Hansi Hinterseer - Tiroler Echo Open Air 2022
Meerdaagse reizen

Hansi Hinterseer - Tiroler Echo Open Air 2022

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Tijdens deze vakantie in de Tiroler Bergen gaan we genieten van cultuur, muziek en mooie uitstappen. Bij aankomst in ons hotel worden we begroet met een welkomstdrankje en nuttigen we ons avondmaal. Op onze tweede dag maken we een kleine natuurwandeling rond ons hotel met in de namiddag een Haflingershow (paarden) waarin dressuur, vrijspringen, springquadrille en nog veel meer te zien zijn. De derde dag maken we een boottocht op de mooie Chiemsee en rijden we aansluitend naar het hoogtepunt van de reis met het concert van "Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo" op de burcht in Kufstein. Op de laatste dag bezoeken we Innsbruck met Schloss Ambras of de springschans Bergisel.

Reserveer deze reis

Viersterrenhotel omgeving Kufstein

We logeren in een viersterrenhotel in de omgeving van Kufstein.

Kamers

Kamers met alle comfort. 

Eten en drinken

Logies op basis van halfpension met een ontbijtbuffet. ’s Avonds een driegangenmenu. Facultatief middagmaal tijdens onze uitstappen.

Bezoeken

Inclusief:

  • welkomstdrink
  • inkom concert van Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo - Kat. 2 
  • inkom Schloss Ambras of Bergiselschans 
  • stadsrondleiding in Innsbruck
  • boottocht op de Chiemsee
  • Haflingershow met paarden 

Kledij

Aangepaste kledij, stevige schoenen.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Euro

Netspanning

230 V – geen speciale stekker nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
donderdag 18 aug tot maandag 22 aug 2022 5 dagen / 4 nachten € 599 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 60
  • 2 x dagreis

Activiteiten

5 dagen – “Hansi Hinterseer Open Air” in Ebbs - PROGRAMMA 2021

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

DAG 1 - 784 km

Via Duitse autosnelwegen rijden we naar Oostenrijk. De nodige haltes voor de rokers en om de benen te strekken zijn voorzien.  Incheck in ons hotel. Welkomstdrink en avondmaal in ons hotel.

DAG 2 - 163 km

Na een uitgebreid ontbijt vertrekken we naar Innsbruck, de hoofdstad van de Oostenrijkse deelstaat Tirol. We bezoeken er het prachtige kasteel Ambras of de Bergiselschans. Het kasteel is in renaissancestijl gebouwd door Ferdinand II van Tirol. Het pronkstuk van het kasteel is de 43 m lange “Habsburgers Portretgalerij”. We kunnen ook wandelen in het ‘Schlosspark’, een tuin aangelegd in Engelse stijl. De Bergiselschans, één van de schansen van het vierschansentornooi, geeft ons een uniek uitzicht over de stad Innsbruck. Nadien vrije tijd in het centrum van Innsbruck. (Vrij facultatief middagmaal.) Avondmaal in ons hotel.

DAG 3 - 154 km

Na een uitgebreid ontbijt vertrekken we met de autocar naar de Bayerische Chiemsee. Hier worden we verwacht voor een panoramische boottocht naar het eiland Herreninsel met de mogelijkheid om het Slosss “Herrenchiemsee” te bezoeken. Terug richting hotel voor het avondeten. Aansluitend volgt in Kufstein het hoogtepunt van deze reis met om 20.00 uur de start het optreden van Hansi Hinterseer met de “Tiroler Echo band”. Het is echt genieten van een muzikale avond en van de charme van Hansi!

DAG 4 - 42 km

Na een uitgebreid ontbijt gaan we kijken naar een show met de Haflingerpaarden in het Fohlenhof. In een 60 minuten durende show worden verschillende soorten Haflingerpaarden ingezet: dressuur, vrij springen, rijshow vanuit het zadel, kinderprogramma en nog veel meer. Laat je begeesteren door deze zeer gevarieerde show. Vrij facultatief middagmaal. Om 13.30 uur vertrekt Europa‘s grootste bloemenstoet. Bekijk verschillende figuren en beelden gevormd door een bloemenpracht van meer dan 500.000 bloemen. Aansluitend is er nog een muzikale omlijsting met optredens van diverse groepen. Deze avond sluiten we af met een avondmaal in ons hotel.

DAG 5 - 784 km

Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van Ebbs. Via de Duitse autosnelwegen keren we terug huiswaarts. Met hele mooie herinneringen komen we ’s avonds aan in Diepenbeek.

top