Imst Gurgltal - WANDEL- & SKIREIS
Skivakanties

Imst Gurgltal - WANDEL- & SKIREIS

Algemeen
Verblijf
Activiteiten

Het wintersportstadje Imst ligt precies op de plaats waar het Gurgltal en het Inntal bij elkaar komen. Het is omgeven door prachtige meren en majestueuze bergen. Wij maken mooie uitstappen naar o.a. Serfaus. Verder maken we een tochtje met de paardenkoets door Seefeld en brengen een bezoek aan Innsbrück.

Inclusief:

  • Begeleide winterwandeling
  • Paardensleetocht in Seefeld 
  • Rodelen
  • Nachtwandeling met dessert
  • Muziek- en dansavond 
  • Eisstockschiessen
  • 3 x extra middageten

Reserveer deze reis

Hotel Hirschen Residenz

Mooi hotel gelegen aan de rand van Imst. De Altstadt met zijn mooi beschilderde huizen, vele boetieks, winkels en cafés zijn een trekpleister van de eerste orde.

Faciliteiten

Gezellig restaurant en bar. Verwarmde skikelder. Binnenzwembad, sauna, biosauna en dampbad.

Kamers

Gezellig ingerichte kamers met douche, wc, haardroger, tv...

Eten en drinken

Uitgebreid ontbijtbuffet en viergangenkeuzemenu met saladebuffet.

Kledij

Stevige schoenen of laarzen zijn samen met warme winterkleding zeker nodig.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Euro

Netspanning

230 V - geen speciale stekker nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension met 3 extra middagmalen
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 90
  • 2 x dagreis

Activiteiten

Imst winterreis

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek vanuit Diepenbeek en via Duitse autowegen naar Imst. Kamerverdeling, avondeten, begroeting door familie Staggl, voorstelling van het programma.

Dag 2

Na het uitgebreid ontbijt maken we via een kleine wandeling kennis met Imst. Middageten in het hotel. Namiddag: uitstap naar Lech de gekende skiplaats in een mooi winterlandschap. Avondeten in het hotel met als hoogtepunt na het avondeten de “dessertwandeling” naar de boerderij. In de originele Stadl worden we verwacht voor “Kaiserschmarren uit de grote pan”.

Dag 3

Na het ontbijt vertrekken we voor een mooie rit door de Tiroler bergwereld. We gaan naar Serfaus. Daar met de berglift omhoog met middageten.

Dag 4

Vandaag gaan we naar Seefeld waar de paardenkoetsen al op ons staan te wachten. Er is mogelijkheid een wandeling te maken door het mondaine dorp. Vanuit Seefeld rijden we naar Mittenwald, het vioolbouwersstadje. Hier hebben we een vrij middagmaal maar verschillende gelegenheden bieden ons de kans om voor enkele Euro’s lekker te eten. Als compensatie wacht er bij onze terugkomst in het hotel een lekkere tas koffie met koek op ons in “open lucht”.

Dag 5

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de weverij Schatz. Een familiezaak die interessant is voor zowel dames als heren. Middageten in het hotel waarna we een bezoek brengen aan Innsbruck de hoofdstad van Tirol, met bezoek aan de voornaamste bezienswaardigheden waarna nog vrije tijd.

Dag 6

Na het ontbijt gaan we “Eisstok schieten”, een “bijna” Olympische sport waar mannen en vrouwen kunnen uitmaken wie de beste is, met prijsuitdeling. We gaan na het middageten in het hotel, met de gratis lijnbus naar het “Hoch Imster” skigebied, met een gratis ticket kunnen we met een zetellift tot boven om zo de skiërs aan het werk te zien met daarna mogelijkheid voor een “Apres ski” bij de Schirmbar in Hoch Imst.

Dag 7

Terugreis naar Diepenbeek.

Vervoer

2 x dagreis

top