Lake District - Lodore Falls Hotel & Spa
Meerdaagse reizen

Lake District - Lodore Falls Hotel & Spa

Algemeen
Foto's
Verblijf

’t Lake District staat bekend om zijn prachtige meren en hoge bergtoppen. Tijdens deze reis laten we jullie de highlights zien van het meest populaire nationale park van Engeland. Via Rotterdam nemen we de nachtferry naar Hull. Van hieruit via de mooie landschappen naar ons hotel. Op het programma staan o.a. een cruise op het Derwent Water Lake en een bezoek aan Keswick. We gaan een kijkje nemen in The Lakes Distillery, de grootste distilleerderij van Engeland. Deze is ook gelegen in ongelooflijk mooie natuurlandschappen. Via de Rydal Mount Villa en tuinen rijden we verder naar het meer van Windermere voor een boottocht. Hier kan je genieten van een tasje koffie of thee. Windermere is het grootste natuurlijke meer van Engeland. Het is 18 km lang en 1,5 km breed. Een beetje cultuur mag ook niet ontbreken. Brantwood, “Een paradijs van kunst en natuur” staat daarom ook op het programma. Bij de terugreis nemen we de nachtboot in Newcastle en meren we aan in IJmuiden.


Laat de BREXIT je niet afschrikken om naar Engeland te gaan. Het is een bijzonder mooi eiland om te bezoeken. (Wij verwachten geen problemen.)
Via onderstaande site kan je alle info over noodzakelijke documenten voor de UK terugvinden.  Dit is de info die de toeristische dienst Vist Britain op dit ogenblik verstrekt.

https://www.visitbritain.com/be/nl/plan-jouw-reis/reizen-naar-groot-brittannie/paspoorten-en-id-kaarten


Lodor Falls Hotel & Spa

Dit prachtige hotel staat in het hart van de mooie Borrowdale vallei in Keswick.

Faciliteiten

Loungeruimte, open haard, zwembad en sauna.

Kamers

Mooi ingerichte kamers voorzien van tv en douche/bad.

Eten en drinken

Tijdens de heen- en terugreis halfpension aan boord van de cruiseschepen. Tijdens ons verblijf ontbijt en ’s avonds een driegangenmenu.

top