Berlijn - NIEUWJAAR - Hotel Maritim Berlin
Meerdaagse reizen

Berlijn - NIEUWJAAR - Hotel Maritim Berlin

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Jaarlijks zie je op nieuwjaarsdag spectaculaire beelden van de overgang van oud op nieuw uit de grote wereldsteden New York, Sydney, Londen, Parijs en Berlijn. Misschien heb je wel eens gedacht: ‘Kon ik dat ook maar eens meemaken’. Wel, dit jaar wordt het mogelijk! Jij kan erbij zijn als het vuurwerk losbarst in de Silvesternacht in Berlijn. Tijdens een vijfdaagse citytrip maak je kennis met de gezellige eindejaarssfeer op de verschillende pleinen, de feestverlichting in de shoppingstraten en de rijke historie van de hipste stad van Duitsland. 


Inbegrepen: Party all night long in de "Checkpointbar"


Bekijk ook zeker eens onze andere reizen naar Berlijn zoals:


Hotel Maritim

Bezoeken

Mogelijke uitstappen tijdens jouw verblijf: 

  • Olympiastadion € 8
  • Pergamonmuseum € 12 
  • Neues Museum € 14
  • Berliner Dom € 7
  • Museum für Fotografie € 10
  • boottocht op de Spree € 12 – 14
  • ...

Activiteiten

Nieuwjaar in Berlijn - 5 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek vanuit Diepenbeek in de vroege ochtend. Via Nederland en het Ruhrgebied richting Hannover. Bezoek aan de voormalige grensovergang Marienborn. Tijdens de bijna 700 km lange heenreis worden een tweetal stops ingelast. Omstreeks 16.00 uur rijden we Berlijn binnen en rijden we naar het Olympiastadion (fact. bezoek). Via Schloss Charlottenburg gaat het richting ons hotel Maritime Pro Art****, gelegen in het hartje van de stad op 5 minuten wandelafstand van Brandenburger Tor. Vrij avondeten in de buurt van het hotel. 

Dag 2

Na het ontbijt gaan we op zoek naar restanten van de Muur: Checkpoint Charlie, East- Side Gallery en Bernauer Straße. Vrij middagmaal in de buurt van de Hackescher Markt. In de namiddag maken we een wandeling in de buurt van Brandenburger Tor: o.a. de Führerbunker, het Holocaust Denkmal, de Pariser Platz en de regeringswijk langs de Spree. Vrij avondeten aan de Potsdamer Platz en afsluiten met Potsdamer Platz by Night.

Dag 3

In de voormiddag gaat het richting City-West. We bezoeken o.a. het trendsettend shoppingproject Bikini Haus, de ruïne van de Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche en de Kurfürstendamm met KADEWE. Vrij middagmaal in deze buurt. Aansluitend snuiven we de sfeer op van de Sylvesterparty op de grootste Partymeile van Deutschland op de Straße des 17 Juni. Hierna maken we ons op voor een spetterende New Year’s Eve Party in het hotel: eten, drinken, muziek… all-in.

 

Dag 4

We staan rustig op. Vanaf 10.00 uur schuiven we aan aan het ontbijtbuffet. Vrije (shopping) voormiddag of bezoek aan het Holocaust Denkmal. Namiddag maken we een wandeling in Treptower Park en bezoeken we de buurt rond de Gendarmenmarkt met o.a. Bebelplatz, Unter den Linden, Staatsoper… Vrij avondeten in de buurt van het hotel.

Dag 5

Na het ontbijt bagage inladen en vertrek terug naar België. Onderweg opnieuw een tweetal stops. Aankomst in Diepenbeek omstreeks 19.00 uur. 

top