Kerstmarkten in Praag & Dresden - Hotel Clarion Congres
Kerstmarkten

Kerstmarkten in Praag & Dresden - Hotel Clarion Congres

Algemeen
Foto's
Verblijf

Maak een ganse dag kennis met de gezellige kerstsfeer in Praag, hoofdstad van Tsjechië met zijn typische kerstversnaperingen (trdelnik) in de vele kerstkraampjes op de markt van de Oude Stad en het Wenceslasplein, het Champs-Elysées van Praag. Op de terugweg rijden we door de wijnstreek ten noorden van Praag met bezoek aan en degustatie in een Tsjechische wijnkelder.

Mag zeker niet ontbreken... Een boottocht op de Elbe alvorens we door Saksisch Zwitserland rijden met bezoek aan het natuurfenomeen Bastei (Canyon van Saksen) en de Vesting Königstein.

In Dresden bezoeken we in de Altstadt de ganse dag een van de oudste kerstmarkten ter wereld. Deze traditionele en beroemde Dresdner Striezelmarkt wordt dit jaar voor de 584ste keer georganiseerd, met meer dan 230 kerstkraampjes om te smullen van de Dresdner Stollen.

Inclusief:

  • 1 x afscheidsparty met muziek
  • wijndegustatie
  • boottocht op de Elbe

Hotel Clarion Congress

Dit recent gerenoveerde, moderne hotel ligt in het centrum van de stad Ústí nad Labem. 

Faciliteiten

Het hotel heeft een eigen restaurant en een leuke bar. Het restaurant van het hotel kijkt uit op de rustige binnenplaats. 

Kamers

De comfortabele kamers zijn allemaal uitgerust met airco, bad, wc, haardroger, gratis internet, flatscreen-tv met satellietzenders, radio, telefoon, kluisje en minibar. 

Eten en drinken

Wij verblijven hier in halfpension.

top