Malta - VLIEGVAKANTIE - Hotel Ramla Bay Resort
Vliegreizen & cruises

Malta - VLIEGVAKANTIE - Hotel Ramla Bay Resort

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Malta is gelegen in de Middellandse Zee. Het eiland heeft warme zomers en zachte winters. Via Düsseldorf rechtstreekse vlucht naar Malta. Volgende uitstappen zijn inbegrepen: bezoek aan de hoofdstad Valletta, één van de hoogtepunten van Malta. Mdina dat centraal gelegen is op het eiland is vrijwel autovrij wat de authentieke sfeer ten goede komt. En tenslotte de Drie Steden. Dat is de overkoepelende naam voor de drie versterkte steden op het eiland. Cospicua, Vittoriosa en Senglea.

Inclusief:

  • Vervoer naar/terug Luchthaven Düsseldorf
  • Vluchten
  • 3 uitstappen (Valetta, Mdina & De Drie Steden)

Ramla Bay Resort

Gelegen aan het heerlijke zandstrand met uitzicht op de eilanden Gozo en Comino.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringskaart (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds)

Munten

Euro

Netspanning

220 V. Speciale stekker nodig voor apparaten.

Activiteiten

Malta november

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek in de vroege ochtend, transfer richting de luchthaven van Düsseldorf. Aankomst in Malta, transfer richting het hotel. Inchecken. Vrij middagmaal. Namiddag: facultatieve wandeling St.Paul’s Bay. Avondmaal in hotel.

Dag 2

Na het ontbijtbuffet, maken we een dagtrip naar Valletta. De kleinste hoofdstad van Europa (UNESCO werelderfgoed + Culturele Hoofdstad van Europa 2018), bezoek aan vesting, kerken, paleis van de Grootmeesters van de Orde van Malta, de co-kathedraal St.-John’s met o.a. het schilderij ‘De onthoofding van Johannes de Doper’ van Caravaggio, Baccratuinen met zicht op de haven… inclusief 5D-show Malta Experience. Vrij middagmaal. Avondmaal in hotel.

Dag 3

Na het ontbijtbuffet, maken we een dagtrip naar het zuiden van het eiland, met schilderachtige dorpjes als Marsaxlokk met de bekende vissersbootjes, de Luzzis, een pittoreske markt en talrijke visrestaurantjes. Verder naar Ghar Dalam. In een grot werden fossielen van lang uitgestorven diersoorten terug gevonden. Bezoek aan Hagar-Qimtempel en de steile kliffen van Dingli en de Blauwe Grot…Vrij middagmaal. Avondmaal in hotel.

Dag 4

Halve dagtocht naar Cottonora en ‘de Drie Steden’: Vittoriosa met het Paleis van de Inquisiteur, Senglea met een spectaculair uitzicht op Valletta en de Grand Harbour, en Cospicua met een imposante verdedigingsmuur - vrij middagmaal. Avondmaal in hotel.

Dag 5

Vroeg in de ochtend, na het ontbijtbuffet, transfer naar de luchthaven. Transfer naar Diepenbeek. Aankomst in de namiddag.

top