Cattolica - Acapulco Hotel
Strandvakanties

Cattolica - Acapulco Hotel

Algemeen
Foto's
Verblijf

ADRIATISCHE KUST

Lange en zeer brede stranden met alle mogelijke faciliteiten voor watersporters. Bij de echte strandliefhebbers zullen namen als Rimini en Riccione bekend in de oren klinken. Een veilig en zuiver strand met een heerlijk strelend windje. Cattolica is een levendige badplaats met een prachtig zandstrand en een schilderachtig haventje. Tevens kan je er genieten van de talrijke terrasjes, cafés en winkeltjes. 

Reserveer deze reis

Acapulco Hotel plus

Rustig gelegen hotel dicht bij de zee en dicht bij het fantastische aquarium van Cattolica "Le Navi".  

Faciliteiten

Er is gratis wifi in het hotel en een fietsenuitleendienst. Het hotel heeft een veilige speelzone met kinderanimatie. Onder het toeziend oog van de animators kunnen ze zich uitleven in creatieve workshops, modeshows, schattenjachten... Het hotel beschikt over een zwembad, jacuzzi, panoramisch terras met solarium en lounge bar. Je kan gebruik maken van de wellness- en fitnesruimte mits een toeslag.

Kamers

Elegante en ruime kamers met balkon, airconditioning, minibar, gratis wifi, telefoon, tv en kluisje. De bedden hebben fantastische matrassen. Badkamer met douche en haardroger.

Eten en drinken

Verblijf in volpension met 's morgens een uitgebreid zoet en hartig ontbijt met onder andere huisgemaakte croissants. Het hotel staat bekend om zijn uitstekende keuken. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd die werden bereid volgens lokale tradities.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
  • Prijs op basis van verblijf in volpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 15/nacht (juli en augustus: € 20/nacht)
  • Kinderprijzen pas van toepassing indien samen met twee volwassenen op dezelfde kamer. (Grote kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.) 
  • Vrij middagmaal de dag van terugreis 
  • 2 x nachtreis

Vervoer

Royal Class
2 x NACHTREIS

top