Dublin - VLIEGVAKANTIE
Vliegreizen & cruises

Dublin - VLIEGVAKANTIE

Algemeen
Foto's
Activiteiten

Dublin ademt de echte Ierse sfeer van weleer uit maar is tegelijkertijd een moderne, multiculturele stad. 

Een trip naar Dublin is niet compleet zonder van het wereldberoemde bier van Guinness geproefd te hebben. De trendy wijk Temple Bar is the place to be voor wie eens wil uitgaan op zijn Iers. Dublin staat bomvol monumenten die van wereldbelang waren voor de Ierse geschiedenis. Denk maar aan Dublin Castle en Saint Patrick's Cathedral.

Transfers naar en van de luchthaven zijn inbegrepen in de prijs. 

Activiteiten

Dublin - 4 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

’s Ochtends vertrek met onze rechtstreekse vlucht van Aer Lingus naar Dublin. Bij aankomst wacht onze lokale gids je reeds op en rijden we naar het bruisende stadscentrum voor onze eerste lunch (optie). Vervolgens starten we met een citysightseeing zowel met de bus als te voet om een eerste indruk te krijgen van deze geweldige stad. Rond 17.00 uur vertrek naar ons hotel. Tijd om op te frissen en diner in het hotel (optie) samen met de groep.

Dag 2

Na ons rijkelijk ontbijt vertrekken we met onze gids voor een begeleide wandeling door het prachtige Dublin. De Wandeling eindigt met een gezamenlijke lunch in een typische Irish Pub (optie). Na de lunch wandelen we verder om te eindigen aan het Trinity College. Ja kan het Trinity College vrij bezoeken en vooral het ‘Book of Kells’ ontdekken, één van de mooiste oude boeken op aarde. Daarna is er vrije tijd om Dublin op eigen houtje verder te verkennen of te genieten van de shoppingbuurt rond Grafton Street. Om 19.00 uur spreken we af voor ons gezamenlijk diner in het levendige ‘Temple Bar’ (optie). Na het diner ben je vrij om zelf van het nachtleven in deze muzikale stad te genieten of terug te keren met de bus naar het hotel.

Dag 3

Na ons ontbijt gaan we vandaag het mooiste stukje natuur van Ierland ontdekken: The Wicklow Mountains! 30 km ten zuiden van Dublin ligt dit prachtig stuk natuur van 20.000 ha glooiende bergen, verdoken meren en watervallen. Onze gids neemt ons mee naar de mooiste plekjes van dit natuurgebied. In de namiddag rijden we door naar het Powerscourt Estate (optie). Dit 18de-eeuwse domein is één van de mooiste en belangrijkste domeinen in Ierland. Ook de tuinen zijn een bezoekje waard. We beginnen met een lichte lunch (optie) op het Estate zelf om je daarna tijd te geven om alles te bezoeken. Rond 16.00 uur vertrekken we terug naar ons hotel. Om 18.30 uur vertrek naar het hoogste punt van Dublin. Hier wacht jou een wervelende show van traditionele Ierse Stepdance met diner (optie). Na het diner en de overvloedige drank begint de, waarschijnlijk beste, Irish Music and Dance Show van het eiland. Om nooit meer te vergeten. Na diner en show terugkeer naar ons hotel.

Dag 4

Na het ontbijt verlaten we definitief ons hotel. Een kleine wandeling is voorzien in het centrum van Dublin waarbij we eindigen met een bezoek aan het beroemde Guinness Storehouse (optie). In de imposante hoge opslagtoren ontdek je hoe het bierbrouwen in zijn werk gaat. Ga tot de bovenste verdieping van het Storehouse en geniet van het mooie uitzicht over Dublin met een glas Guinness (inbegrepen). Vrije lunch in het centrum van Dublin en vertrek naar de luchthaven voor onze terugkeer met Aer Lingus naar Brussel.

top