Hansi Hinterseer - Tiroler Echo Open Air 2019
Meerdaagse reizen

Hansi Hinterseer - Tiroler Echo Open Air 2019

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Tijdens deze vakantie in de Tiroler Bergen gaan we genieten van enkele mooie uitstappen. In het Hödnerhof Arena wordt ons een Brettljause geserveerd en aansluitend al het hoogtepunt van de reis met het concert van Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo. Verder bezoeken we in het Schloss Ambras of de springschans Bergisel met als sluitstuk voor deze dag een Open Air concert met bekende volks- en schlagermuzikanten in het stadscentrum van Kufstein. Op onze derde dag gaan we naar een Haflingershow (paarden) kijken met in de namiddag de doorgang van Europa ‘s grootste bloemenstoet meer dan 500 000 bloemen werden gebruikt om verschillende figuren uit te beelden dit alles wordt omlijst met culinaire standjes en muziek.

Inbegrepen:

  • 2 extra avondmalen
  • 1 Brettljause


Viersterrenhotel omgeving Kufstein

We logeren in een schitterend viersterrenhotel in de omgeving van Kufstein.

Kamers

Het hotel beschikt over mooie, warm ingerichte kamers - de meeste met balkon - met alle comfort, bad of douche, kabel-tv, telefoon.

Eten en drinken

Logies op basis van kamer & ontbijt met een uitgebreid ontbijtbuffet. Twee extra avondmaaltijden inbegrepen. Facultatief middagmaal tijdens onze uitstappen.

Bezoeken

Inbegrepen in de prijs: 

  • inkom concert Hansi Hinterseer
  • Inkom Schloss Ambras
  • Inkom openlucht concert in Kufstein
  • Haflingershow met paarden
  • Bloemencorso in Ebbs


Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringskaart (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds)

Munten

Euro

Netspanning

220 V – geen speciale stekker nodig

Activiteiten

Hansi Hinterseer - Tiroler Echo Open Air 2018 - 4 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen. 

Dit is de kans om Hansi Hinterseer in de Tiroler Bergen te zien. Tijdens deze dagen bezoeken we het mooie “Schloss Ambras” in de hoofdstad van Tirol, nl. Innsbruck, Europa‘s grootste bloemencorso, een openluchtfestival in het Tiroolse Kufstein en een show met Haflingerpaarden. Het hoogtepunt van deze reis is het onvergetelijke concert met Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo in de Hödnerhof Arena in Ebbs.

Dag 1

Via Duitse autosnelwegen rijden we naar Oostenrijk. De nodige haltes voor de rokers en om de benen te strekken zijn voorzien. Incheck in ons hotel. Daarna vertrekken we naar de Hödnerhof Arena in Ebbs, waar we naar onze gereserveerde plaatsen worden gebracht. Na een welkomstdrankje kunnen we smullen van een typische koude schotel uit Steiermarken, de “Brettljause”. Vanaf 20.00 uur start het optreden van Hansi Hinterseer met de “Tiroler Echo band”. Het is echt genieten van een muzikale avond en van de charme van Hansi!

Dag 2

Na een uitgebreid ontbijt vertrekken we naar Innsbruck, de hoofdstad van de Oostenrijkse deelstaat Tirol. We bezoeken er het prachtige kasteel Ambras, in renaissance stijl gebouwd door Ferdinand II van Tirol. Het pronkstuk van het kasteel is de 43 m lange “Habsburgers Portretgalerij”. We kunnen ook wandelen in het ‘Schlosspark’, een tuin aangelegd in Engelse stijl. Nadien vrije tijd in het centrum van Innsbruck. (Vrij facultatief middagmaal). In de late namiddag vertrekken we terug naar Kufstein voor een openluchtfestival met bekende stars van Volks- en Schlagermuziek (ca. 16.00-19.00 u). Avondmaal in ons hotel.

Dag 3

Na een uitgebreid ontbijt gaan we kijken naar een show met Haflingerpaarden in het Fohlenhof. In een 60 minuten durende show worden verschillende soorten Haflingerpaarden ingezet. Dressuur, vrij springen, rijshow vanuit het zadel, kinderprogramma en nog veel meer. Laat je begeesteren door deze zeer gevarieerde show. Vrij facultatief middagmaal. Om 13.30 uur vertrekt Europa ‘s grootste bloemenstoet. Bekijk verschillende figuren en beelden gevormd door een bloemenpracht van meer dan 500.000 bloemen. Aansluitend is er nog een muzikale omlijsting met optredens van diverse groepen. Deze avond sluiten we af met een avondmaal in ons hotel.

Dag 4

Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van Ebbs. Via de Duitse autosnelwegen keren we terug huiswaarts. Met hele mooie herinneringen komen we ’s avonds aan in Diepenbeek.

top