Klingender Advent in Seefeld
Meerdaagse reizen

Klingender Advent in Seefeld

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Sfeervolle kerstreis met kerstconcerten en kerstmarkten !

Al voor de veertiende keer zal Seefeld/Innsbruck het decor zijn voor dit prachtige kerstconcert van de Kastelruther Spatzen en 4Real American Gospel feat. Shelia Michellè. Twee dagen en avonden gevuld met muziek en activiteiten waardoor je niet aan de magie van de kerstdagen zal kunnen ontkomen. Gezelligheid troef op de kerstmarkt van Seefeld. Een tochtje met de paardenslee inclusief muziek en schnaps mogen ook niet ontbreken. Een uitstapje naar de hoofdstad van Tirol met zijn zes soorten kerstmarkten hoort er ook bij. Dit is een must voor alle liefhebbers van de kerstsfeer en dit allemaal onder begeleiding van onze gids. Concerten van de Kastelruther Spatzen en de 4Real Gospelsingers worden u gepresenteerd door de bekende en geliefde radiopresentator Ingo Ritter. Een ervaring die je echt niet mag missen.


1 x bezoek aan de kerstmarkt van Innsbruck.
1 x bezoek aan de kerstmarkt van Seefeld met muziek.
1 x begeleide rondleiding door Innsbruck.
1 x paardensleetocht door drie dorpen met muziek en schnaps.
1 x toegang tot het gospel en kerstconcert van 4Real American Gospel Feat. Shelia Michellè.
1 x toegang tot het kerstconcert van de Kastelruther Spatzen.

Reserveer deze reis

Driesterrenhotel in de omgeving van Seefeld/Innsbruck

Faciliteiten

Een gezellige bar, ruim terras, wellness met sauna, dampbad en infraroodcabine. Gratis wifi.

Kamers

Het hotel beschikt over mooie kamers (de meeste met balkon) met alle comfort. Bad of douche, kabel-tv, gratis wifi en telefoon.

Eten en drinken

Logies op basis van halfpension met facultatief middageten. Vrij facultief middagmaal in Innsbruck en Seefeld. 
's Ochtends kunnen we genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. 's Avonds is er een 3-gangen menu.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Euro

Netspanning

230 V – geen speciale stekker nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
  • Prijs € 629 op basis van verblijf in halfpension*. (*3 x ontbijtbuffet + 3 x avondmaal)
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 69
  • 2 x dagreis

Activiteiten

Klingender Advent in Seefeld met concert van Kastelruther Spatzen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Al voor de veertiende  keer zal Seefeld/Innsbruck het decor zijn voor dit prachtige kerstconcert van de Kastelruther Spatzen en 4Real American Gospel feat. Shelia Michellé. Twee dagen en avonden gevuld met muziek en activiteiten waardoor je niet aan de magie van de kerstdagen zal kunnen ontkomen. Gezelligheid troef op de kerstmarkt van Seefeld. Een tochtje met de paardenslee inclusief muziek en schnaps mogen ook niet ontbreken. Een uitstapje naar de hoofdstad van Tirol met zijn zes soorten kerstmarkten hoort er ook bij. Dit is een must voor alle liefhebbers van de kerstsfeer en dit allemaal onder begeleiding van onze gids. Concerten van de Kastelruther Spatzen en de 4Real Gospelsingers worden u gepresenteerd door de bekende en geliefde radiopresentator Ingo Ritter. Een ervaring die je echt niet mag missen.Dag 1

Vertrek ‘s morgens vanuit Diepenbeek en via de Duitse autowegen richting Oostenrijk. De nodige haltes om de benen te strekken zijn voorzien. Via de Duits-Oostenrijkse grensovergang rijden we naar de regio van de Kitzbüheler Alpen. Daar nemen we onze intrek in het hotel met aansluitend het avondmaal. Voor of na ons avondmaal kan men nog de sfeer op de kerstmarkt gaan opsnuiven.

Dag 2

Na het ontbijt rijden we met de autocar naar de hoofdstad van Tirol, Innsbruck. Daar gaan we de kerstsfeer pas echt beleven door de zes soorten kerstmarkten, 200 kraampjes en de 14 meter hoge kerstboom van Swarovski kristallen. Het effect van de lichtinval op de boom is zeer indrukwekkend. Iedere markt heeft zijn eigen karakter en zijn eigen thema. Wie kerst wil vieren in de Tiroler bergen, zit goed in Innsbruck. Met onze gids bezoeken we de voornaamste monumenten die een geschiedenis hebben. Na ons avondmaal in het hotel kunnen we in de WM-halle om 20.00 uur genieten van het Kerstconcert van de meest succesvolle volksmuziekgroep aller tijden de  “Kastelruther Spatzen”. Ze vieren dit jaar hun 40-jarig jubileum met dit concert en brengen de kerstklassiekers met hun grootste hits.

Dag 3

Na een lekker ontbijt gaan we genieten van de Tiroler berglucht. We krijgen een rondrit per paardenslee door drie prachtige Tiroolse dorpen: Götzens, Birgitz en Axams. Deze dorpen worden ook de parels  van het middelgebergte genoemd wegens hun aparte geschiedenis en schoonheid. De romantische paardensleetocht begint in Axams, een bekend oord van de Olympische Winterspelen van 1964 en 1976. Verder gaat het naar Birgitz waar de filmklassieker “Die Kaiserjäger in Birgitz” opgenomen werd en als laatste dorp doen we Götzens aan met een van de mooiste kerken van Tirol in Rococo stijl. Tijdens deze rit wordt ons nog een schnaps aangeboden. Na het avondmaal in het hotel wacht ons het Gospel en kerstconcert met 4Real American Gospel Feat. Shelia Michellè. Na de overweldigende successen van de afgelopen jaren is nu ook de gevierde internationale gospelgroep 4Real te gast in Seefeld.

Dag 4

Na ons ontbijtbuffet is het tijd om onze Oostenrijkse vrienden te verlaten en weer huiswaarts te keren met inachtname van de nodige stops.

Vervoer

2 x dagreis

top