Kerstsfeer in Kopenhagen
Meerdaagse reizen

Kerstsfeer in Kopenhagen

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Kom helemaal in de kerststemming tijdens deze heerlijke vierdaagse in de hoofdstad van Denemarken. Een rondrit door de stad voert ons langs de mooiste plekjes. Op verschillende plaatsen zijn er fantastische kerstmarkten te bezoeken waaronder de sprookjesachtige kerstmarkt in Tivoli (facultatief). Op zo'n kerstmarkt moet je zeker eens de Deense variant van de glühwein uitproberen, de Glögg. Een glühwein met rozijnen en amandelen.

Tijdens ons verblijf staat er ook een uitstap naar Nordseeland op het programma. Daar bezoeken we onder andere het prachtige kasteel van Kronborg (UNESCO).

Kortom deze trip is de perfecte manier om de kerstperiode te starten!

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.


Foto's 1-4 © Service Reisen Giessen

Reserveer deze reis

Hotel Scandic Hvidovre

Gelegen op 8 km van Kopenhagen.

Faciliteiten

Je kan er gebruik maken van de fitnessruimte en er is gratis wifi. Er is ook een restaurant, bar, sauna en een zwembad in het hotel.

Kamers

Alle kamers met alle comfort en houten vloer. Er is een safe en de badkamer is uitgerust met douche en een haardroger. De tv op de kamer is uitgerust met Chromecast en er is een strijkplank en strijkijzer aanwezig op de kamer. 

Eten en drinken

's Morgens genieten we van een ontbijtbuffet. Er is ook een prima hotelrestaurant met zorgvuldig geselecteerde gerechten waar innovatie en traditie gecombineerd worden. 

Bezoeken

Inkomgelden: max. € 20

Kledij

Aangepaste kledij, stevige schoenen of wandelschoenen.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Deense Kronen. 

Geld wisselen hoeft niet: er wordt in Denemarken vrijwel uitsluitend met de kaart betaald.

Netspanning

230 V – geen speciale stekker nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
vrijdag 6 dec tot maandag 9 dec 4 dagen € 645 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 150
  • 2 x dagreis

Activiteiten

Kerstsfeer in Kopenhagen - 4 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Diepenbeek, via Duitsland naar Fehmarn (653 km). Vrij middagmaal. Overtocht met Scanlines naar Rödby (45’), verder naar Seeland, het grootste eiland van Denemarken (45’) en via de 1700 m lange Faröbrug naar de hoofdstad Kopenhagen. Inchecken in hotel. Avondmaal in het hotel en overnachting.

Dag 2

Ontbijt. Voormiddag geleid bezoek aan Kopenhagen met o.a. Slot Rosenborg, Amalienborg, de residentie van de Deense vorstin Margarethe II en haar twee zonen Frederik en Joachim met hun families. De gebouwen dateren van omstreeks 1750. Sinds 1794 wordt het paleis gebruikt als koninklijke residentie. Het gezellige Nyhavn met de beroemde kleurrijke huizen en het beeld van de Kleine Zeemeermin komen ook aan bod. Vrij middagmaal. Namiddag is er vrije tijd om op eigen houtje de stad verder te verkennen, een glaasje te drinken of te shoppen. Misschien kan je al een vroege kerstsfeer opsnuiven in het wereldberoemde Tivoli. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 3

Ontbijt. Voormiddag rijden we langs het slot Frederiksborg, het grootste renaissancekasteel van Scandinavië, omringd door een uitgestrekt barokpark. Vlak aan de Oresund ligt het slot Kronborg, waar Shakespeare zijn Hamlet heeft gesitueerd. Dit slot, UNESCO-werelderfgoed, is tevens een militair bolwerk omgeven door slotgrachten. Vrij middagmaal. In de namiddag keren we terug naar Kopenhagen voor o.a. flaneren door de winkelstraten of een wandeling naar de ‘vrijstad Christiania’, de beroemde hippiebuurt. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 4

Ontbijt. We rijden naar Rödby waar we de ferry nemen naar het Duitse eiland Fehmarn en via de Duitse autowegen terug naar Diepenbeek. Vrij middagmaal. Aankomst in Diepenbeek in de vroege avond.

Vervoer

2 x dagreis

top