Malta - Citytrip deluxe
Vliegreizen & cruises

Malta - Citytrip deluxe

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Malta is gelegen in de Middellandse Zee. Het eiland heeft warme zomers en zachte winters. Via Zaventem rechtstreekse vlucht naar Malta. Volgende uitstappen zijn inbegrepen: bezoek aan de hoofdstad Valletta, Marsaxlokks, Blue Lagoon en Sand Dunes.

  • Vlucht heen en terug met Air Malta
  • Verblijf met ontbijt
  • Begeleiding vanaf Zaventem
  • Nederlandstalige gids gedurende de hele reis
  • Alle bezoeken met gids
  • Luchthaventaksen
  • Alle vermelde transfers ter plaatse met luxeautocar
  • Bezoek Marsaxlokks, Blue Lagoon, Sand Dunes, hoofdstad Valetta
  • Stadsplan

Hotel Solana of Pergola (of gelijkwaardig)

Bezoeken

Citypack: € 199 (alle opties in het programma)

Activiteiten

5 dagen - Malta

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse avondvlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en transfer naar Melliha. Rond 23.00 uur check-in in ons mooie ****Solana of Pergola hotel.

Dag 2

Na het uitgebreid ontbijt verkennnen we deze ochtend de hoofdstad Valetta te voet samen met de gids. Je zal verbaasd zijn over de rijkdom en schoonheid van de Maltese geschiedenis die zich weerspiegelt in deze stad. 's Middags lunch in een gezellig lokaal restaurant (optie). Vrije namiddag om zelf deze stad verder te verkennen met een stadsplan waarop onze gids jou verschillende routes heeft uitgestippeld. Rond 17.30 uur terugkeer naar ons hotel en genieten van het mooie binnen- of buitenzwembad in ons hotel. Een aperitief aan het zwembad mag natuurlijk niet ontbreken. Vanavond genieten we van een heerlijk diner onder de bomen van een gezellig Maltees restaurant (optie).

Dag 3

Na het ontbijt worden we opgehaald om te boarden op ons prachtig zeilschip. Ganse dag verkenning van de eilanden Comino en Gozo vanop het water. We stoppen op verschillende idyllische baaien en de beroemde Blue Lagoon. Snorkelen, duiken, wandelen en genieten van het prachtige weer op de sunbeds van het schip. (Optie) 's Avonds nemen we jou mee naar de historische stad Mdina, vroeger nog de hoofdstad van Malta. De gids laat je de rijke geschiedenis van deze plaats ontdekken.

Dag 4

Na ons ontbijt spenderen we de hele dag aan de ontdekking van Malta en vooral het noordelijke eiland Gozo (optie). De ongerepte natuur van Gozo maakt zelfs deel uit van het UNESCO werelderfgoed. Om deze dag nóg onvergetelijker te maken boeken we met onze groep een dubbeldekbus met open dak om nog meer te kunnen genieten van de natuur op een originele manier. Onze lokale gids verzorgd de animatie en begeleiding. De overtocht naar Gozo maken we met de ferry (30min) om daarna verschillende highlights samen te verkennen: De Citadel van Victoria, Ggantija, de oudste menselijke site van de wereld. Lunch aan het water in het gezellige vissersdorpje Xlendi. Daarna gaat de tocht verder langs de Calypso Cave om te eindigen op één van de beroemdste natuurplekjes ter wereld... de vroegere Azur Window. Om hier echt van te genieten nemen we je mee in kleine bootjes om via het grottensysteem de mooiste foto's van jouw reis te maken.

Rond 17.30 uur terug in het hotel.

=> Klanten die deze optie niet nemen kunnen de ganse dag zelf Malta verkennen of genieten van het hotel. 

Ons diner voorzien we in een gastronomisch restaurant waar acteurs zoals Tom Hanks en Roberto Begnini nog zijn komen dineren. (optie) Op het avondprogramma staat een Libanees diner met een spectaculair uitzicht op de fonteinen en een lasershow (optie).

Dag 5

Na ons ontbijt verlaten we definitief ons hotel. We beginnen onze laatste dag met een boottocht langs de haven van de 3 City’s met de gids. Onze volgende fotostop is de prachtige Blue Grotto. We eindigen onze ochtend in het gezellige havenstadje Marsaxxlokk. Een gezellige lunch is voorzien in het haventje. (optie) Je hebt nog wat vrije tijd om het stadje te verkennen waarna we doorrijden voor ons vertrek naar de luchthaven voor onze terugvlucht naar Belgie. Aankomst laat in de avond.

top