New York & Washington - VLIEGVAKANTIE - Sheraton Parsippany
Vliegreizen & cruises

New York & Washington - VLIEGVAKANTIE - Sheraton Parsippany

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Tijdens deze reis wordt uitgebreid aandacht besteed aan New York City en we  gaan ook naar Philadelphia en Washington D.C. 

Dat wil je niet missen!!


PROGRAMMA VRIJBLIJVEND

In bezit zijn van een GELDIGE internationale reispas (minstens 6 maanden geldig na terugkomstdatum) en ESTA aanvraag (zelf aan te vragen of bij ons tegen betaling van € 25).

Inclusief:

 • Vluchten Brussel - New York, heen en terug, incl. bagage
 • Luchthavenbelasting
 • 5 overnachtingen met ontbijt in een standaard tweepersoonskamer
 • Alle transfers in een luxetouringcar
 • Nederlandstalige begeleiding gedurende de ganse reis
 • Lokale gidsen

Reisdata
dinsdag 6 apr tot maandag 12 apr 2021

Bekijk data en prijzen

Sheraton Parsippany (New York) & Key Bridge Marriott Hotel (Washington D.C.) of gelijkwaardig

Kamers zijn steeds op aanvraag.

Bezoeken

City Pack New York, Philadelphia & Washington (niet inbegrepen) $ 369 waaronder:

Enkel volledig pakket mogelijk. 

Dag 1:

 • Driegangendiner in het centrum

Dag 2:

 • Gospelconcert
 • Soul Food Lunch
 • Diner in de buurt van Times Square

Dag 3:

 • Citycruise New York
 • Lunch in Little Italy

Dag 4:

 • Top of the Rock (Rockefeller Tower)
 • Lunch in authentiek Loungerestaurant
 • Diner in lokaal Italiaans restaurantje (Philadelphia)


Broadway Musical op dag 3 (niet inbegrepen) ± $ 98. Deze musical zit niet in het City Pack en is dus wel afzonderlijk te boeken. 

Documenten

Je moet in het bezit zijn van een GELDIGE internationale reispas (minstens 6 maanden geldig na terugkomstdatum) en ESTA aanvraag (zelf aan te vragen of bij ons tegen betaling van € 30).

Munten

Amerikaanse dollar

Netspanning

Je hebt een reisstekker en een spanningsomvormer nodig in de Verenigde Staten.

Wees extra voorzichtig met bepaalde apparaten vanwege het verschil in frequentie.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Prijzen

Datum Volwassene K&O
1
dinsdag 6 apr tot maandag 12 apr 2021 7 dagen € 1199
1
Reserveer

Toeslag eenpersoonskamer: € 349

INTERNATIONALE REISPAS EN ESTA VERPLICHT

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag

Activiteiten

New York, Philadelphia & Washington - 7 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1: New York - New York sightseeing tour

Yeah, America, here we come! We vertrekken ’s morgens met een vlucht van Aer Lingus van Brussel naar New York (met een tussenstop in Dublin). Onze reisbegeleider wacht ons op in de luchthaven en we maken onderling kennis met de groep. Aankomst in Newark of JFK airport rond de middag. Samen met onze tourleader starten we met een city tour door de Big Apple. We genieten samen van een 3-gangendiner in het centrum (optie). Check-in in het prachtige hotel Sheraton Parsippany 4* (of gelijkwaardig).

Dag 2: Harlem & The Bronx - City tour

Na het ontbijt vertrekken we naar het mythische noorden van New York. We verkennen - onder begeleiding van een ervaren gids - de buurten die vroeger zo goed als ontoegankelijk waren, zelfs voor de politie, met name Harlem en The Bronx. Vandaag de dag is het gevaar geweken en zijn deze buurten zelfs “the places to be” geworden. In een typisch lokaal kerkje wacht ons een warme ontvangst door een gospelkoor, en we worden zelfs uitgenodigd om deel te nemen aan het gospelconcert een unieke ervaring (optie). Daarna gaan we naar een authentiek ‘soulfood’-restaurant voor de lunch (optie). In de namiddag maken we een wandeling door Central Park en op 5th Avenue waar we de Trumptower, St. Patrick’s Cathedral, Grand Central Station, Bryant Park en Times Square aandoen. We dineren allen samen in de buurt van Times Square (optie). Terugkeer naar het hotel.

Dag 3: Downtown NY, Hudson River, Ground Zero, Wall Street, Little Italy, Soho & Greenwich Village

Na het ontbijt vertrekken we rond 08.30 uur naar New York waar onze verkenning van Downtown NY begint met een 2 uur durende cruise (optie). Vanop de Hudson rivier hebben we een prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan, Ellis en Governors Island en natuurlijk het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge. Daarna ontmoeten we onze lokale BENY-gids en vertrekken we voor een begeleide wandeling die begint bij het zeer indrukwekkende Ground Zero. We wandelen verder naar Wall Street en komen zo bij het uiteinde van Manhattan (Battery Park). Vandaar gaat het verder naar Little Italy voor een lunch (optie) in een typische Italiaanse trattoria waar de grote Enrico Caruso ooit nog heeft gezongen. In de namiddag vrije tijd en vrij avondmaal. Na het eten wordt de mogelijkheid geboden een typische Broadway Musical bij te wonen (optie). Wie hier niet voor opteert kan genieten van een vrije avond in het centrum.

Dag 4: Midtown, Rockefeller Center & Philadelphia

We checken uit en vertrekken na het ontbijt naar het indrukwekkende Manhattan. Samen met de gids verkennen we midtown NY: Central Park, 5th Avenue, Times Square, Rockefeller Plaza en heel wat andere mythische plekken soms per autocar, soms te voet. Halverwege de uitstap gaan we naar de top van de 77 verdiepingen van de Rockefeller Tower met een VIP-entry pass (optie). Vanaf het panoramisch deck van de “Top of the Rock” krijgen we een adembenemend panoramisch uitzicht over New York. We lunchen in het meest authentieke loungerestaurant van New York (optie). In de namiddag reizen we richting Philadelphia om omstreeks 16.00 uur aan te komen in het hotel voor onze check-in. Om 18.00 uur maken we een rondrit door de stad en dineren we in een lokaal Italiaans restaurantje (optie). Daarna keren we terug naar ons hotel voor de nacht.

Dag 5: Philadelphia

Na het ontbijt en na de check-out starten we onze begeleide tour met de lokale gids. Eerst met de bus, daarna te voet. Alle belangrijke monumenten passeren de revue: The Liberty Bell en City Hall, Betsy Ross House en Washington Park Chinatown en natuurlijk niet te vergeten… het Rocky Monument. Tijdens onze wandeling stoppen we voor een vrije lunch aan de drukke Reading Market waar we de beroemde Philly Cheesesteak kunnen proeven. Hierna brengen we een bezoek aan Independence Hall. Het is op deze plek dat de geschiedenis van Amerika zijn oorsprong vindt. Daarna vertrekken we naar Washington en nemen we onze intrek in het gezellige Key Bridge Marriott Hotel 4* (of gelijkwaardig).

Dag 6: Washington D.C.

Samen met onze gids starten we de dag aan het Capitool om te voet via de Museum Mile alle monumenten van Washington te ontdekken. We eindigen onze wandeling aan het Witte Huis. Omstreeks 15.00 uur vertrek naar de luchthaven voor onze terugkeer naar België met een tussenstop in Dublin.

Dag 7: New York - België

Aankomst 's ochtends in Zaventem.

top