IJsland - VLIEGVAKANTIE - Centerhotel Grandi Reykjavik
Vliegreizen & cruises

IJsland - VLIEGVAKANTIE - Centerhotel Grandi Reykjavik

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Met onze eigen reisleiding bezoeken we niet alleen de hoofdstad Reykjavik maar ook en vooral zijn we op zoek naar water, vuur, ijs en het noorderlicht. De Golden Circle met zijn watervallen, aardbevingen, rotsformaties en geisers zijn een lust voor het oog. Met de boot de avondzee bevaren om te kijken naar het unieke tafereel van het noorderlicht is een onvergetelijke belevenis!

Inclusief:

  • vlucht Frankfurt/Keflavik en Keflavik/Frankfurt
  • vervoer naar en van de luchthaven
  • 4 overnachtingen
  • stadsrondrit Reykjavik
  • uitstappen naar Golden Circle, schiereiland Reykjanes, Blue Lagoon en op zoek naar het noorderlicht 

Reisdata
zaterdag 20 feb tot woensdag 24 feb 2021

Bekijk data en prijzen

Centerhotel Grandi Reykjavik

Dit stijlvolle, industriële hotel in Reykjavik profiteert van een fantastische ligging in het midden van de creatieve wijk in het centrum van de stad. De perfecte uitvalsbasis.

Faciliteiten

In het hotel zijn een bar en een restaurant aanwezig. Er is ook een gloednieuw wellnessgedeelte dat zal openen in 2021.

Kamers

De moderne en comfortabele kamers zijn voorzien van telefoon, tv, gratis wifi, en een minibar. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met douche of bad.

Eten en drinken

's Morgens kunnen we genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor het avondeten doen we verschillende restaurants aan. 

Kledij

Voorzie gemakkelijke wandelschoenen en aangepaste winterkledij. Ook zwemgerief zeker meenemen om te kuren op dag 4.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)volstaat maar internationaal paspoort werkt sneller en eenvoudiger in de luchthaven. Controle bij vertrek in Diepenbeek!! Europese ziekteverzekeringskaart (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds)

Munten

IJslandse kroon, ook op de luchthaven te koop, creditcard overal mogelijk.

Netspanning

220 V geen speciale stekkers nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Prijzen

Datum Volwassene HP
1
zaterdag 20 feb tot woensdag 24 feb 2021 5 dagen / 4 nachten € 1359
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
  • Inclusief: vlucht, vervoer naar en van de luchthaven, 4 overnachtingen en inkomgelden Golden Circle, schiereiland Reykjanes, Blue Lagoon en op zoek naar het noorderlicht 
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Activiteiten

IJsland winter- 5 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.


Dag 1 - Laugardagur

Met onze autocar naar Frankfurt Airport. Ongeveer 3 uur tot Keflavík, de nationale luchthaven van IJsland. Met de autocar rijden wij (50km) naar ons hotel in het centrum van de hoofdstad Reykjavik. Incheck en avondmaal in een van de bekendste visrestaurants van de stad.

Dag 2 - Sunnudagur

Een geleide stadsrondvaart en -wandeling over de verwarmde voetpaden van de noordelijkste hoofdstad ter wereld met o.a.: het beroemde Höfði-huis waar Reagan en Gorbatsjov elkaar in 1986 troffen, prachtige pulls en schapenwolbreigoed, de haven… Na het avondmaal wordt de dag afgesloten met de zoektocht naar het bekende natuurspektakel noorderlicht, poollicht of Aurora Borealis.

Dag 3 - Mánudagur

De koninginnenrit van IJsland. Cultuur, natuur, geschiedenis en geologie zijn verenigd in ”The Golden Circle” een van de toppers in IJsland. In Thingvellir, het oudste parlement ter wereld. Het thermaal gebied Haukadalur met vulkanisme en geisers, een fantastisch schouwspel vlak voor ons. Gullfoss, de mooiste watervallen van IJsland kunnen we natuurlijk, zelfs in de winter, niet voorbij rijden.

Dag 4 - Priðjudagur

Naar het schiereiland Reykjanes. Een vulkanisch gebied met solfataren, uitgedoofde vulkanen, geothermische gebieden en lavavelden een fascinerend landschap. En bezoek aan de ”Blue Lagoon”. Drijven, baden en genieten in een kunstmatig meer, met mossen begroeid lavaveld. Het water heeft een temperatuur van 35 °C en bevat 2,5 % zout. Is rijk aan mineralen, silicaten en blauwwieren die het een lichtblauwe, bijna opale kleur geven. Het bad waarvan het water een helende werking heeft is een van de grootste toeristische trekpleisters van IJsland. Dus zwemgerief zeker niet vergeten, want het water is maar 1 m diep.

Dag 5 - Miðvikudagur

Afscheid nemen van het eiland van vuur, water en ijs. Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Frankfurt in Duitsland. Met onze autocar terug naar Diepenbeek.

Vervoer

  • Onze autocar brengt je naar de luchthaven van Frankfurt en komt je daar de laatste dag ook terug oppikken. 
  • Het traject Frankfurt/Keflavik en Keflavik/Frankfurt doen we met het vliegtuig.
top