Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Oost-Tirol wordt ook wel de parel van Tirol genoemd: een wandelparadijs met de schitterende natuur, talloze bergtoppen en schitterende, kristalheldere bergmeren. Op onze spectaculaire Dolomietenuitstap bezoeken wij de bergtoppen van de Drei Zinnen, Falzarego en Lagazuoi, toneel van de zwaarste gevechten uit WOI. Ook de schitterende bergmeren, de Pragser Wildsee, het meer van Misurina en de uitstap naar Kals am Grossglockner mogen niet ontbreken aan ons programma. Kortom, veel natuur, cultuur en de plaatselijke gastronomie gaan hand in hand samen op deze prachtige reis. Voeg daar nog bezoeken aan de pittoreske plaatsen Bruneck, Cortina d’Ampezzo en Lienz bij en alle ingrediënten voor een prachtige Dolomietenreis zijn voorhanden. Op de vrije dag kan men genieten van de vele faciliteiten van het hotel.


Foto's 1-19 Dolomitenresidenz Sporthotel Sillian ©gert_perauer

Reisdata
zaterdag 3 jul tot vrijdag 9 jul

Bekijk data en prijzen

Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian plus

De Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian ligt tussen de Grossglockner en de Zuid-Tiroolse Dolomieten en heeft ideale omstandigheden voor een perfecte zomervakantie. Het hotel ligt direct aan de Hochpustertaler Bergbahnen.

Faciliteiten

Het hotel biedt het best comfort in combinatie met veel luxe en voorzieningen. Het hotel beschikt over 3000m² wellness- en sparuimte waar je kunt genieten van verschillende sauna's en stoombaden, een moderne fitnessruimte, massagedouches en een Kneipp-zone met allerlei schoonheidsbehandelingen die je uitnodigen om jouw batterijen en energie op te laden. Er is een overdekt zwembad en buitenzwembad met glijbaan. Kinderen kunnen zich vermaken in de Kids Club met begeleiders. In de tuin vind je zonneterrassen en een natuurlijke zwemvijver. Overal is er gratis wifi.

Kamers

De kamers beschikken elk over een balkon, een flatscreen-tv met satellietzenders, een bureau, een badkamer met bad of douche en wc en met badjassen en een haardroger. 

Eten en drinken

Er wordt veel nadruk gelegd op de keuken: van nuchtere lokale delicatessen tot internationale gerechten en heerlijke wijnen uit de kelder. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet met biohoek, een snackbuffet in de middag en ’s avonds een vijfgangendiner met een keuze uit verschillende gerechten of themabuffetten.

Bezoeken

Totaal: ± € 50 (gebaseerd op prijzen 2019)

De vrije maaltijd en de attracties met een sterretje zijn niet inbegrepen in de prijs.


De aangegeven tarieven zijn richtprijzen en dus onder voorbehoud.

Kledij

Aangepaste kledij, stevige schoenen of wandelschoenen.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringskaart (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds)

Munten

Euro

Netspanning

230 V – geen speciale stekker nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Prijzen

Datum Volwassene HP
1
Kind 0-2 jr
2
Kind 3-5 jr
3
Kind 6-17 jr
4
zaterdag 3 jul tot vrijdag 9 jul 7 dagen / 6 nachten € 899
1
€ 150
2
€ 535
3
€ 625
4
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 30/nacht
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag

Activiteiten

Sillian - 7 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Het programma kan veranderd of aangepast worden naargelang de omstandigheden.

DAG 1

We vertrekken al vroeg in de ochtend om 6 uur en rijden via Nederland en Duitsland naar onze bestemming Sillian in Oost-Tirol Oostenrijk.

DAG 2

Vandaag staat een prachtige uitstap op het programma. Om 9 uur rijden we naar Italië en in het hartje van de Dolomieten bezoeken we één van de meest indrukwekkende bergen, de Drei Zinnen of Trè Chime, waar we een korte wandeling maken. Dan rijden we tot het mooie meer van Musurina voor ons vrije middagmaal (*) om onze tocht namiddag verder te zetten. We brengen een kort bezoek aan het mondaine Cortina d’ Ampezzo en vervolgen onze tocht naar de berg Lagazuoi. Daar nemen we de berglift (*) en eenmaal boven kunnen we nog de stille getuigen zien (bunkers en loopgraven) van de vreselijke oorlog die hier honderd jaar geleden ook gewoed heeft tussen Italië en de Habsburgers. Dan is het weer tijd om terug te keren naar het hotel.

DAG 3

We vertrekken om 10 uur naar het lieflijke stadje Bruneck in Italië waar we tot 12.00 uur kunnen rondwandelen. Na het vrije middagmaal rijden we naar misschien wel het mooiste en meest bezochte bergmeer, de Prager Wildsee. De liefhebbers kunnen hier een wandeling rond het meer maken of anders op een terras genieten van het schitterende zicht op het meer en de omliggende bergen.

DAG 4

Vandaag is een vrije dag waar iedereen kan genieten van de vele faciliteiten van ons hotel of een wandeling maken in de buurt of een fietstocht naar Lienz. Voor elk wat wils!

DAG 5

Er staat vandaag een uitstap op het programma, georganiseerd door het hotel. We rijden naar Kals am Grossglockner en met de gratis berglift klimmen we naar het Adlerlounge restaurant. Na het vrije middagmaal keren we terug naar het hotel.

DAG 6

Om 10.00 uur rijden we naar het mooie stadje Lienz waar er vrije tijd voorzien is tot de middag. Na het vrije middagmaal brengen we een bezoek aan de burg Bruck (*), een indrukwekkend kasteel net buiten Lienz, en keren dan terug naar ons hotel.

DAG 7

Het zit er alweer op! Om 07.30 uur laden we de koffers in en rijden terug huiswaarts. Aankomst in de late avond.

top