Verder naar ons hotel in het centrum van Parijs. Avondmaal in groep in de buurt van het hotel (facultatief).

Dag 2 - 35 km

Een rustige zondag. Vandaag stippelden wij een fietstocht uit dwars door Parijs, met extra veel aandacht voor enkele mooie parken, zoals Jardin du Luxembourg en Tuileries. En je zal je even Tom Boonen wanen als wij de meest beroemde laan ter wereld, de Champs-Elysées, afrijden. In groep door Parijs met begeleider. In de late namiddag vertrek richting Diepenbeek. Het avondmaal (facultatief) nemen wij in Péronne, op weg naar huis.

Vervoer

Heen- en terugreis in comfort autocar.

top