Hansi Hinterseer - Tiroler Echo Open Air 2021
Meerdaagse reizen

Hansi Hinterseer - Tiroler Echo Open Air 2021

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Tijdens deze vakantie in de Tiroler Bergen gaan we genieten van cultuur, muziek, bloemenpracht en mooie uitstappen. Bij aankomst in ons hotel worden we begroet met een welkomstdrankje en nuttigen we ons avondmaal. Op onze tweede dag bezoeken we Innsbruck met de springschans Bergisel. Op de volgende dag maken we een boottocht op de mooie Chiemsee en rijden we aansluitend naar het hoogtepunt van de reis met het concert van Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo op de burcht in Kufstein. Op de laatste dag gaan we naar een Haflingershow (paarden) kijken met in de namiddag de doorgang van Europa's grootste bloemenstoet meer dan 500 000 bloemen worden gebruikt om verschillende figuren uit te beelden. Dit alles wordt omlijst met culinaire standjes en muziek. 

Bekijk hier nog enkele sfeerbeelden van het bloemencorso.

Reisdata
donderdag 19 aug tot maandag 23 aug

Bekijk data en prijzen

Viersterrenhotel omgeving Kufstein

We logeren in een schitterend viersterrenhotel in de omgeving van Kufstein.

Faciliteiten

Een gezellige bar en ruim terras. Gratis wifi.

Kamers

Het hotel beschikt over mooie, warm ingerichte kamers - de meeste met balkon - met alle comfort, bad of douche, kabel-tv, telefoon. 

Eten en drinken

Logies op basis van halfpension met een rijkelijk ontbijtbuffet. ’s Avonds een driegangenmenu. Facultatief middagmaal tijdens onze uitstappen.

Bezoeken

Uitstappen inbegrepen in de prijs:

  • concert van Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo - Kat. 2 
  • inkom Bergiselschans 
  • stadsrondleiding in Innsbruck
  • boottocht op de Chiemsee
  • Haflingershow met paarden 
  • bloemencorso in Ebbs 

Kledij

Aangepaste kledij, stevige schoenen.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringskaart (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds)

Munten

Euro

Netspanning

230 V – geen speciale stekker nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Prijzen

Datum Volwassene HP
1
donderdag 19 aug tot maandag 23 aug 5 dagen / 4 nachten € 565
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 60
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag

Activiteiten

5 dagen – “Hansi Hinterseer Open Air” in Ebbs

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

DAG 1 - 784 km

Via Duitse autosnelwegen rijden we naar Oostenrijk. De nodige haltes voor de rokers en om de benen te strekken zijn voorzien.  Incheck in ons hotel. Welkomstdrink en avondmaal in ons hotel.

DAG 2 - 163 km

Na een uitgebreid ontbijt vertrekken we naar Innsbruck, de hoofdstad van de Oostenrijkse deelstaat Tirol. We bezoeken er het prachtige kasteel Ambras of de Bergiselschans. Het kasteel is in renaissancestijl gebouwd door Ferdinand II van Tirol. Het pronkstuk van het kasteel is de 43 m lange “Habsburgers Portretgalerij”. We kunnen ook wandelen in het ‘Schlosspark’, een tuin aangelegd in Engelse stijl. De Bergiselschans, één van de schansen van het vierschansentornooi, geeft ons een uniek uitzicht over de stad Innsbruck. Nadien vrije tijd in het centrum van Innsbruck. (Vrij facultatief middagmaal.) Avondmaal in ons hotel.

DAG 3 - 154 km

Na een uitgebreid ontbijt vertrekken we met de autocar naar de Bayerische Chiemsee. Hier worden we verwacht voor een panoramische boottocht naar het eiland Herreninsel met de mogelijkheid om het Slosss “Herrenchiemsee” te bezoeken. Terug richting hotel voor het avondeten. Aansluitend volgt in Kufstein het hoogtepunt van deze reis met om 20.00 uur de start het optreden van Hansi Hinterseer met de “Tiroler Echo band”. Het is echt genieten van een muzikale avond en van de charme van Hansi!

DAG 4 - 42 km

Na een uitgebreid ontbijt gaan we kijken naar een show met de Haflingerpaarden in het Fohlenhof. In een 60 minuten durende show worden verschillende soorten Haflingerpaarden ingezet: dressuur, vrij springen, rijshow vanuit het zadel, kinderprogramma en nog veel meer. Laat je begeesteren door deze zeer gevarieerde show. Vrij facultatief middagmaal. Om 13.30 uur vertrekt Europa‘s grootste bloemenstoet. Bekijk verschillende figuren en beelden gevormd door een bloemenpracht van meer dan 500.000 bloemen. Aansluitend is er nog een muzikale omlijsting met optredens van diverse groepen. Deze avond sluiten we af met een avondmaal in ons hotel.

DAG 5 - 784 km

Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van Ebbs. Via de Duitse autosnelwegen keren we terug huiswaarts. Met hele mooie herinneringen komen we ’s avonds aan in Diepenbeek.

top