Saas-Almagell (ZWITSERLAND)
Skivakanties

Saas-Almagell (ZWITSERLAND)

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen

Skigebied Saas-Grund & Saas-Almagell

Deze 2 gebieden zijn na de nodige aanpassingen goed verbonden en bieden dus nu samen zo’n 130km piste aan en met de vele liften zijn wachtrijen vrijwel geheel verdwenen. De voornamelijk rode en blauwe pistes zijn heerlijk voor de beginnende skiër, want op een zwarte verbindingspiste na is alles goed te doen voor beginners. De dorpen zijn rustig en heel kindvriendelijk en zijn tevens ideaal voor de geïnteresseerde tourskiër. Er gaat een gratis skibus van deze regio’s naar Saas-Fee, dat een zeer uitgebreid skigebied heeft en enorm geliefd is onder freestylers en freeriders. De offpiste-afdalingen zijn ongekend en de funparks zijn altijd in topconditie.

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.


  • Ontbijt bij aankomst en avondmaal voor vertrek inbegrepen
  • Verblijf op basis van half pension
  • SaastalCard: In de winter gratis gebruik van de skibu

Reserveer deze reis

Hotel Kristall-Saphir Superior plus

Het ontwerp van hout en steen geeft je een gevoel van ongekend comfort.De natuur ligt voor de deur ! Het hotel is uw ideaal startpunt voor wandelingen, bergtochten of skidagen. Na een plezierige, actieve dag in de bergen kunt u zich laten betoveren door de chef-koks in de eetzaal of bijkomen in de ontspanningsruimte.

Hotel Kristall-Saphir Superior wordt door een familie beheerd en ligt in het pittoreske dorpje Saas Almagell, op 10 minuten rijden van Saas-Fee.

Eten en drinken

Geniet 's avonds van een lekker 3-gangen menu met keuze uit een hoofdgerecht. Chefs Philippe en Laurent verwennen u met culinaire creaties.  's Ochtends kunt u genieten van  het gevarieerde en uitgebreide ontbijtbuffet. Er worden diverse zelfgemaakte en lokale producten aangeboden. 

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 3 feb tot donderdag 8 feb 2024 6 dagen € 680 Reserveer
zaterdag 2 mrt tot donderdag 7 mrt 2024 6 dagen € 680 Reserveer
  • Verblijf op basis van half pension
  • Toeslag 1-persoonskamer : € 42
  • 2 x nachtreis

Vervoer

2 x NACHTREIS

top